- 15 Şubat 2013
- 25.642
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.462
- 798
Öldü mü annen?Bakın , çocuk corona oldu annem riskli gurupta ve o baktı çocuğa ,
Ben gittim zaten … yurtdışındayım bu yüzden abim yüzünden , fakat kızımın babasının yaptıkları , oturduğu ev kızımı soktuğu ortam güvende hissetmiyorum… sıkışıp kaldımBana baksin, benim cocuguma baksin, abimin cocuguna bakmasin, çünkü ya basina bisey gelirse, cocugu sevmiyosun, hic bi hareketine katlanamiyosun, benimseyemiyosun, eyvallah bunu anladim, mecbur musun tatisilir, kimse kimseyi sevmek zorunda degil, ama sunu anlaman gerekiyo, o cocugun gidecek yeri yok, ana baba belli ki istemiyo, senin cocugunun anasi var basinda. Arada ki farki algilayabiliyo musun? O cocuk gidemez, rahatsizsan sen gideceksin.
Burda farkli bi yasam kur, bi ev tutmakla basla, yegeninin en az senin kadar zor durumda oldugunu, yasi kucuk oldugu icin senin kadar özgür olmadigini, babaanneye bagimli oldugunu bi kavramaya calisBen gittim zaten … yurtdışındayım bu yüzden abim yüzünden , fakat kızımın babasının yaptıkları , oturduğu ev kızımı soktuğu ortam güvende hissetmiyorum… sıkışıp kaldım
Doğru söylüyor olabilirsiniz yıllardır içim şişti kızımın babasının yaptıklarındanKendi problemlerinizi yok saymak için kendinize problemler yaratıyorsunuz.
Maddiyatla iş bitiyor mu? Fazlasını yapmasını sağlayabildiniz mi? Siz başarırsanız annenize de abiniz konusunda yol gösterirsiniz.Evet verdim hanımefendi mahkeme yoluyla la da olsa elimden geleni yaptım maddi yardımı bile yoktu onu yapıyor şimdi en azından ,
Babaannesinin yanında kalan, annesinin hiç aramadığı, babasının ise hiç ilgilenmediği 6 yaşındaki bir kız çocuğunun babannesini sahiplenmesi kıskanması çok normal değil mi? Hayattaki herşeyi babannesi olmuş resmen. Garip olan bu günahsız çocuk değil, sizsiniz.Rica ediyorum , çocuğu olmayan kimse bu konuya cevap yazmasın , önceliğim evlenip boşanmış , hatta babadan abiden ve kocadan gün yüzü görmemiş çekmiş kadınlar , bunlar dışında , yardımcı olmak değilde kendi egosunu tatmin için cevap yazanlar sakın yazmayın!!!
Ben bunu yazdım çünkü doğru yönlendirilmeye ihtiyacım var , çok şey yaşadım ve sağlıklı düşünemiyorum ,
Objektif bakabilen insanlardan sağlıklı yorum bekliyorum ,
Ben yurtdışına okumaya gittim bitirdim evlendim, boşandım , bir kzım var , 4 yaşında yurtdışında yalnız hissediyorum, ailemin yanına geldim bir süreliğine , abimin kızı annemlerde yaşıyor sürekli , 6 yaşında, kızın annesi hiç aramıyor çocuğu , abim çocuğuyla ilgilenmiyor keyfine bakıyor, bende kısa süreliğine annemlerdeyim ! Annem istedi fakat ortamdan çok sıkılıyorum, birde kız çok bencil annemi herkesten kıskanıyor bütün ilgi benim olsun diyor , , kızım da o kıza çok düşkün ama yeğenim bazen kötü örnekte oluyor , , ben tepki verince en ufak anneme batıyor , bende anneme sinirleniyorum anne ben o çocuğun annesi babası değilim diyorum rahatsız oluyor annem , beni yalnız bırakıyor, adaletsizlik değil mi bu , , bende bunun çözümü beni yalnız bırakmak değil, abime sorumluluk vermek diyorum , annem ne yapayım almıyor diyor … ben şaşırdım ne doğru ne yanlış
Sizden iyi bir hareket görmediği için yavrucak her hareketinizi kötü algılaması çok normal değil mi?Ben birşey söyleyince ufacık birşey ağlıyor numara yapıyor , kötü davranmasam bile , parmağında oynatıyor herkesi
Aynen katiliyorum. Hanfendi 10 yasinda cocuk gibi davraniyor kucucuk cocugu kiskanmalar, gicik kapmalar falan. Yok anne onun annesiymis neden ona bakiyomus gercekten igrendim okuduklarimdan. Ayrica gidin tedavi olun destek lazim size.Ne biçim bir insansınız siz ya. 6yaşında anası babası bakmayan bi çocuk var ortada babaannesinde yaşayan. Dokunmayın garip kuzuya yazık günah.Allah bilir yanında ne konusmalar yapıyorsundur konu sahibi o çocugu istemediğine dair. O kuzum kendi içinde neler yaşıyodur. merhametsize denk gelmesin insan. Yazık ya. Ah bilsem o kuzu nerde kendi çocuğum gibi sarılsam sevgi versem çok üzüldüm o masum için. Siz lütfen hangi ülkedeyseniz oraya gidin zaten rahat değilmişsiniz hiç değilse rahatsız etmeyin.
Bakın , çocuk corona oldu annem riskli gurupta ve o baktı çocuğa ,
Bakın anlayamadınız galiba yada anlamak istemiyorsunuz, annesi babası hayatta ölmediler fiziksel bir hastalıkları yok, keyiflerine bakıyorlar Hatta maddi durumları da yerinde , annem yapıyor diye hiçbir sorumluluk almıyorlar anlatabildim, annem yapmasa ikiside yapar eminim bunu iyi kötü yaparşar annem canını tehlikeye atıyor bunu anlayamıyorum , annem rahatsız galiba belkide yaşamak istemiyor intihar ediyor resmen.. şimdi anladım..Daha neler ya
Sokağa alsaydınız
Vay ne haddine hasta olmak anan baban bakmıyorsa hastalanma bile haram
sizin annenizin beyni yok mu hanimefendi? siz misiniz onun beyni? ya da bu cocuk coronayi nereden getirmis gitmis parasiyla marketten mi almis? sanki corona olmak suc ya da isteyerek yapilan bir sey.Bakın , çocuk corona oldu annem riskli gurupta ve o baktı çocuğa ,
Annem intihar ediyor hanımefendi ben bugün anladım … annem yaşamak istemiyor o yüzden böyle davranıyor ne yapacağım!?sizin annenizin beyni yok mu hanimefendi? siz misiniz onun beyni? ya da bu cocuk coronayi nereden getirmis gitmis parasiyla marketten mi almis? sanki corona olmak suc ya da isteyerek yapilan bir sey.
anneniz torununa bakmayi kabul ettiyse size hicbir halt etmek dusmez. sesinizi kesip oturacaksiniz. bir tarafinizi da yirtsaniz o cocuk annenizin torunu ve bakmak istedigi surece bakabilir. annesi babasi olsa da olmasa da sizi alakadar etmez. siz annenizin savunuculugunu yapacaginiza once kendinize bakin kendi hayatinizi duzeltin. annenizin de akli vardir herkes her seyi neden yaptigini biliyordur. kendinize bos bos gorevler yuklemeyin gidin kendi cocugunuzla ilgilenin milletin cocugunun yakasindan da dusun.
Çocuğum var öyle yazıyorum. O kız dediğiniz yegeniniz ikincide daha altı yaşında çocuk önce insan sonra hala olmayı öğrenin.Rica ediyorum , çocuğu olmayan kimse bu konuya cevap yazmasın , önceliğim evlenip boşanmış , hatta babadan abiden ve kocadan gün yüzü görmemiş çekmiş kadınlar , bunlar dışında , yardımcı olmak değilde kendi egosunu tatmin için cevap yazanlar sakın yazmayın!!!
Ben bunu yazdım çünkü doğru yönlendirilmeye ihtiyacım var , çok şey yaşadım ve sağlıklı düşünemiyorum ,
Objektif bakabilen insanlardan sağlıklı yorum bekliyorum ,
Ben yurtdışına okumaya gittim bitirdim evlendim, boşandım , bir kzım var , 4 yaşında yurtdışında yalnız hissediyorum, ailemin yanına geldim bir süreliğine , abimin kızı annemlerde yaşıyor sürekli , 6 yaşında, kızın annesi hiç aramıyor çocuğu , abim çocuğuyla ilgilenmiyor keyfine bakıyor, bende kısa süreliğine annemlerdeyim ! Annem istedi fakat ortamdan çok sıkılıyorum, birde kız çok bencil annemi herkesten kıskanıyor bütün ilgi benim olsun diyor , , kızım da o kıza çok düşkün ama yeğenim bazen kötü örnekte oluyor , , ben tepki verince en ufak anneme batıyor , bende anneme sinirleniyorum anne ben o çocuğun annesi babası değilim diyorum rahatsız oluyor annem , beni yalnız bırakıyor, adaletsizlik değil mi bu , , bende bunun çözümü beni yalnız bırakmak değil, abime sorumluluk vermek diyorum , annem ne yapayım almıyor diyor … ben şaşırdım ne doğru ne yanlış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?