• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEN MİYİM PARAGÖZ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım benim ya deme öyle. Ama eminim ki çok mutlu evliliğin çok iyi bir eşin olacak ileride inşallah ,genelde ailesinden bu tarz çeken insanların sonraki hayatları çok güzel oluyor. Üzülme hiç eminin ki çok olgun birisindir gerçek hayatta da

Tesekkür ederim umarım iyi birini bulurum. Ama malesef bu yasadıklarımdan dolayı çok dogru tercihler yapamıyorum. Çevremdeki insanlara tahammülüm yok sinir hastasıyım.

Size söyle anlatayım. Ben kucukken annem bana çok ağır şiddet uygulardı. Babam da onu izler gıkıni çıkarmazdı. Orda ölsem umrunda değil. Yani bu durumda da olmam onun umrunda değil. Yanında olmamı istemiyor çünkü annem babamın yanına gitmemi istemiyor babam da annemi dinliyor.

Okulunuz ne zaman bitecek? Size ikisinden de fayda yok, zaten farkındasınız. Sadece onlarsız bir hayat kurmaya odaklanın lütfen. Allah yardımcınız olsun.

Evlat nankörlük eder de anne babaya aklım şaşıyor.

Okulunuz ne zaman bitecek? Size ikisinden de fayda yok, zaten farkındasınız. Sadece onlarsız bir hayat kurmaya odaklanın lütfen. Allah yardımcınız olsun.

Evlat nankörlük eder de anne babaya aklım şaşıyor.

Henüz üniversiteye gitmiyorum. Hiç çare bulamazsam ne yapıp edip babamin yanına giderim baska çare yok.

Haklısıniz. Ama annem öyle bir kadin ki cinnet geçirsem mutalaka bedel ödetiyor. Daha ağır şeyler yaşiyorum. Mecbur susmak zorunda kaliyorum.
İnceldiğı yerden kopsun. Ne zaman dur demeyi düşünüyorsunuz? Bir şey yapmazsanız bu devran böyle devam eder söyleyim. Korkutun biraz.
Ya da yurtdışına gidin. Benim babam yurtdışında olsa burda 5 dk bile durmazdım.

İnceldiğı yerden kopsun. Ne zaman dur demeyi düşünüyorsunuz? Bir şey yapmazsanız bu devran böyle devam eder söyleyim. Korkutun biraz

Nasıl korkutayım mesela? Yaptıklarını söyleyeceğim desem kime söyleyeyeim? Kadınin kimseden korkusu yok ki mübarek. Üstelik çok rahat iftira atabilen her türlü pisliği yapabilen biri.

Nasıl korkutayım mesela? Yaptıklarını söyleyeceğim desem kime söyleyeyeim? Kadınin kimseden korkusu yok ki mübarek. Üstelik çok rahat iftira atabilen her türlü pisliği yapabilen biri.
O zaman doğru yurtdışına. Babanız sizi kabul etmezse etmesin, siz oraya gelince mecbur kabul edecek

18 yaşındasın derslerim iyi diyorsun yapacağın şey iyi bir üniversite kazanıp şehir dışına gitmek ve yurtta kalmak sonra da asla annenin yaşadığı şehre dönmemek farklı bi yerde iş bulmak.
Tek çözüm yolu bu şu an.
Ayrıca markette ne takiyorsun ki bırak o rezil olsun sende yoksa bende de yok almayalım de geç boşver.
Ya da parayı ye savur ye iç gez bari ona kalmasın.

18 yaşındasın derslerim iyi diyorsun yapacağın şey iyi bir üniversite kazanıp şehir dışına gitmek ve yurtta kalmak sonra da asla annenin yaşadığı şehre dönmemek farklı bi yerde iş bulmak.
Tek çözüm yolu bu şu an.
Ayrıca markette ne takiyorsun ki bırak o rezil olsun sende yoksa bende de yok almayalım de geç boşver.
Ya da parayı ye savur ye iç gez bari ona kalmasın.

Ayh kadın ömür törpüsü. Arkadaşlarımla eģlenmeye çıktığımda manyak gibi pesimden geliyor. Araa yapıyor bunu artık hicbir yere gidesim gelmiyor. Onsuz hiçbir yere gitmemi istemiyor.

Çok ilginç sanki bizim uçuk senaristlerin dizi senaryosu gibi. Bence babana burda yazdığın gibi her şeyi anlat. Benim için gönderdiğin paranın kuruşunu almıyorum üstelik benim de paramı alıyor ben parasız kalınca hiç para vermiyor de.

Çok ilginç sanki bizim uçuk senaristlerin dizi senaryosu gibi. Bence babana burda yazdığın gibi her şeyi anlat. Benim için gönderdiğin paranın kuruşunu almıyorum üstelik benim de paramı alıyor ben parasız kalınca hiç para vermiyor de.

Evet kk nin "bu seneryo" cuları da geldiğine göre artık tamamız.

Her ne kadar konduramasam da sevgili değil de evli doktorlara karsı ilgisi var gibi ama emin değilim.
Paraları bişey için veya biri için harcıyor olmalı
Babanıza hesap numaranızı verseniz size yatıracağını oraya yatırsa annem herşeye karışıyor falan diye bir mazeret bildirseniz

Adınıza çok üzüldüm. Şu an yapabileceğiniz pek bir şey yok, malesef. En iyi durum, çoğu arkadaşın söylediği gibi okulunuzu bir an önce bitirip meslek sahibi olmanız. Kendi düzenli maaşınızın olmasıdır. Zamanla birikim yaparak uzun vadede de olsa kurtarırsınız kendinizi annenizden. Sabır ve azimle bu işin de üstesinden geleceksiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X