Kızlar eşimle aramızda dün akşam bir konuşma geçti. Bunun üzerine dertlendim ve anlatmam lazım. Her şeyi anlatır oldum. :) durum şu dün komşum kahve falıma baktı ve "çok üzüldüğünüz günler yaşanmış ama bitmiş her şey güzel olacak."dedi. Muhabbet ederken eşime fal baktırdım böyle böyle dedi dedim. Eşim bir anda bana" aramızda sorun yoktu ki kadın yanlış söylemiş. "dedi. Tabi şaşırdım." nasıl hayatım sürekli gerildik tamam tartışmadık ama birçok sebepten üzüldük. " dedim. Sonra bana dönüp" yavrum(bu ne demek bilmiyorum yavrum diyor bazen püf) sorun arıyorsun herhalde ama ben seninle sürtüşürken bile hiç mutsuz olmadım. "dedi. Şok oldukça oldum. Ben birkaç mutsuz olduğum noktayı söyledim. Güldü onlar mutsuz olmak için sebep mi yapma lütfen falan dedi. Ya ben deli miyim yoksa ondan mı çok şey bekliyorum. Mesela verdiğim örnekler: bana birkaç kez neden iç çamaşır çıkarmadığım için kızdı onu ihmal ediyormuşm söylendi. Sonra bacaklarımda azıcık tüy vardı onları söyledi ben şok oldum. Sonra gezmeye gidecektik hazırlanamamıştım hadi hadi hadi diye iki ayağımı bir pabuça soktu gerildim. Sonra birkaç kez balkona fazla açık çıkıyorum diye söylendi(buna anlam veremedim istediğimi giyer çıkarım halbuki). Arkadaşlarımla şehirdışına gidecektik bana hayır yolda bir şey olur kızımızla gidemezsin ben götürürüm ama sen gidemezsin diye çıkıştı vs. Ben mi abarttım ya bu doğumdan sonra bir garip mi oldum ben. Sizce bunlar sorun değil mi? Eşim haklı mı?