- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
- Konu Sahibi Love_your_life
eşinizin laf ettiği şeyler çok saçma. yok bacağına bak yok balkona çıkma vs vs. bunalmıyor musunuz böyle?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yavrum diyor ya ne bilim yavrum argo bir sevgi sözcüğü sanki![]()
Yok yok bence küfretmiş,esra210 gelsin de boşasın sizi,çekilmez bu:)Yavrum diyor ya ne bilim yavrum argo bir sevgi sözcüğü sanki![]()
O ne güzel depresyon oyle....arkadaslarla oturup fallar bakmak,şehirler arası gezmeler filanLohusa depresyonundayım demek istiyorsun da,illa bize söyleteceksin:)
Tamam teşhisi koyuyorum,depresyondasın![]()
Dert ettiğin şeye bak keşke benim kocamda ev işlerini yapsa adama peşinde donla gezerdim heralde bir cekmeceden çamaşır vermek zor olmasa gerekEşimle daha önce don yüzünden gerildiğimizi hatırlamıyorum ama bunu normal karşılıyor sizce neden don çıkarmadın ya diye söylenmesi normal mi mesela. Daha önce hiç ona don çıkardığımı hatırlamıyorum. Neden çıktı mesela don
Kadın dırdırı bu oluyor demekki öğrenmiş olduk...
Bunaltmıyor amaa üzüyoreşinizin laf ettiği şeyler çok saçma. yok bacağına bak yok balkona çıkma vs vs. bunalmıyor musunuz böyle?
Kocanıza sabırlar diliyorum ....
Yok yok bence küfretmiş,esra210 gelsin de boşasın sizi,çekilmez bu:)
Doktora gitmeye karar verdim yorumlardan sonra zaten ilk işim gitmek olacak.Derdiniz yok dert ariyosunuz anlattiklarinizda sorun yok bana gore esiniz hakli mutsuzluk ve sikayet aramaktansa tadini çıkarın hayatin siz sorun ariyo gibi geldiniz bana
Hic bole dusunmemistim:)))"Kocam beni çok seviyor , bunu sanki sorunumu anlatır gibi yaparak sitedeki kadınlara duyurmalıyım ! Benimle kavga ederken bile mutsuz olmayan bir kocam var ve bana yavrum diyor ( pufff yavrum ne demekse) Balkona rahat kıyafetlerle çıkınca kıskanıyor halbuki karışamaz yani değil mi ama sevdiği için kıskanıyor.Neyse işte kocam beni çok seviyor ve bana yavrum diyor.Teşekkürleeeer !! "
Yaaa o da kötüymüş nasıl geçti peki buO ne güzel depresyon oyle....arkadaslarla oturup fallar bakmak,şehirler arası gezmeler filanben lohusa depresyonu gecirdigimi elimde iki aylır hergun sağdigim ve bebeğime verdiğim mama miktarıni yazdigim listeyi (gün ve saatleri ile) görünce (o ana kadar yaptığım şey çok doğal geliyordu) ve iki aydır cocugu doktora götürmek dışında hic sokağa cikmadigimi farkettigimde idrak etmiştim.
![]()
Bu,depresyonun güllü ve ballı tarafından bir porsiyon:)O ne güzel depresyon oyle....arkadaslarla oturup fallar bakmak,şehirler arası gezmeler filanben lohusa depresyonu gecirdigimi elimde iki aylır hergun sağdigim ve bebeğime verdiğim mama miktarıni yazdigim listeyi (gün ve saatleri ile) görünce (o ana kadar yaptığım şey çok doğal geliyordu) ve iki aydır cocugu doktora götürmek dışında hic sokağa cikmadigimi farkettigimde idrak etmiştim.
![]()
Eşimin her şeyi yapıp don istemesi garip geliyor cidden birde sanki bana bunu görevimmiş yapmamışım gibi davranıyor. Duş alacak mesela akşam diyor ki çamaşırlarım çıktı mı yani bında bana hizmetkarmışım hissi veriyorDert ettiğin şeye bak keşke benim kocamda ev işlerini yapsa adama peşinde donla gezerdim heralde bir cekmeceden çamaşır vermek zor olmasa gerek
Benim eşimin de çamaşir takıntısı var benim vermemi istiyor ilk zamanlar sinirimi bozuyordu ama zamanla alıştım