Ben mi kuruyorum, yoksa böyle durum var mı?

al benden de o kadar. ne zaman bir işe heveslensem birine anlatsam, kim olursa olsun, o iş olmuyor hatta daha beter hale geliyor falan... kötü enerji ben öyle inanıyorum yani...

Kendi iradeniz ve elinizde olan şeyleri sırf başkasına anlattınız diye olmadığını düşünmek bana biraz saçma geliyor. İşe başlayacaksanız işe alınınca paylaşın, spora başlayacaksanız ve zaten bu azim varsa başlarsınız zaten sizi tutan ne? ama bundan vazgeçip suçu birilerine atmak mantıksız ama evet birşeyleri henüz yapmadan anlatmayın olmadığında üzülürsünüz karşınızdakilerde ee hanii şunu bunu yapacaktın ne oldu derler saklı tutmakta fayda var

Merhaba hanımlar, sorum şöyle;

Bir işe başlayacağım,spora başlayacağım,birşey alacağım, birşeyler yapılacak ve bunu X kişisi var bu kuzen olabilir arkadaş vs vs o kişiye söylenince o şey olmuyor. Yani olmasını istediğiniz birşeyi birine söylediğinizde olmadığı oldu mu?

Benim bir arkadaşım var çok denedim ona ne söylersem onun tersi oluyor acaba ben mi kuruyorum?

Bu nazar gibi birşey mi kötü elektrik mi? Ne dersiniz?

Nazara inanırım 3 gün önce araba aldım Instagram'da paylaştım ertesi gün kaza yaptım 😂😂

Cidden güzel şeyleri ya da planları fazla paylaşmamak lazım illa bir terslik oluyor

Bir işe başlayacağım,spora başlayacağım,birşey alacağım, birşeyler yapılacak ve bunu X kişisi var bu kuzen olabilir arkadaş vs vs o kişiye söylenince o şey olmuyor. Yani olmasını istediğiniz birşeyi birine söylediğinizde olmadığı oldu mu?

Benim bir arkadaşım var çok denedim ona ne söylersem onun tersi oluyor acaba ben mi kuruyorum?

Nerdeyse her gün yaşadığım bir durum birine anlatınca tam tersi oluyor ya da hiç olmuyor, kendi kendime bile heves edip bişey yapsam bi işe girişsem tam tersi oluyor,kendimi kötüye hazırlayıp o psikolojide gidince oluyor ama o zamanda ben çökmüş oluyorum yani mutlu olamıyorum o durum istediğim gibi olsa da , hep bi gerginlikle yaşıyorum o yüzden kesin bişey çıkar diyerek

Bende dahada fazlası Kardeşime kısmeti çıkmayan bir kız baktık kısmeti açıldı ,Birine acısam o çok iyi duruma gelir.Birine ne iyi ne düşünceli insan desem mutlaka bunun tersi olduğunu gösteren bir olay yaşarım..Ve sanki tüm dünyaya iyi birtek bana kötü olur..Söylesem kimse inanmaz yani ..Kime düştüğünde yardım etsem kalkınca ilk bana çelme takar..Bakkala bile gitsem boş oturan adamın bakkalı birden müşteri dolar bana sıra gelmez...Bende hep merak ederim bana biri büyümü yaptı diye...Ya gerçekten yolda sesizde yatan köpek bile bin kişi geçer bakmaz beni görünce gözlerini kocaman açıp hırlar...Bende Allah biliyor kimseye hiç ark niyet beslemem. Herkesi iyi görürüm ..Valla bir ara artık büyü etkisinden kurtulak için sabah akşam dua ediyordum.(Hala hep ederim ama eskisi kadar çook değil) Allah kötülere nazar edenlere fırsat vermesin

o şeyi anlatma sebebiniz övünmek ya da üstünlük kurmak ise olmaz genelde evet.

Aynı konuyu bende düşünüyorum uzun zamandır. Hatta benim birisine anlatmama bile gerek yok aklımdan geçirmem yeterli. Hayatımda beni mutlu eden bir durum var mesela allahım iyi ki böyle böyle bir şey oldu çok şükür diyorum. Sonra hooppp en fazla bir hafta sonra o olan şey elimde patlıyor. Artık söylemek değil düşünmeye korkar oldum. Bir aydır resmen neden böyle oluyor diye düşünmekten depresyona gireceğim.

Nazar değiyor dedikleri için bazı tanıdıklarımın çocuklarını sevmiyorum. Bişey olur benden bilirler diye...

Bu yazılanları okuduktan sonra ise bundan böyle kendi güzel düşünceli arkadaşlarım hariç kimseye aa ne güzel spora başlamışsın ne güzel şunu yapmışsın vs vs de demeyecegim. Kendi tembelliklerini ya da olmamış Allah nasip etmemiş işleri başıma kalmasın. Neyime gerek...

bunu bende cooook coook yaşarım.
öyle yapacagim boyle planliyorum şöyle dusunuyorum diye en yakin ark ya da kardeş ile paylas pufff elimde kaliyor..
o yuzden akillandim artik yapmıyorum sende hayallerini planlarını gerçekleştirmeden kimseye anlatma..sonradan vayy desinler..

Back
X