- 6 Şubat 2015
- 253
- 97
- 43
- Konu Sahibi yildizsiz geceler
-
Anlatmam aslında öyle laf acildi söylemiştim söylemez olaydım.. Bu ilk de değil, canımı sıkan neden benimle uğrastiklariAnnenize anlatmayin boyle seyleri ya. Hatta bu tür olaylari annenize anlatacak kadar ciddiye almayin diyim. Öyle çünkü
Ya okul ortaminda o tip kizlarla hep böyle muhabbetler oluyor. Simdi tam tasvir edemedim ama hep milletin onunde egosunu yukselmeye calisan, birinin ezikligiyle dalga gecip kendini yukselttigini zanneden nispet yapan kizlar iste. Ben genelde o ortamlara hic girmezdim kesin çözüm. Çünkü mesela biri bana laf soksa cok zayifisn bilmemne diye, ben ya donar kalirim ne diyim bilemem yada tam kavga ederim orda rezalet çıkar. O sebepten arkadas olarak o tur kizlarla pek yakin olmadim. Belki oyle yaparsanız kafaniz daha rahat eder.Anlatmam aslında öyle laf acildi söylemiştim söylemez olaydım.. Bu ilk de değil, canımı sıkan neden benimle uğrastiklari
Ben misal verdim olayları anlattım, derdim benim insanlara ne yaptığım.. daha bunlar ne ki insanlardan nefret eder oldum zorla sataşıyolar..Allahim derde bak
Uzun ve zayif bir bayanin hazir ve saglam cevap verislerini okudunuz.
Yoo normalim sıradan genç kızmanken gibisin yani :)
Annem de sizin kızdığınız şeye kızıyo, insanların kalbini kırıyomuşum ayıpmış ne kadar terbiyesizmişimOnların yaptığı da terbiyesizlik sizin yaptığınız da. Terbiyesini bozmadan kendine yapılan saldırıları bertaraf edebilmeli insan...
Ayrıca belirtmeden edemeyeceğim "avuda kalkmak" değil "amuda kalkmak" olacak.
podyumda yürür gibi yürüyorsun, standartın üstünde uzunsun, göze batacak kadar incesin, arkadaşların tarafından kıskanılıyorsun baya baya manken gibisin diye düşündüm benYoo normalim sıradan genç kız
Onların yaptığı da terbiyesizlik sizin yaptığınız da. Terbiyesini bozmadan kendine yapılan saldırıları bertaraf edebilmeli insan...
Ayrıca belirtmeden edemeyeceğim "avuda kalkmak" değil "amuda kalkmak" olacak.
Yok boyum 173 kilom da az değil 55 öyle zayif olduğumu da düşünmüyorum. Sanki benim kusurum büyükmüş gibi burun kivirarak herkesin içinde söylemesi zoruma gittipodyumda yürür gibi yürüyorsun, standartın üstünde uzunsun, göze batacak kadar incesin, arkadaşların tarafından kıskanılıyorsun baya baya manken gibisin diye düşündüm ben
Yoo normalim sıradan genç kız
Gorusme konusma.bu kadar basit.Ben misal verdim olayları anlattım, derdim benim insanlara ne yaptığım.. daha bunlar ne ki insanlardan nefret eder oldum zorla sataşıyolar..
hay bin yaşayın, ben dıyecektım tam da neyse demiştim =)[
Anneme herseyi anlatsam boğar beni heralde kadın. Paranoyak oldum biraz evetGorusme konusma.bu kadar basit.
Ha anneyede herseyi anlatacak kadar basit olaylari bu kadar onemseme.
Biri size tokan ne guzel dese altinda bisey arayip, nefret edecek haldesiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?