- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
- Konu Sahibi yildizsiz geceler
-
Yok hic değilim hatta susardım bile, ama artik canima tak etti.. Anneme göre kimseye bulasmayalim her şeye boyun egelimBence cokta guzel cakmissin lafi.
Ben olsam bende oyle yapardim.
Okulun muduru cagirmistj bi ara beni anneme soyledim.
Anne bi kizla tartistik siniftan ayrilmak istiyor kiz mudur beni cagiriyor bil demistim.
Haksizlik yapti bana dedim, annem kizdi.
Tam olarak kizma degilde dogru yapmadin diye cumleler kurdu. Terbiseyiz gibi agir kelimeler kullanmadi.
Devam et sen, tam boyle devam et okula kavga etmeye git zaten felan diye.
Ama hakli bendim
Neyse
Acaba pekmi saldirgansin?
Belkide annen o yuzden kizmistir.
O bana öyle deseydi ben de ona "bodur tavuk her zaman piliçtir" derdim o da başka bişey derdi böyle uzayarak giderdi.. Yırtan bence o, o an çok sinirlendim devamini getirseydi yolardım büyük ihtimal"eeee senin gibi totom yere yakın olsaydı ben de yağ bağlardım"
Çok ayıp.Mesela ben olsam 'Devede de boy var ama yükü eşek çekiyor.' derdim.O dememiş,gülmüş.İyi yırtmışsın bence.
Bir dusunce belirtmek var, bir de herkesin içinde dudak eğip burun kıvırarak söylemek var değil mi? Ayrıca bu nasıl düşünceyse en az 50 kere söyledi. En sonunda ben de cevabımı verdim. Herkesin içinde söylemeyecektiO insanlar size hakaret etmemiş sadecr düşüncelrtini söylemişler ama siz hakaret etmişsiniz zayıfsın çok diyen birine yere yakın olsam yağ bağlardım demek ne demek ne kadar rencide edici burda boyum uzum zayıfım mesajı vermeye çalışmışsınız ama bu size hakaret etme hakkı vermez yiyip kilo almıyorum diyebilirdiniz. Anneniz haklı ben o arkadaşın yerinde olsam yüzüne bakmazdım
O bana öyle deseydi ben de ona "bodur tavuk her zaman piliçtir" derdim o da başka bişey derdi böyle uzayarak giderdi.. Yırtan bence o, o an çok sinirlendim devamini getirseydi yolardım büyük ihtimal
[QUOTE="dejavu_one, post: 39815367, member: 143327"Birinsanlar size hakaret etmemiş sadecr düşüncelrtini söylemişler ama siz hakaret etmişsiniz zayıfsın çok diyen birine yere yakın olsam yağ bağlardım demek ne demek ne kadar rencide edici burda boyum uzum zayıfım mesajı vermeye çalışmışsınız ama bu size hakaret etme hakkı vermez yiyip kilo almıyorum diyebilirdiniz. Anneniz haklı ben o arkadaşın yerinde olsam yüzüne bakmazdım
Söyleme şekli ve yüz ifadesi ne kadar değiştirir cümlenin manasını değil mi? Ilki hadi neyse de, ikincisi sinir sinir herkesin içinde burun kivirarak söyledi[/QUOTE]Aynen burada o kadar insan hak vermis ki şaşırdım.İlkinde eleştiri bile yok zaten kendi kendine terslemiş ikincisinde dr kız ne kadar zayıfsın dese de 'ben böyle seviyorum' ya da 'kilomla memnunum seni ilgilendirmez diyebilirdi kıza öyle bir şey söylemiş ki bildiğin terbiyesizlik.
Zayıfsin demesine bir şey demiyorum. Fakat bunun söyleme şekli yüz ifadesi başkaydı. Ve o kadar çok söylüyor ki nefret ettirdi. Sonuncusunda da herkesin içinde aşagilarcasina söylediYa sana 'zayıfsın' dedi diye hakaret etmişsin resmen hakkını savunmak bu degil,hatalısın bence.
Kesinlikle, bidaha da bişey diyemez sanırım. Dış görünüşümden millete ne ki..Bence çok hoş olmuş. Bu tip karakterleri başka türlü susturmak mümkün değil. Zarafeti zarif insanlara saklamak gerek.
Yok hic değilim hatta susardım bile, ama artik canima tak etti.. Anneme göre kimseye bulasmayalim her şeye boyun egelim
Kızlar merhaba. Annem kaç gündür " ne kadar da terbiyesizsin ayıp yaptığın" diye kızıyor..
Üni öğrencisiyim, Bu salı okul çıkışı sınıftan başka arkadaşlarla (öyle fazla samimi değilim) otobüs durağına yürüdük. Yürürken kızın biri "yildiz sen neden böyle yürüyosun" ben de ne varmış nasıl yürüyormuşum yani dedim. O da paris sokaklarındaymış gibi dedi. Başka bi arkadaş da 'kızda 2 metre boy var yürür tabi' dedi. Ben de "istersem avuda kalkar yürürüm sizi rahatsiz mı etti pardon" dedim şakayla. Ama altında ciddiyet yatıyor tabi. Konu kapandı.
Bu perşembe de yine başka bir kız durduk yere, (hoş en az 50 kez söylemiştir) nur yerlitaş gibi burun kıvırarak herkesin içinde "yildiz ne kadar da zayıfsın" dedi. Sürekli söylüyor ama bu sefer herkesin içinde burun kıvırarak söylemesi beni çok rahatsız etti "eeee senin gibi totom yere yakın olsaydı ben de yağ bağlardım" dedim. Kız sadece güldü bi tuhaf oldu bişey diyemedi. Olayı anneme anlattım çok kızdı hala da kızıyor. Elimden geldiği kadar sıradan olmaya çalışıyorum ama insanların benimle ne alıp veremediği var anlamıyorum. Annem kaç günden beri kızıyor bana. Sizce haksız mıyım ne denirdi ki bu durumda.? Ben kimseye bişey yapmadım...
sizinle aynı fıkırdeyım ınsanlar ıncınmesın dıye ugrasırken aslında kendım ıncınıyorum..burun kıvırarak ayyy gazel nekadar zayıfsın yaa, biraz ye.. ne bu böyle iskelet gibisin , 10 kilo falan alman lazım diyenlerim var benimde ... bende aynı burnu kıvırıp, ayy canım yaa seninde bi 10 kilo fazlan var , versen çok güzel olacak diyorum.. o dakka ehe ehe ehe diye yapmacık bir gülüşle suratları yere düşünce anlıyorlar karşıdakini incittiklerini...
annen de kızsın düşünme... üzülme boşver.. seni üzenlere de acıma... esirgeme lafını...
pekı ne dıyebılırdım kı bu durumdasende de var bence
annen haklı.
anneme anlatmam zaten genelde de o gun laf acıldı anlattım keske anlatmasaydım. herkesın sahıp olmak ıstedgı kıloda da degılım kımse benım kadar zayıf olmak ıstemezBilemedim simdi ama annene anlatma boyle seyleri ufak seyler bunlar ben de universite ogrencisiyim okul hep boyle kizlarla dolu cok zayifsin diyene sende ne guzel iste milletin sahip olmak icin cabaladigi fiziğe sahibim de boyunda uzunmus manken gibisin ne güzel iste
kesinlikle bır sususlur ıkı susulur. susuldugu zaman ınsanalr ıyıce tepemıze bınıyorHm,
Tipki benim annem.
Ben basima cok bela aldim onu bunu eziyorlar koruyum diye.
Annem usandi biraz.
Senmi dunyayi kurtarican diyor artik, biseferde karisma diyor.
Bazi anneler yanlis asiliyor sana hayati.
Tipki senin ve benim annem gibi.
Ama hayat boyun egerek yasanilmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?