- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.724
- 108
- Konu Sahibi Suleymanin Hurremi
-
Aynen öyle benim kendi ailemde öyle yapar bende öyleyim ama bu taraf farklıEsiniz hic misafir perver degil demekki. Yani biri muhtac kalsa ve kapınıza gelse geri cevirecek demek ki. Yabanci olabilir ona gore fakat,akrabanin bir tanidigi ve rica uzerine bir bardak cay kimseye zarar vermez.. valla biz olsak sanirim yemege bile alirdik yoldan geliyolar diye:))
Hayır "ne söylemeliyim" diye sormuşsun. Nasıl söylemeliyim diye sorsaydın, hayir cevabini nasil soyleyeyim sonucu çıkardı. Ne söylemeliyim, evet mi hayır mi demeliyim anlamına geliyor. Sonuç olarak sen o insanları evde ağırlamasan da verilen cevabı kabul etmemişsin. Sadece uyguluyorsun.Doğru okumak ve anlamak diye bir şey var. Sonunda nasıl söylemeliyim diye sormuşum. hoşuma gitmedi değil bozuldum. Ayrıca kızmak/bozulmakta haklı mıyım diye sordum.
Hmm tmmHayır "ne söylemeliyim" diye sormuşsun. Nasıl söylemeliyim diye sorsaydın, hayir cevabini nasil soyleyeyim sonucu çıkardı. Ne söylemeliyim, evet mi hayır mi demeliyim anlamına geliyor. Sonuç olarak sen o insanları evde ağırlamasan da verilen cevabı kabul etmemişsin. Sadece uyguluyorsun.
Neden istemiyomusAynen öyle 1saatlil mesafe bile yok gidecekleri yere oyalanmak istemeyebilirler ama nezaketen sorulurdu ben böyle gördüm
Bence eşiniz haklı bende istemezdim açıkcası tanımadıklarım insanları. Devir kötü vallaGetiren kişileri tanımıyorum ama gelen benim çok yakın akrabam
bende akrabanızın yanında olsam böyle şeyi teklif etmezdim sizeGetiren kişileri tanımıyorum ama gelen benim çok yakın akrabam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?