Ben nasıl davranmalıyım annem haklı mı?

siz tam bir bencilsiniz sizin gibi insanlar olmaz olsun yazık

Yorum yapayim

Cok gerginsiniz

Hep Boyle gergin biri misiniz?

Ayni zaman da mutsuz oldugunuz cok belli kavga etmeye yer ariyorsunuz

Ama mutluluk gercekten icinizde

Neyse

Kizginligin temeli su: annem abimin kizina bakiyor benimkine de baksin

Aslinda esitlik dusunursek haklisiniz

Ama anneniz kismen kimsesiz torununa bakiyor ne yapsin kadin bakmasin atsin mi?

konu sahibine hak vermeniz ne acı 6 yaşında bir çocuktan bahsediyorsun ve annesi babası yok anlayabilecek yaşta 4 yaşında çok anlamaya bilir ama 6 yaşında anlar benim yeğenim anlıyor ayrıldıklarını anne de yok babada tabiki azalan ilgiyi her daim istiycek zaten ana baba ilgisini kaybetmiş belki ortama yeni çocuk girince verilen babaanne ilgisinide kaybedicek sanıo 6 yaşında bu çocuk ve 4 yaşındaki kız anlaşıyor seviyormuş demekki iyi anlaşıyorlar sorun çocuklar değil bu kazık kadan kadının bu ilgiyi kıskanması 6 yaşında çocuğu kıskanıyor

Kafası çalışan bir insan çıkmış ve yorum yapmış beni de anlamış , ben hayatım boyunca abim yüzünden çektim ve yalnız kaldım, şimdi yine keyfine bakıyor ve benim anneme ihtiyacım olan geçici bir dönem çocuğum ve yaşadığım travmatik boşanma evlilik yüzünden , hayatta kalabilmek için , benim derdim o küçük kız değil tabiki , abim ve annesi , ve ortam

Herkesin sizin gibi de düşünmesi beklenmez yorumu eleştirmek de ilginç

Ben sizi de anliyorum ama suclu olan yegenin anne ve babasidir cocuk degil
Haklısınız ama yeter benim abim yüzümden yaşadığım çile , hep yalnızdım onun yüzünden anneme ihtiyacım var yine yalnızım , annem neden bu kadar adaletsiz davranıyor

Hayır benim sorunum annem neden abime bunca tolerans gösterirken hep beni yalnız bırakıyor ?

Benim derdim o kız değil, annemin adaletsiz yaklaşımı, benimde şu an bir çocuğum var , ve o da sevgiye aileye muhtaç , abime bu kadar tolerans neden beni neden yalnız bırakıyor bu kadar?

Saçma sapan alakasız yorumlar

Çocuk eve yeni bir kız gelince kıskanmış olabilir, anneniz fazla üstüne titreyip gerekli davranışları öğretememiş olabilir. Annenizin sizin dönüş fikrinde olduğunuzdan haberi var mı?

Annem benim kızıma değil abimin kızına bakıyor sorun burada benden nasılsa yapıyorum diye abimde hiç sorumluluk almıyor annem böyle yaptıkça ve beeen yeter artık diyorum …gücüm kalmadı

ayyy yemin ederim sizin psikolojiniz bozuk gelmişsiniz kaç yaşına bencil bencil davranıyorsunuz allah aşkına kimsenin çocuğu ile ilgilenmeyin sadece verilen ilginin önünü kesmeyin yeter çocuğun uyanık olması ne yaaaa 6 yaşında çocuğu kıskanan koca kadının uyanıklığı ne olacak

Çocuk eve yeni bir kız gelince kıskanmış olabilir, anneniz fazla üstüne titreyip gerekli davranışları öğretememiş olabilir. Annenizin sizin dönüş fikrinde olduğunuzdan haberi var mı?
Annem istedi zaten bu tatile gelmemizi de benim sorunum neden oğlan çocuklarını böyle şımartırkem kız çocuklarını böyle eziyor aileler ? Ben ihtiyaç duyduğumda neredeler

Annem benim kızıma değil abimin kızına bakıyor sorun burada benden nasılsa yapıyorum diye abimde hiç sorumluluk almıyor annem böyle yaptıkça ve beeen yeter artık diyorum …gücüm kalmadı
peki anneniz sizin çocuğunuza bakmak zorundamı madem abinizinkine bakmak zorunda değil abiniz sorumluluk almıyor sizin deridniz abim kendi çocuğunu alsında bende kendimkini anama atayım o baksın bende gezeyim yurt dışında bunlamışsınız koca kadın küçücük kızı kıskanıyorsunuz sizin derdiniz o kızla değil abinizle kocanızla o kıza bulaşmayın çekin gidin ayıp günah yetim başı okşamanın sevabı ne büyüktür o çocuk yetim öksüz ana baba terk etmiş

Annem istedi zaten bu tatile gelmemizi de benim sorunum neden oğlan çocuklarını böyle şımartırkem kız çocuklarını böyle eziyor aileler ? Ben ihtiyaç duyduğumda neredeler
Durumunuzu anlayabiliyorum. Çocuk hep altı yaşında kalmayacak. Çocukları kaynaştırmanızı tavsiye ederim, böylelikle anneniz de bıkmadan hem siZe hem abinize destek olabilir. Bence ayrımcılıktan ziyade sizin uzakta olmanız ve o çocuğun ne anadan ne babadan hayır görmesi sözkonusu. Anneniz en azından sizin çocuğunuzun başında olduğunuzu düşünüyor

Benim derdim yalnızlığım , ben annemin evladı değilmiyim hayatım boyunca abimin gölgesindeydim hep ben yaparım diye kendi Halime bırakıldım yeteer artık

kocanızın sorunu sanki doğalda o esrarı bıraksın alsın ozaman çocuğu ne bu ya tüm insanların yükünü çocuğa atmışsınız ayıp ayıp

İstiyorsa abiminkine de bakmasın rahatsız olmam ama herşeyini abimin kızına verip bize neden üvey evlat muamelesi yapıyor?

Ben abim yüzümden uzaktayım ayrıca ….

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…