Ben naptım ki :(

Canim benim inan bu kızın 50.ci şöyleyişi abartmiyorum. Sürekli sürekli de söylenmez ki. Bir de burun kiviriyor. Begenme şöyleyişi değil ezme söyleyişiydi

Canim benim inan bu kızın 50.ci şöyleyişi abartmiyorum. Sürekli sürekli de söylenmez ki. Bir de burun kiviriyor. Begenme şöyleyişi değil ezme söyleyişiydi
aynı şekilde benim yaşadıklarım da... bazı insanlar bu tür konuşmadan anlıyor maalesef kim ne derse desin, kimisine kibarlık sökmüyor işte.

Universiteye gidiyorsaniz hoslanmadiginiz ve sizden hoslanmayan insanlarla boyle diyaloglara girmemeniz gerektigini bilecek kadar buyumus olmaniz gerekiyor. İnsanlarla araniza mesafe koymayi ogrenirseniz sizinle bu sekilde konusamazlar, konusan densizler de hayatiniz da istisna olur zaten. Onemli olan insanlari bozma yeteneginiz degil insanlarla yuzgoz olmama yeteneginizdir.

Ben bu şekil cevaplar veren biri değildim, açıkcası bunlar daha bir iki vaka. Önceleri de var. Cevap vermeyince iyice tepeye cikiyolar. Sessiz sanmislardi beni

ben gayet mantıklı cevaplar verdiğinizi düşünüyorum. sizin boyunuz kilonuz yürüşünüz kimseyi ilgilendirmez.

başkalarının bedenine hareketlerine laf atıyorlarsa bu cevapları alma olasılıklarının olduğunu bilmeliler.

aynı şekilde benim yaşadıklarım da... bazı insanlar bu tür konuşmadan anlıyor maalesef kim ne derse desin, kimisine kibarlık sökmüyor işte.
Hep susmuştum he ya deyip gecistiriyodum ama artik gercekten anlamiyolar. Ister yakin arkadaş ister uzak. Insanlar kibarliktan anlamiyor

Hareketlerim neyse de zayifligim üzdü gercekten.. midem hasta zaten alamam ki 55e şükrediyorum

hic ayip ettigin yok, tamda yerinde soylemissin, arayan bulurmus kendileri kasinmis, agzina saglik

annenede, ben kendimi ezdirememde, kucumsetememde annecim bunun adi terbiyesizlikse evet terbiyesizim de

Ne iyi yapmışsın diyeceğim ne kötü, bence yapman gerek en iyi şey böyle insanları hayatınızdan çıkarmak.

Ben misal verdim olayları anlattım, derdim benim insanlara ne yaptığım.. daha bunlar ne ki insanlardan nefret eder oldum zorla sataşıyolar..
Ben tum ozelliklerden manken degil ukals bi insanoldunu anladim seninde toton yukarda ama beynin yere yakin yag baglamis

canım bence annene anlatma, bazen bizim anlattıklarımızı yanlış anlayabiliyorlar. suçsuzken suçlu duruma düşebiliyoruz..

Ben tum ozelliklerden manken degil ukals bi insanoldunu anladim seninde toton yukarda ama beynin yere yakin yag baglamis
Ne alaka ya bana herkesin icinde hakaret edercesine zayif diyen birine aa tesekkurler mi deseydim. Anladigim kadariyla zorunuza gitmiş cevaplarim hosuna gitmediyse yorum yapma

Ne alaka ya bana herkesin icinde hakaret edercesine zayif diyen birine aa tesekkurler mi deseydim. Anladigim kadariyla zorunuza gitmiş cevaplarim hosuna gitmediyse yorum yapma
Ozaman sadece onu yszsaydin yok yuruyus yok 2metre boy gec bunlari ego tatmin ediyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…