Ben mi yanlışım o mu?

1.derece akrabam yani kim diye detaylı yazamıyorum gören olur anlar diye.
Sürekli aynı sorun sıkıldım iyice güler yüz bekliyorum ama yok

Aynı benim herif. Ben hiç sallamıyorum. 2 saat uyanık kaldığı evde bir zahmet söz sahibi olmasın. Ben bu yüzden boşanmaya kalktım. Biz bir çevrede yaşadık, bir hayatımız vardı, Ben bir bireyim. Burası benim de evim. Hee değil diyorsan başımın çaresine bakayım. Böyle yaşayacağımı bilmiyordum, bunu konuşmak aklımın ucundan bile geçmemişti. Asla geç değil, Ben razı olmam dedim. Kenardan izliyor.

1.derece akrabam yani kim diye detaylı yazamıyorum gören olur anlar diye.
Sürekli aynı sorun sıkıldım iyice güler yüz bekliyorum ama yok
Aynı benim herif. Ben hiç sallamıyorum. Çok rahatsızsa dışarı çıksın. Benimki de evden çıkmaz normalde. Market alısverışi yapar, berbere gider, araba yıkanır. Bunları vakti değilse, uyur. Sallama yahu. Senin de evin orası, hayat müşterek değil mi? En çok evde senin vaktin geçiyordur ki, senin evin. Boşver halkla hiç sallama. Izin onay peşine düşsem, lohusa depresyonuna girerdim, sütüm kesilirdi.

Ay ben esime sormazdım sanirim bırakmaya gelince bir caya çıkarlar derdim. Odun muyum neyim, sonuçta bir caydan ne olacak gec geleceklerse çıkmazlar eve zaten

Ay ben esime sormazdım sanirim bırakmaya gelince bir caya çıkarlar derdim. Odun muyum neyim, sonuçta bir caydan ne olacak gec geleceklerse çıkmazlar eve zaten
Bende çıkacaklarını zannetmiyorum çünkü bizden sonra yolları bayağı kosa mola vermeden devam ederler ama sormak nezakettir diye düşünüyorum.

Ay ne güzel yapmışsınız ya. Bende şöyle yapabilsem bi güç cesaret

Ay ne güzel yapmışsınız ya. Bende şöyle yapabilsem bi güç cesaret
Ben rahat insanımdır. He öyle mi peki dedim, bildiğimi yaptım. Ki eşin gerçekten felaket tellalı, pikniğe giderim, yağmur yağacak ee yağsın, Ben yağmuru severim. Çocuğun ateşi çıkar, elimle baktım kımıl kımıl çocuk, yok dra götür. Sana ne be adam diyorum ben.

Felaket tellallığı bile yapamıyor benim eşim o kadar kayıtsız hayata karşı. Anca birilerini kafaya takıp kimseyi istemiyor

Yalnız gelen akrabanız ne tatlıymış nazikçe sormuş ve eşine de sormanı istemiş. Herhalde eşinin huyunu bilen biri :)
Eşin abartmış tanrı misafiridir bi çay içip elini yüzünü yıkayıp giderler kapıya kadar gelen adama hadi güle güle denmez davet etmezseniz ayıp

Ne ara bu kadar yozlaştık diye düşünüyorum. Ne oldu bize.
Bence de tanrı misafiri nasibiyle gelir zaten teklif etmemek bana çok garip geliyor...

Benim eşim çok inatçı bi insan. Onun A dediğine o an B desem daha çok inat ediyor. Ben de her seferinde aynı taktik:
Doğru söylüyorsun canım evet aslında haklı olabilirsin diyorum. Aradan biraz zaman geçince "ya aslında şöyle konuşmuştuk ama sanırım öyle olmayacak şu sebepten ötürü" Diyorum. Yine kendi bildiğimi yapıyorum :) çünkü onun amacı sadece o an kendini kabul ettirmek ilk söylediğinde egosunu tatmin edip uzun vadede bildiğimi okuyorum

Harika yöntem. Zeki kadın işi :)

Cevabını kabul ermeyeceksen neden soruyorsun ki.

Esiniz hic misafir perver degil demekki. Yani biri muhtac kalsa ve kapınıza gelse geri cevirecek demek ki. Yabanci olabilir ona gore fakat,akrabanin bir tanidigi ve rica uzerine bir bardak cay kimseye zarar vermez.. valla biz olsak sanirim yemege bile alirdik yoldan geliyolar diye:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…