- Konu Sahibi Impossible 75
Ben zaten 27 yaşındayım o yüzden 18 yıllık evlilik için ne yapılır inanki bilmiyorum.18 yildir yontamadim. Artik hic yontulmaz gibi geliyor. Kendimi cok yalniz hissediyorum. Daha beraber alisverise gitme sayimiz 18 yilda 18 degildir. Hep evde olsa az calissa böyle olmaz diyordum ama artik iyice alismis o sadece isini yapiyor gerisinide ben. Alisveris, veli toplantilari, cocuklarin problemleri, dükkanin kagitlari, dükkanin alisverisi, tatil programi hersey bana ait istedigimde ona vok geliyor.
Sadece örnek vereyim. Babam çok yoğun çalışırdı senin yaptığın her şeyi annem yapardı bizim evde de. Hatta yeni evimizi annem yaptırmıştı ustalara o kadar çalışıyordu babam. Emekli olduğunda da eskisi gibi hiç bişeye elini sürmedi öyle annemle gezeyim tozayım demedi. Annem bir iki söyledi baktı olmuyor. Seninle uğraşamam deyip kendi kendine plan yapmaya başladı. Ben şu arkadaşımlayım şuraya gidicem akşam çay içmeye çıkıcaz gibi baktı yalnız kalıyo sen bugün gitmesen biz birlikte gitsek demeye başladı. Bi kaç kere çıkınca da hoşuna gitti şimdi her yere birlikte giderler.
Belki haftasonu planında kocana çok bağlı olmasan çocuklar sende kalsın ben arkadaşlarımla çıkıcam ya da annemle alışverişe gidicez gibi planlar yapsan kıskanır bence dolaşmanı gelmek ister :)