- 26 Ağustos 2016
- 376
- 844
- 103
- 29
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
yuhhh yol sacını direk sen kimsin ki benimle böyle konusuyosun nasıl demezsin yaaGecen aksam bi arkadasa oturmaya gittik isyerinden. Neyse nasil olduysa laf dondu dolasti bana geldi. Ben İşimle ilgili bir eğitim alıyorum şu an. İşyerinden çok samimi olmadığım bir kız bana dönüp herkesin içinde : " sen bunun eğitimini alıyorsun ama boşuna bence. Seni kimse çalıştırmaz o pozisyonda" dedi. Ben şaşırdım nasıl yani dedim. "Yani neden seni iki kursa gittin diye orada calistirsinlar ki ? Senin özelliğin ne dedi. Bende salak salak " o eğitimi alan fazla kişi yok. Bende onlardan biriyim fark o " diye zirvaladim. El hareketiyle gececen onları. Bi kere sen o eğitim aldığın konuda da çok yetenekli değilsin nasıl yapacaksın dedi. Herkesin içinde .
Neyse dedim geçtim. . Hala şaşkın durumdayim. Hani fazla samimi degiliz. En son gider ayak bakım konusu filan açıldı. Hamile olduğum için boya vs yapmıyorum. Tuttu benden için " su hale bak ya. Saça başa bak. bununla kocasını yolda gördüm. Kocası bunu nasıl almış dedim " dedi.
Ben yine şok. Belli etmiyorum. Bebeği germek te istemiyorum. .
Ben mi yanlış anlıyorum yoksa arkadaş art niyetli mi ? Bunlari biz bize iken söylemiş olsa zerre dusunmezdim ama en az 7 8 kişinin içinde yaptı. Anlamadım .
Bkz. Ne dedin senn ne dedin senn ?! ÇaatttttEvet sen yanlış anlıyorsun..İyi niyetli sanıyorsun kızı..Kız düpedüz sana sarmış herkesin içinde bozmaya laf sokmaya çalışmış.Hatta çalışmamış yapmış. siz de ne kadar iyi niyetlisiniz gerçekten.Ama böyle insanlara kendi yöntemleriyle cevap vermek lazım. son söylediği şey bence gayet ağır bir laf ben olsam gebertirdim onu.. valla bravo size iyi sabırlısınız.
herkesin içinde seninle böyle konuşma cüretini nereden buluyor?Gecen aksam bi arkadasa oturmaya gittik isyerinden. Neyse nasil olduysa laf dondu dolasti bana geldi. Ben İşimle ilgili bir eğitim alıyorum şu an. İşyerinden çok samimi olmadığım bir kız bana dönüp herkesin içinde : " sen bunun eğitimini alıyorsun ama boşuna bence. Seni kimse çalıştırmaz o pozisyonda" dedi. Ben şaşırdım nasıl yani dedim. "Yani neden seni iki kursa gittin diye orada calistirsinlar ki ? Senin özelliğin ne dedi. Bende salak salak " o eğitimi alan fazla kişi yok. Bende onlardan biriyim fark o " diye zirvaladim. El hareketiyle gececen onları. Bi kere sen o eğitim aldığın konuda da çok yetenekli değilsin nasıl yapacaksın dedi. Herkesin içinde .
Neyse dedim geçtim. . Hala şaşkın durumdayim. Hani fazla samimi degiliz. En son gider ayak bakım konusu filan açıldı. Hamile olduğum için boya vs yapmıyorum. Tuttu benden için " su hale bak ya. Saça başa bak. bununla kocasını yolda gördüm. Kocası bunu nasıl almış dedim " dedi.
Ben mi yanlış anlıyorum yoksa arkadaş art niyetli mi ? Bunlari biz bize iken söylemiş olsa zerre dusunmezdim ama en az 7 8 kişinin içinde yaptı. Anlamadım .
Aynenn öyleeee Allah ne verdiyse :)))Bkz. Ne dedin senn ne dedin senn ?! Çaattttt:))))
Dedim ya. İlk başta baya afallladim. Kolay kolay duyabileceğiniz şeyler değil bunlar.Tam bir edepsiz . Niye ağzının payını vermedin ki
Patavatsızlığından yapmış evet ve patavatsızlık tolere edilmesi gereken bir şey değil.Dedim ya. İlk başta baya afallladim. Kolay kolay duyabileceğiniz şeyler değil bunlar.
Patavatsiz olduğunu herkes söylüyor zaten. Acaba o yüzden mi dedim.
Bebeği düşündüm biraz . Cok sasirdim . Ben daha ilk lafin etkisinden cikamadan 2. Laf geldi. Kendime sinir oldum bende su an. O an bi sapsallik geldi ustume. O yüzden tepki vermedim
Walla bi kilo boyayla gezmediğim için gerçek halime aşık oldu üstüne aşkımızın meyvesini vermek için elimden geleni yaptıgımı görüo canım kocacım kıskanmayalım diyip koca bi kahkaha atsaydın ay sinir oluyorum hamile kadınla konusırken az daha dikkatli olmak bu kadar mı zor tabiki de arkadaşın bikaç işi başarmak için çabaladıgını görünce moral bozmaya calışmışGecen aksam bi arkadasa oturmaya gittik isyerinden. Neyse nasil olduysa laf dondu dolasti bana geldi. Ben İşimle ilgili bir eğitim alıyorum şu an. İşyerinden çok samimi olmadığım bir kız bana dönüp herkesin içinde : " sen bunun eğitimini alıyorsun ama boşuna bence. Seni kimse çalıştırmaz o pozisyonda" dedi. Ben şaşırdım nasıl yani dedim. "Yani neden seni iki kursa gittin diye orada calistirsinlar ki ? Senin özelliğin ne dedi. Bende salak salak " o eğitimi alan fazla kişi yok. Bende onlardan biriyim fark o " diye zirvaladim. El hareketiyle gececen onları. Bi kere sen o eğitim aldığın konuda da çok yetenekli değilsin nasıl yapacaksın dedi. Herkesin içinde .
başkalarının yanında yapması yapmaması değil olayGecen aksam bi arkadasa oturmaya gittik isyerinden. Neyse nasil olduysa laf dondu dolasti bana geldi. Ben İşimle ilgili bir eğitim alıyorum şu an. İşyerinden çok samimi olmadığım bir kız bana dönüp herkesin içinde : " sen bunun eğitimini alıyorsun ama boşuna bence. Seni kimse çalıştırmaz o pozisyonda" dedi. Ben şaşırdım nasıl yani dedim. "Yani neden seni iki kursa gittin diye orada calistirsinlar ki ? Senin özelliğin ne dedi. Bende salak salak " o eğitimi alan fazla kişi yok. Bende onlardan biriyim fark o " diye zirvaladim. El hareketiyle gececen onları. Bi kere sen o eğitim aldığın konuda da çok yetenekli değilsin nasıl yapacaksın dedi. Herkesin içinde .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?