Ben nasıl davranmalıyım annem haklı mı?

Konu sahibi yorumlarinizdan anladigim kadariyla bu cocuga kendi anne ve babasinin bakmamasini, annenizin bakmasini cekemiyorsunuz. Gozunuzde abiniz ve eski yengeniz gununu gun ederken, bu kizin kahri annenize kalmis durumda. Bu durumda, tam da sizin de annenize ihtiyaciniz varken, annenizin bu kadar bu kizla ugrasiyor olmasi sizi rahatsiz ediyor. Resmen vur yetime tekmeyi moduna girmissiniz. Anliyorum cocugun anasi babasi hayatta, ama dogurmakla ana baba olunmuyor iste. Onlarin gelipte sizi bu kucuk kizdan “kurtarmasini” beklemekten vazgecin. Anneniz o kizin kahrini cekiyorsa, ne mutlu kiza. Kendi anasi babasi onu birakip gitmisken, hic degilse onu kosulsuz seven bir kisi varmis hayatinda. Sizde o kadar merhamet yoksa uzak durun. Kendi evinize gidin. “Ama benimde anneme ihtiyacim var!” kaprisini yapacak yasi coktan gecmissiniz. Sectiginiz ve bosadiginiz kocaniz kimsenin degil, sizin derdiniz. Anneniz hakli. Koskoca kizim gelipte benim biricik torunumla olan iliskime surekli karissa bende ona haddini bildirirdim

Psikolojik destek alin hanimefendi. Yegeniniz degil disardan komsu cocugu bilr olsa, ne kadar yaramaz olursa olsun insan uzulur boyle birine. 6 yas cok kucuk annesi babasi var olmemis ama hic gormuyor. Annesi hic oksamamis sacini sevmemis yazarken bile aglicam vallahi. Oglumu dusunuyorum anne babasiz kalsa nasil uzulur nasil hircin olur. Yigen olarak bakmaniza bile gerek yok bebek o sizde annenize destek olun. Abiniz atmis basindan bosverin onlarda vicdan olsa insan yavrusunu atarmi anne dayanabilirmi 1 saat bile gormeden. Demekki vicdansiz kotu insanlar. O insanlar duzelmez birakin babannesi buyutsun cocugu sizde destek olun. Iyilik yapmak sizede iyi gelir bende sikintidayim diyorsunuz. Allah islerinizi rast getirir. Hicbir cocuk anne babasiz kalmasa keske. Simarik cocuk degildir o hircindir anne babasi sevmemis oda boyle gosteriyor tepkisini napsin susup otursun aglasinmi surekli bi kosede. Bu yasta koca insanlar dayanamiyor annesizlige 6 yasinda kucucuk cocuk nasil dayansin. Bak siz diyorsunuz benimde anneme ihtiyacim var diye o napsin garibim. Allah icin sevin cocugu sevgiden zarar gelmez oda hircinligi birakir hem.

Size bu konuda yardımcı olmak için illa anne olmaya gerek yok o kız diye bahsettiğiniz sizin yeğeniniz üstelik 6 yaşında anneden babadan sevgi görmeyen bir çocuktan bahsediyorsunuz sanırım annenizin yeğeninize olan düşkünlüğünü kıskanıyorsunuz hala olarak biraz ilgi gostere bilirsiniz kusura bakmayın ama çok bencilsiniz

Eskiden peri nickleri alan bir üye vardı , yurtdışında yaşayan , her konusuyla bize saç baş yolduran ,sanırım geri donmussunuz , yine milleti cildirtmissiniz , sizin acilen hastaneye yatarak tedavi olmanız lazım , seneler geçti hiç düzelme yok , hatta ufacık çocuğa takacak kadar kötüye gitmiş hastalığınız , Allah çocuğunuzun yardımcısı olsun

Benim yeğenim aile içi kavga olan biryerde büyüdüğü için annem ablamla altlı üstlü oturuyor.
Biz her kavga olasılığına karşın yeğenimi hep yukarı cikardik.
Çoğu zaman yollamaz annemde kalırdı o zamanlar bende bekardim.
Mutsuz ailede büyüyor diye annem herşeyi ile ilgilendi bizde anneme yardımcı olduk.
Yedik yedirdik aldık giydirdik.
İnsan yedi kat yabancıya yapıyor yeri gelince.
Bu senin kendi kanin.
Bukadar sorumsuz olmanizi aklım almıyor.

‘O kız’ zaten şuan anne baba ilgisi görmüyor halince agresifleşebilir huysuzlanabilir. İlgilenin halası olarak belki düzelir kızınızla beraber gezdirin dışarı çıkarın ne biliyim 7 kat yabancı değilki

Analık duygum yok derken? Abim keyfine bakıyor ? Ben sorumluluk neden alayım ? Benim derdim yok mu?
birde ben vurayım demişsiniz yani yazık
farkında mısınız o çocuğun yanında annesi yok ama sizin çocuğunuzun yanında annesi var
o bile ne üzüntü o çocuk için.. bilemezsiniz
Allah bizim de sizin de çocuklarımızı küçük yaşta annesiz babasız bırakmasın
ban yemişsiniz gerçi ama yine de yazayım dedim

Bunu yazarken ne söylemesini ümit ediyordunuz? "Bak sen şu terbiyesize anası babası bakmıyorsa, e sizin huzurunuzu da kaçırıyorsa verin yetimhaneye nolcak ki" mi demeliydik? Nasıl bir kalbiniz var sanki düşmanınızdan bahsediyor gibisiniz o kız o kız diyerek. 6 yaşındaki bir çocuğu annenizden kıskanıyor yeğenim demekten eriniyorsunuz, yazık 24 sayfa laf anlatılmış da hepsi boş. Umarım kızınız size çekmez. Ben bayılıyorum eriyorum ablamın oğlu için nasıl insanlar var ya

Annesinin babasinin sahiplenmedigi 6 yasindaki cocugu belli ki babaannesi sahiplenmis. Kimsesiz hissetmesin diye analik babalik yapmaya calisiyor. Siz de ama benimde anneme ihtiyacim var diye aglaniyorsunuz! Kac yasindasiniz? 6 yasindaki cocuga verilen ilgiyi kiskanip fesatlaniyorsunuz! Abinize kizmaya hic hakkiniz yok zira siz de onun hala versiyonusunuz. Bastan asagi yanlissiniz. Yazik o cocuga.

ayyy ne kadar bencil bir insansınız yazık size o kız dediğiniz 6 yaşında ve annesi babası yavrucağı babaanneye bırakmış o kız ne yapsında ona bukadar kuruldunuz halasınız siz ama siz de vicdan denen birşey kalmamış en azından sizin kıznın yanında yılanda olsa bir annesi var o küçücük kız ne yapsın bir başına çok yanlış düşünüyorsunuz hem ondan bundan çektim diyip hemde o kızcağıza böyle davranmanız çocukların arasındaki kuzen ilişkisini daha şimdiden bozmanız ne kadar doğru sizce bence siz bir an önce psikoloğa görünün

Benimde bir sürü sorunum var çocuğun babasının alışkanlıkları ilgisizliği, benim o 6 yaşında kızla uğraşacak ne enerjim var ne de zamanım
aaa aa terbiyesize bak çek git o zaman o evde n 6 yaşında kızdan ne istiyorsun terbiyesiz halasın sen biraz vicdanın olsun o sorunlarda senden kaynaklıdır kesin bu çirkeflikle çok bile dayanmış adam sana

Çünkü benimde anneme ihtiyacım var ve annem tamamen kendini o kıza adamış durumda … sıkıldım ve bunaldım
pessss artık gelmişsin dana kadar olmuşsun çocuk yapmış yurt dışlarına çıkmışsın annene ihtiyacın var ama 6 yaşında bir çocucğun sorumsuz anne babasından sığnacak tek limanını kıskanıyorsunuz ne kadar bencilsiniz siz kendinize yeni bir hayat kurabilirsiniz alın çocuğunuzu gidin o evden ayıp yapdığınız inşallah o çocuk büyüyünce bu yorumlara denk gelirde nasıl bir şeytansınız anlar

Bunun bilincindeyim fakat benimde bir evladım var onun babasıda 5 haftadır aramadı, ve ben yalnız bir anneyim nereye kadar sabredeyim
siz kocanızın yaptıklarının hıncını çıkaracak yer arıyorsunuz 6 yaşındaki savnumasız çocuğuda kendinize box torbası bellmişsiniz tabi düşenin dostu olmaz bi tekmede ben atayım hıncımı alayım demişsiniz yazık size halasınız siz babası bakmıyor diyorsunuz ama sizin ondan aşşağı kalır yanınız yok kocanızın kızınızı aramamasının sebebi 6 yaşındaki yeğeninizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…