- 2 Ağustos 2018
- 2.725
- 7.370
- 158
- Konu Sahibi Love_your_life
Tek söyleyecegim Allah size evliliginizde gercek anlamda dert vermesin. Bunları sorun saymaniz takdir edilesi :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sabır versin. Ama tavrınızı sevdim.Aynen ya dün biz tartıştık ben buyum senin için değişemem artık kaldıramıyorum dedi bende o zaman adliye şu tarafta istersen yolunu tarif edeyim dedim sustu....
Oy ben öleyim da.....
Mesela hangileri gerilme için sebep abartmadıklarım neler sizce
Eşimi 11 yıldır tanıyorum 4 yıllık evliyiz. 5 aylık kızım var. Hep dile getiriyorum gibi olacak ama doğumdan sonra böyle bir değişik oldum. Kızımın da birçok şeyine takılıp üzülüp eşimden çıkarıyorum hatta onu endişelendirecek istemiyorkenimutsuz ediyorum. Eşim'kızımızdan sonra değiştin sanki ameliyat masasında anlayışını bıraktın. ',dedi bir keresindeOlabilir.. esine cok takiyosun bence.. cok uzun zamandir evli degilsindir muhtemelen. Adamin bu kadarcik laflarina bu kadarcik alinip trip atiyosan, bosanacak insanlarin yerinde olsan napardin dusun! Kotu manada demiyorum bunu.. nisanlilik flort zamanina benzemez.. evlilik nisanliliga.. hatta cocuktan oncesi sonrasi.. her cocuk baska tecrube.. gercekten soyledigin kadar takiyosan bu normal birsey degil.
Kıllı halime alışkın olmadığı için söylemişti sanırım ama onu söyledikten sonra toparlandım şükür. Belki bu konuşmadan sonrada toparlanırımt çünkü yorumları okudukça içimde pişmanlık olmaya başladı.Bal gibi abartmışsın be canim....
Adamcağız üzerine düşmüş seni düşünmüş hep....
Kıl tüy işi hariç
Onuda sevmiyordur ben olsam sorun etmezdim.....
Hanımefendi size haklısınız sizin düşünceniz diye de yazdım fakat nedense olumsuz olanı tutup yazıyorsunuz. Emin olduğunuza göre sorun ortadan kalkmıştır herhalde.Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.Yazdıklarımın doğru olduğuna herkese açık bir konu açıp işinize gelmeyen bir yoruma "Size ne" demenizden emin oldum tamamen.Cevabım yok çünkü ortada sorun yok , ha unutmadan kocanız sizi çok seviyor.
Eşim belki başımıza bir iş gelecek yolda diye endişe duydu fakat o yanımızda olsa da olabilirdi zaten ben kızımı koruyamaz mışım gibi hissetti o an ona takıldım sanırım. Peki hatırlıyor musunuz bu alınganlık sizde ne kadar devam etti. Sizce bir psikolog bu durumumu çözebilir miVerdiğiniz hiç bir örnek beni gerecek şeyler değil ama kişiye göre değişir. Sadece eşimle tartışacağım konu kızımı şehir dışına götürüp götürmeme meselesi olurdu. Onda da en son kendin bak o zaman ben rahatça gezeyim derdim heralde.
Bir kadın eşinden tüylerin çıkmış lafını duyunca gerilebilir normaldir ama yine de mutsuz olunacak birşey değil bana göre.
Dediğiniz gibi doğum sizi germiş olabilir. Ben de doğumdan sonra herşeye alınıyordum.
YaaaEşiniz evet kötü günlerdi dese bence daha çok üzülmelisiniz çünkü gerçekten gereksiz yere olan gerilmeler. Ayrıca anlattıklarınızdan çok daha kötü şeyleri önemsemeyen kocalar var. Erkekler zaten bizim kadar detaycı değil ama siz de azıcık abartmışsınız. Gerçekten gülüp geçilecek şeyler. Eşiniz haklı. Ama sizi de anlıyorum doğum sonrası lohusa kafası bambaşka bi kafa valla olabilir:) eşim bana kaş bıyık aldırdığımda ooo sıhhatler olsun ortaaam deraşkım la maşallah iyi yiyosun haa der
ya güler geçerim ya yapıştırırım cevabı ruh halime göre. Siz de çok takılmayın.
Ya bu kelime neden bana itici geliyor. Mesela neden hoş senceYavrum diye hitap etmesi de çok hoşuma gidiyo bu arada![]()
Tek söyleyecegim Allah size evliliginizde gercek anlamda dert vermesin. Bunları sorun saymaniz takdir edilesi :))
Yavrum demesine dahi ayrı takılmış hakkında parantez bile açmışsın. Yani evet mutsuzluk arıyorsun. Çok arayan bulur yalnız bunu unutma.
Her evliliğin dinamiği farklı tabi:) kocacım da derim müdür de derim ortaam daYaaasıhhatli olsun ortaam değişik biran sanki eşimle resmiymişiz gibi bir şey uyandı bende. İyi mi kötü mü bilemedim ama eşim yeme konusunda laf etse ağlarım herhalde çünkü bir keresinde sütlü kadayıf yerken çok yedin rahatsız edecek dedi yutamadım
![]()
Doğumdan önce sorun yoktu yani takılmadım çoğu zaman. Eşim anlayışımı ameliyttaa bıraktığımı düşünüyor. Doğumla olduğunun o da farkındaSizinle en gerildiği anlarda bile mutsuz olmadığını söyleyerek sizi ne kadar çok sevdiğini söylemiş adamCAĞIZ.
Size daha nasıl yaransın,doğum yapmışsınız belki bundan kaynaklı takıyor olabilirsiniz,eğer öyleyse en azından eşinizle konuşun arada saçmaladığınızı,farkında olduğunuzu size sabır göstermesini ve bir süre anlayışlı olmasını söyleyin ki en azından bilsin. He yok doğumdan önceki olaylarda da böyle bir sorun arıyorsanız sizde problem vardır
Hani böyle çok güzelmişim, bebek doğurup puding kıvamına gelmemişim de hala taş gibiymişim gibiYa bu kelime neden bana itici geliyor. Mesela neden hoş sencesorunumu anlamaya çalışıyorum kusura bakma
![]()
Ya bu kelime neden bana itici geliyor. Mesela neden hoş sencesorunumu anlamaya çalışıyorum kusura bakma
![]()
Bende ağlardım sanırım.Her evliliğin dinamiği farklı tabi:) kocacım da derim müdür de derim ortaam daben hamileyken bi kere yavrum ekmeği çok kaçırdın bak sonra miden yanıyo uyuyamıyosun gaviscon bağımlısı oldun zaten dedi diye ağlamıştım yediklerimi mi sayıyosun canım peynir ekmekten başka bişey istemiyo aç mı durayım diye adam şoka girmişti
ekmek poşetini elime vermişti al te kurban olayım ağlama tamam gaviscon alır gelirim tamam ye sus ağlama diye
hahahah yazık bu adamlara
Akşam eve gelince sarılır öpersiniz. Ben bazen lohusa kafasıyla acayip hallere girebiliyorum idare et diyin:) ben gereksiz atarlandıysam kedi gibi gidip ama aşkım ben lohusayım diyorum ne zaman bitiyo bu lohusalık şafak sayalım diyoBende ağlardım sanırım.yorumlara baktıkça akşam eve gelse de sarılıp ağlasam diyorum hatta arayıp çağırsam olacak sanki boğazım acıyor pişmanlık oldu
Hahhaha valla çok güldüm. Hiç böyle düşünmedim ben ya alls alla şihtttt yavrum gibi hahha tövbeler olsun. İyiki konu açmışım valla yoksa aynı görmeye devam edecektim kızacaktım durduk yere. Böyle düşünüp mutlu olacağımHani böyle çok güzelmişim, bebek doğurup puding kıvamına gelmemişim de hala taş gibiymişim gibiayıptır söylemesi bebe uyuyunca öyle sıkıştırır belki ondan beynimde yer etmiş
yavrum diyince uu bebeğime bağlıyorum hahahah