- 10 Ağustos 2018
- 3.797
- 7.724
- 108
- Konu Sahibi Suleymanin Hurremi
-
1.derece akrabam yani kim diye detaylı yazamıyorum gören olur anlar diye.Ben de aynı fikirdeyim. Süleymanın empati duygusu eksik kalmış. Aynısını yapın. Ben şunu gerçekten anlamıyorum. Gece yarısı evime gelecek yakınımı, evime teslim eden insanlara, nasıl evime alacak kadar güvenemem. Ben bunu anlamadım. Tanımam dert değil, kimi emanet ettiğimiz önemli.
Tanımıyoruz ama evli bir çift. Erkek olsa zaten ben teklif eder etmez red ederdimGetiren kişileri tanımıyormussunuz ya erkek falanlar mı acaba o yüzden mi tepki verdi eşiniz
Aynı benim herif. Ben hiç sallamıyorum. 2 saat uyanık kaldığı evde bir zahmet söz sahibi olmasın. Ben bu yüzden boşanmaya kalktım. Biz bir çevrede yaşadık, bir hayatımız vardı, Ben bir bireyim. Burası benim de evim. Hee değil diyorsan başımın çaresine bakayım. Böyle yaşayacağımı bilmiyordum, bunu konuşmak aklımın ucundan bile geçmemişti. Asla geç değil, Ben razı olmam dedim. Kenardan izliyor.Gidecek bi yeri yada takılacak arkadaşıda yok bana sarıp duruyor evden gitmiyor onun yüzünden bir kaç kere gelmek isteyenleri geri çevirdim ama bunaldım sürekli keyfi hareket ediyorum bu ev onun ise benimde evim ama laf geçiremiyorum.
Aynı benim herif. Ben hiç sallamıyorum. Çok rahatsızsa dışarı çıksın. Benimki de evden çıkmaz normalde. Market alısverışi yapar, berbere gider, araba yıkanır. Bunları vakti değilse, uyur. Sallama yahu. Senin de evin orası, hayat müşterek değil mi? En çok evde senin vaktin geçiyordur ki, senin evin. Boşver halkla hiç sallama. Izin onay peşine düşsem, lohusa depresyonuna girerdim, sütüm kesilirdi.1.derece akrabam yani kim diye detaylı yazamıyorum gören olur anlar diye.
Sürekli aynı sorun sıkıldım iyice güler yüz bekliyorum ama yok
Bende çıkacaklarını zannetmiyorum çünkü bizden sonra yolları bayağı kosa mola vermeden devam ederler ama sormak nezakettir diye düşünüyorum.Ay ben esime sormazdım sanirim bırakmaya gelince bir caya çıkarlar derdim. Odun muyum neyim, sonuçta bir caydan ne olacak gec geleceklerse çıkmazlar eve zaten
Ay ne güzel yapmışsınız ya. Bende şöyle yapabilsem bi güç cesaretAynı benim herif. Ben hiç sallamıyorum. Çok rahatsızsa dışarı çıksın. Benimki de evden çıkmaz normalde. Market alısverışi yapar, berbere gider, araba yıkanır. Bunları vakti değilse, uyur. Sallama yahu. Senin de evin orası, hayat müşterek değil mi? En çok evde senin vaktin geçiyordur ki, senin evin. Boşver halkla hiç sallama. Izin onay peşine düşsem, lohusa depresyonuna girerdim, sütüm kesilirdi.
Ben rahat insanımdır. He öyle mi peki dedim, bildiğimi yaptım. Ki eşin gerçekten felaket tellalı, pikniğe giderim, yağmur yağacak ee yağsın, Ben yağmuru severim. Çocuğun ateşi çıkar, elimle baktım kımıl kımıl çocuk, yok dra götür. Sana ne be adam diyorum ben.Ay ne güzel yapmışsınız ya. Bende şöyle yapabilsem bi güç cesaret
Felaket tellallığı bile yapamıyor benim eşim o kadar kayıtsız hayata karşı. Anca birilerini kafaya takıp kimseyi istemiyorBen rahat insanımdır. He öyle mi peki dedim, bildiğimi yaptım. Ki eşin gerçekten felaket tellalı, pikniğe giderim, yağmur yağacak ee yağsın, Ben yağmuru severim. Çocuğun ateşi çıkar, elimle baktım kımıl kımıl çocuk, yok dra götür. Sana ne be adam diyorum ben.
Ne ara bu kadar yozlaştık diye düşünüyorum. Ne oldu bize.Yalnız gelen akrabanız ne tatlıymış nazikçe sormuş ve eşine de sormanı istemiş. Herhalde eşinin huyunu bilen biri :)
Eşin abartmış tanrı misafiridir bi çay içip elini yüzünü yıkayıp giderler kapıya kadar gelen adama hadi güle güle denmez davet etmezseniz ayıp
Bence eşiniz eve girenlere surat asıp ters bir şey demeyecekse He he deyip geçiştirin. Belki de gelmeyeceklerNe ara bu kadar yozlaştık diye düşünüyorum. Ne oldu bize.
Bence de tanrı misafiri nasibiyle gelir zaten teklif etmemek bana çok garip geliyor...
Gelirlerse ters yaparsa bide misafirimi de mahcup etmiş olurum ki kendide sıkılıp sabahına geri dönebilirBence eşiniz eve girenlere surat asıp ters bir şey demeyecekse He he deyip geçiştirin. Belki de gelmeyecekler
Harika yöntem. Zeki kadın işi :)Benim eşim çok inatçı bi insan. Onun A dediğine o an B desem daha çok inat ediyor. Ben de her seferinde aynı taktik:
Doğru söylüyorsun canım evet aslında haklı olabilirsin diyorum. Aradan biraz zaman geçince "ya aslında şöyle konuşmuştuk ama sanırım öyle olmayacak şu sebepten ötürü" Diyorum. Yine kendi bildiğimi yapıyorum :) çünkü onun amacı sadece o an kendini kabul ettirmek ilk söylediğinde egosunu tatmin edip uzun vadede bildiğimi okuyorum
Cevabını kabul ermeyeceksen neden soruyorsun ki.Merhaba kızlar
Sorum şu haftasonu başka bir ilden misafirim var. Misafirimi de bir arkadaşı bırakacak yan ilimizde bir yere gidiyorlarmış yol üstü diye. Misafirim beni aradı sordu beni bıraktıklarında çay teklif edebilir miyim yada ihtiyaç için mola verseler müsait olur musunuz eşine de bi sorar mısın dedi. Bende tamam bi sorayım dedim. Gittim sordun eşim “hayır tanımadığım insanın evimde işi yok misafire de müsait değiliz yukarı teklif etmesin de” gibi bi cevapla karşılaştım. Çok sinirlendim hiç bişey söylemedim misafirime ben bu şekilde söyleyemem ayıp. Ki varsayım üzerinden konuşuluyor gelmeye de bilirler ama teklif etmek kapıya kadar gelen insana adettendir benim bildiğim. Arada kaldım Eşime öfkelenmekte haklı mıyım yoksa haksız mıyım? Ve misafirime ne demeliyim ?
Edit: yanlış anlaşıldım sanırım misafirim yakın bir akrabam o gelecek eşime sordum onda sorun yok gelsin dedi sadece bırakacak kişilerin yukarı gelmesini istemiyor.
Etmediğimi nereden çıkardınız?Cevabını kabul ermeyeceksen neden soruyorsun ki.
Hoşuna gitmemiş, kızmışsın. Bir de ben bunu akrabama söyleyemem demissin konunda. Belki buradan çıkarmışımdır.Etmediğimi nereden çıkardınız?
Doğru okumak ve anlamak diye bir şey var. Sonunda nasıl söylemeliyim diye sormuşum. hoşuma gitmedi değil bozuldum. Ayrıca kızmak/bozulmakta haklı mıyım diye sordum.Hoşuna gitmemiş, kızmışsın. Bir de ben bunu akrabama söyleyemem demissin konunda. Belki buradan çıkarmışımdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?