Esimle ve cocuklarla Mayista tatile gidip geldik. O zamandan beri ne bir hafta sonu ne bir aksam disari cikmadik, kimseye gitmedik. Esim kendi isimizde calistigi icin sadece Pazar günü evde. Evlilik yildönümümüzde 2 hafta kapatmis olmasina ragmen hic bir plan yapmamis 18 yildir hep cok calisiyor diye susuyordum, evde olmasina ragmen kendi hobilerinin pesinde kosup, hic ben yokmusum gibi davraninca artik dayanamadim ilk o gün patladim sen problem yaratmaya calisiyorsun dedi. Sustu bir kac gün konusmadik sonra yine cocuklar falan filan üzülüyor diye uzatmadim ama icimde birseyler kirildi. Cünkû bu ilk defa beraber disarida kutlayacagimiz evlilik yildönümûmüz olacakti. Ben hep cok calisiyor yoksa yapardi diye kendimi avutmusum. Gecen Pazar spor olsun diye 1 Saat yürüyûs yaptik sonra ben yemek falan yaptim oda 12.30 dan gece 23.30 a kadar müzikle ugrasti. Ben kitap okuyordum, beni cagirdi gel yatalim diye. Benimde tepem atti beni canin birsey isteyince cagirma, ben senin haftada bir disariya cikarttigin köpegin degilim diye icimdekileri saydim döktüm. Yillardir güzellikle söyledim olmadi, kavga cikatdim olmadi, sen bir sus götūrcem dedin aylarca bekledim gene olmadi, ciceklere bile su vermezsen ölüyorlar diye bayagi bir söylendim. Gece sirtimi dönüp yattim. Ertesi gûnü tamam Carsamba tatil seni götürcem beraber yemek yer sinemaya gideriz dedi. Bugün 17.30 da Sinema baslayacak,bize 40 dakika falan uzakta ben 15 te cikalim önce konusa konusa yemek yeriz sonra sinemaya geceriz dedim tamam dedi. Dükkanda isleri varmis 14.00 de gitti ve 16.30 geldi. Sesimi cikartmadim. Hemen gittik 17.00 de vardik, o cok acmis birseyler yedi. Sonra sinemaya gectik, filmi izledik ve eve döndük gelirken ben böyle istemiyordum haldir huldur diyince bugün zaten cok gezdik sen ne istiyorsun diye kizdi. Ben mi anlatamiyorum o mu anlamak istemiyor bilmiyorum. Ben konusalim, oturalim, sohbet edelim istiyorum. Görev gibi böyle söylendim diye istemiyorum. Nasil denir kaliteli bir paylasim istiyorum. Sizce cok sey mi istiyorum?