- 6 Ağustos 2016
- 582
- 501
- 53
- Konu Sahibi Alonedark0
Çok utanç duyuyorum bunu sorarken ama annenizin sevgilisi falan olabilir mi
Her ne kadar konduramasam da sevgili değil de evli doktorlara karsı ilgisi var gibi ama emin değilim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok utanç duyuyorum bunu sorarken ama annenizin sevgilisi falan olabilir mi
Canım benim ya deme öyle. Ama eminim ki çok mutlu evliliğin çok iyi bir eşin olacak ileride inşallah ,genelde ailesinden bu tarz çeken insanların sonraki hayatları çok güzel oluyor. Üzülme hiç eminin ki çok olgun birisindir gerçek hayatta da
Terapiye git psikolog olur psikolojik danışman olur ama git mutlakaTesekkür ederim umarım iyi birini bulurum. Ama malesef bu yasadıklarımdan dolayı çok dogru tercihler yapamıyorum. Çevremdeki insanlara tahammülüm yok sinir hastasıyım.
Terapiye git psikolog olur psikolojik danışman olur ama git mutlaka
Size söyle anlatayım. Ben kucukken annem bana çok ağır şiddet uygulardı. Babam da onu izler gıkıni çıkarmazdı. Orda ölsem umrunda değil. Yani bu durumda da olmam onun umrunda değil. Yanında olmamı istemiyor çünkü annem babamın yanına gitmemi istemiyor babam da annemi dinliyor.
Okulunuz ne zaman bitecek? Size ikisinden de fayda yok, zaten farkındasınız. Sadece onlarsız bir hayat kurmaya odaklanın lütfen. Allah yardımcınız olsun.
Evlat nankörlük eder de anne babaya aklım şaşıyor.
İnceldiğı yerden kopsun. Ne zaman dur demeyi düşünüyorsunuz? Bir şey yapmazsanız bu devran böyle devam eder söyleyim. Korkutun biraz.Haklısıniz. Ama annem öyle bir kadin ki cinnet geçirsem mutalaka bedel ödetiyor. Daha ağır şeyler yaşiyorum. Mecbur susmak zorunda kaliyorum.
İnceldiğı yerden kopsun. Ne zaman dur demeyi düşünüyorsunuz? Bir şey yapmazsanız bu devran böyle devam eder söyleyim. Korkutun biraz
O zaman doğru yurtdışına. Babanız sizi kabul etmezse etmesin, siz oraya gelince mecbur kabul edecekNasıl korkutayım mesela? Yaptıklarını söyleyeceğim desem kime söyleyeyeim? Kadınin kimseden korkusu yok ki mübarek. Üstelik çok rahat iftira atabilen her türlü pisliği yapabilen biri.
O zaman doğru yurtdışına. Babanız sizi kabul etmezse etmesin, siz oraya gelince mecbur kabul edecek
Aynen öyle. Baba ben gelebilir miyim dersen heralde gelme der. Anneden babadan izin almaya gerek yok karşınızdaki insanlar sizi düşündü mü sanki? gidin emrivaki yapınYani son çare emrivaki yapmak.
18 yaşındasın derslerim iyi diyorsun yapacağın şey iyi bir üniversite kazanıp şehir dışına gitmek ve yurtta kalmak sonra da asla annenin yaşadığı şehre dönmemek farklı bi yerde iş bulmak.
Tek çözüm yolu bu şu an.
Ayrıca markette ne takiyorsun ki bırak o rezil olsun sende yoksa bende de yok almayalım de geç boşver.
Ya da parayı ye savur ye iç gez bari ona kalmasın.
Çok ilginç sanki bizim uçuk senaristlerin dizi senaryosu gibi. Bence babana burda yazdığın gibi her şeyi anlat. Benim için gönderdiğin paranın kuruşunu almıyorum üstelik benim de paramı alıyor ben parasız kalınca hiç para vermiyor de.
Paraları bişey için veya biri için harcıyor olmalıHer ne kadar konduramasam da sevgili değil de evli doktorlara karsı ilgisi var gibi ama emin değilim.
Bana da öyle geliyor. Sanki parayı başka bir şeye harciyor. Babamla konusacağım bu durumu.Paraları bişey için veya biri için harcıyor olmalı
Babanıza hesap numaranızı verseniz size yatıracağını oraya yatırsa annem herşeye karışıyor falan diye bir mazeret bildirseniz