- 6 Şubat 2015
- 253
- 97
- 43
- Konu Sahibi yildizsiz geceler
-
Canim benim inan bu kızın 50.ci şöyleyişi abartmiyorum. Sürekli sürekli de söylenmez ki. Bir de burun kiviriyor. Begenme şöyleyişi değil ezme söyleyişiydiof bence iyi yapmışsınız hiç de abes karşılamadım durumu.
bana da sürekli çok zayıfsın çok zayıfsın minyonsun bikbikbik diye konuşup duruyorlar. ama bu üniversitenin başından beri böyle ve 4 yıl oldu.
ben kimsenin kalbini kırmadım bu yüzden hoş. senin gibi cevabı yapıştırmadım hiç. he öyleyim diyip geçtim ama beşyüz kere söyleyince de insana bir sinir geliyor haliyle. ne gerek var o kadar söylemeye anlamıyorum. benim yapamadığımı yapmışsın. oh iyi olmuş boşveeeer.
aynı şekilde benim yaşadıklarım da... bazı insanlar bu tür konuşmadan anlıyor maalesef kim ne derse desin, kimisine kibarlık sökmüyor işte.Canim benim inan bu kızın 50.ci şöyleyişi abartmiyorum. Sürekli sürekli de söylenmez ki. Bir de burun kiviriyor. Begenme şöyleyişi değil ezme söyleyişiydi
benden bahsediyorsun sanırsampodyumda yürür gibi yürüyorsun, standartın üstünde uzunsun, göze batacak kadar incesin, arkadaşların tarafından kıskanılıyorsun baya baya manken gibisin diye düşündüm ben
hemde sarışın hemde spor yapıyor, modayı yakından takip ediyor evet bu sensin manken gibi :)benden bahsediyorsun sanırsam
Ben bu şekil cevaplar veren biri değildim, açıkcası bunlar daha bir iki vaka. Önceleri de var. Cevap vermeyince iyice tepeye cikiyolar. Sessiz sanmislardi beniUniversiteye gidiyorsaniz hoslanmadiginiz ve sizden hoslanmayan insanlarla boyle diyaloglara girmemeniz gerektigini bilecek kadar buyumus olmaniz gerekiyor. İnsanlarla araniza mesafe koymayi ogrenirseniz sizinle bu sekilde konusamazlar, konusan densizler de hayatiniz da istisna olur zaten. Onemli olan insanlari bozma yeteneginiz degil insanlarla yuzgoz olmama yeteneginizdir.
Hep susmuştum he ya deyip gecistiriyodum ama artik gercekten anlamiyolar. Ister yakin arkadaş ister uzak. Insanlar kibarliktan anlamiyoraynı şekilde benim yaşadıklarım da... bazı insanlar bu tür konuşmadan anlıyor maalesef kim ne derse desin, kimisine kibarlık sökmüyor işte.
Hareketlerim neyse de zayifligim üzdü gercekten.. midem hasta zaten alamam ki 55e şükrediyorumben gayet mantıklı cevaplar verdiğinizi düşünüyorum. sizin boyunuz kilonuz yürüşünüz kimseyi ilgilendirmez.
başkalarının bedenine hareketlerine laf atıyorlarsa bu cevapları alma olasılıklarının olduğunu bilmeliler.
geçmiş olsun. ama hiç takmayın kafanıza. benim de fazla kilom var. keşke 55 olsam.Hareketlerim neyse de zayifligim üzdü gercekten.. midem hasta zaten alamam ki 55e şükrediyorum
Ben tum ozelliklerden manken degil ukals bi insanoldunu anladim seninde toton yukarda ama beynin yere yakin yag baglamisBen misal verdim olayları anlattım, derdim benim insanlara ne yaptığım.. daha bunlar ne ki insanlardan nefret eder oldum zorla sataşıyolar..
Ne alaka ya bana herkesin icinde hakaret edercesine zayif diyen birine aa tesekkurler mi deseydim. Anladigim kadariyla zorunuza gitmiş cevaplarim hosuna gitmediyse yorum yapmaBen tum ozelliklerden manken degil ukals bi insanoldunu anladim seninde toton yukarda ama beynin yere yakin yag baglamis
Öncekileri anlatmadim bile bunda da laf acildi soyledim o da cok kizdi haliylecanım bence annene anlatma, bazen bizim anlattıklarımızı yanlış anlayabiliyorlar. suçsuzken suçlu duruma düşebiliyoruz..
Kesinlikle. Ben hic kimsenin tipine yuruyusune bakmam bile insanlar gercekten bos seylerle ugrasiyorlarüni ortamı öyle millet kim kime laf sokayım kmi ezeyim diye bakıyor okumak değil dertleri
Ozaman sadece onu yszsaydin yok yuruyus yok 2metre boy gec bunlari ego tatmin ediyosunNe alaka ya bana herkesin icinde hakaret edercesine zayif diyen birine aa tesekkurler mi deseydim. Anladigim kadariyla zorunuza gitmiş cevaplarim hosuna gitmediyse yorum yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?