Ben naptım ki :(

Kizlar olani anlattim ego tatmini için değil. Gördüğünüz gibi ego da yok zaten herseye laf ediliyor midem hasta alamiyorum insanlar bunu kusur olarak görüp herkesin icinde rezil etmeye calisiyor. Ego tatmini icin olsa direk baslardim boyum su kilom su diye. Insanlarin dedigini anlattim kendi dedigimi degil

öyle insanlardan bende nefret ediyorum..bunlar arkadaş olabilecek kişiler değil..dalgacılarla zaman geçmez muattap olma...

Uzun boylu,Zayıf ve catwalkı bizim fakir mahallelerimize getirmiş bir mankenin hazin öyküsünü okuduk...neyse sözün özü bosver kimsenin dediğini kendine dert edinecek kadar boş vakitli olma

"eeee senin gibi totom yere yakın olsaydı ben de yağ bağlardım"

Çok ayıp.Mesela ben olsam 'Devede de boy var ama yükü eşek çekiyor.' derdim.O dememiş,gülmüş.İyi yırtmışsın bence.

oo uzun boylu zayif kiz konusu okuduk.
totosu yere yakin arkadaslar yorum yaparsa sorun olmaz herhalde beybisi

boyle tipler takıntılı kompleksli senin boyuna laf eder takoz gibi platform giyer uzasın diye:)) kedi ciger hesabı işte

o değil de Paris sokaklarındaymış gibi nasıl yürünüyor? o sokaklara özel bir yürüme stili var sanırım

Bence çok hoş olmuş. Bu tip karakterleri başka türlü susturmak mümkün değil. Zarafeti zarif insanlara saklamak gerek.

Ya iyi yapmissin lafini vermissin, ya vermeseydin o zaman icinde kalacakti. Bence ii yaptin herkes haddini bilsin. Annen de bosver ne derse desin

O insanlar size hakaret etmemiş sadecr düşüncelrtini söylemişler ama siz hakaret etmişsiniz zayıfsın çok diyen birine yere yakın olsam yağ bağlardım demek ne demek ne kadar rencide edici burda boyum uzum zayıfım mesajı vermeye çalışmışsınız ama bu size hakaret etme hakkı vermez yiyip kilo almıyorum diyebilirdiniz. Anneniz haklı ben o arkadaşın yerinde olsam yüzüne bakmazdım

ikinci cevabınız kırıcı olmuş ama ilk cevabınızı sevdim . Önemli olan nokta bu tip insanlara karşılık verirken onların konumuna düşmemektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…