- 19 Şubat 2015
- 360
- 130
- 48
- Konu Sahibi yildizsiz geceler
-
Allah Allah ben anlamadım bunda kızacak birşey yok ki ama. sanırım annen başka şeye sinirlenip senden mi çıkardı sen bilirsin anneni ?Öncekileri anlatmadim bile bunda da laf acildi soyledim o da cok kizdi haliyle
:)))) aynen bunu belirtmek icin acmis konuyu bencede :))) hem uzunum hem zayif diyormanken gibisin yani :)
Annem boyle seylerde hassas aman kimsenin kalbi kirilmasin aman kimseye bulasmayim kavga etmeyimAllah Allah ben anlamadım bunda kızacak birşey yok ki ama. sanırım annen başka şeye sinirlenip senden mi çıkardı sen bilirsin anneni ?
Anne yüreği işte :)Annem boyle seylerde hassas aman kimsenin kalbi kirilmasin aman kimseye bulasmayim kavga etmeyim
Kesinlikle..öyle insanlardan bende nefret ediyorum..bunlar arkadaş olabilecek kişiler değil..dalgacılarla zaman geçmez muattap olma...
bence siz degil cevp verdiginiz kisiler yazmaliydi buraya,cunku asil dert sahibi onlar olmus galiba
Annene, senin de kırılabilen bir kalbin olduğunu söyleseydin.Annem de sizin kızdığınız şeye kızıyo, insanların kalbini kırıyomuşum ayıpmış ne kadar terbiyesizmişim
hemde sarışın hemde spor yapıyor, modayı yakından takip ediyor evet bu sensin manken gibi :)
Ya iyi yapmissin lafini vermissin, ya vermeseydin o zaman icinde kalacakti. Bence ii yaptin herkes haddini bilsin. Annen de bosver ne derse desinKızlar merhaba. Annem kaç gündür " ne kadar da terbiyesizsin ayıp yaptığın" diye kızıyor..
Üni öğrencisiyim, Bu salı okul çıkışı sınıftan başka arkadaşlarla (öyle fazla samimi değilim) otobüs durağına yürüdük. Yürürken kızın biri "yildiz sen neden böyle yürüyosun" ben de ne varmış nasıl yürüyormuşum yani dedim. O da paris sokaklarındaymış gibi dedi. Başka bi arkadaş da 'kızda 2 metre boy var yürür tabi' dedi. Ben de "istersem avuda kalkar yürürüm sizi rahatsiz mı etti pardon" dedim şakayla. Ama altında ciddiyet yatıyor tabi. Konu kapandı.
Bu perşembe de yine başka bir kız durduk yere, (hoş en az 50 kez söylemiştir) nur yerlitaş gibi burun kıvırarak herkesin içinde "yildiz ne kadar da zayıfsın" dedi. Sürekli söylüyor ama bu sefer herkesin içinde burun kıvırarak söylemesi beni çok rahatsız etti "eeee senin gibi totom yere yakın olsaydı ben de yağ bağlardım" dedim. Kız sadece güldü bi tuhaf oldu bişey diyemedi. Olayı anneme anlattım çok kızdı hala da kızıyor. Elimden geldiği kadar sıradan olmaya çalışıyorum ama insanların benimle ne alıp veremediği var anlamıyorum. Annem kaç günden beri kızıyor bana. Sizce haksız mıyım ne denirdi ki bu durumda.? Ben kimseye bişey yapmadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?