Ben nasıl davranmalıyım annem haklı mı?

Ben gittim zaten … yurtdışındayım bu yüzden abim yüzünden , fakat kızımın babasının yaptıkları , oturduğu ev kızımı soktuğu ortam güvende hissetmiyorum… sıkışıp kaldım

Burda farkli bi yasam kur, bi ev tutmakla basla, yegeninin en az senin kadar zor durumda oldugunu, yasi kucuk oldugu icin senin kadar özgür olmadigini, babaanneye bagimli oldugunu bi kavramaya calis

Kendi problemlerinizi yok saymak için kendinize problemler yaratıyorsunuz.

Evet verdim hanımefendi mahkeme yoluyla la da olsa elimden geleni yaptım maddi yardımı bile yoktu onu yapıyor şimdi en azından ,
Maddiyatla iş bitiyor mu? Fazlasını yapmasını sağlayabildiniz mi? Siz başarırsanız annenize de abiniz konusunda yol gösterirsiniz.
Yeğeninizin annesi ve babası için de söylenecek çok şey var da banlanmaya değmez. İnşallah başlarından atmaya çalıştıkları o masum yavrunun ahı inim inim çıkar.
Anneniz yorulur, yıpranır olabilir. Sizden daha çok farkındadır. Fedakarlık yapmış bu yaşta küçücük bir çocuğa bakarak. Allah razı olsun. Siz de yüküne yük katmayın. Farz edin ki iki kızınız var. Siz götürün doktora. Annenize bakıcı tutacak kadar maddi imkânınız varsa bir oyun ablası tutun haftada iki akşam. Onlar çocuklarla oynarken siz de anne-kız bir kahve için dertleşin dinlenin. Hayat zaten zor daha da zorlaştırmayın lütfen.

Ben evdeki sorunlardan, baskidan. Anne baba kavgasindan yok sayilmakdan. Basima hasa peygamber gibi her dedigini yaptirtan abiden kacarak evlendim.

Olmadi, kucagimda bebekle geldim. Bende yurtdisinda yasiyorum. Ev tuttum ama annemgil orada kalmami uygun bulmadiklari icin ayni ortama geri dondum.

Bi an kendimi sizin yerinize koydum inanin sizi anlayamadim.

Simarikligin hic zamani degil. Siz once kendinize sonra evladiniza faydali olmaya bakin.

Yegeninize annesi babasi bakmamis bunu cok sorun ediyosaniz onuda kendinizle ve cocugunuzla beraber psikolaga goturun.

Ben burada gercekten sizin sorununuzu anlayamadim. Kiskanclikmi yoksa baska bise mi cozemedim

Bir konu daha viral olmuş 32 sayfa onlarca yorum yazdınız ama 1 tanesinden ders çıkardı mı hayır bazılarına boşluğa konuşmuş hissi oluyor bu tam olarak da öyle. Ya tedavi olmalı yada o evden gitmeli. Tepki koyan herkese dik başlılık yapmaya devam etmiş çünkü

Ruyacik89 yorumların sert olduğunu düşünebilirsin ama bakış açını gerçekten değiştirmelisin.
Yerinde olsam burada yazılanları sakin kafayla tekrar okur ve özeleştiri yapardım. Bazı şeyleri aşamıyorsam da tedavi alırdım.

Babaannesinin yanında kalan, annesinin hiç aramadığı, babasının ise hiç ilgilenmediği 6 yaşındaki bir kız çocuğunun babannesini sahiplenmesi kıskanması çok normal değil mi? Hayattaki herşeyi babannesi olmuş resmen. Garip olan bu günahsız çocuk değil, sizsiniz.

Birde anası babası ilgilenmiyor, ben niye ilgileneyim demişsiniz. O çocuk sizin yeğeniniz, kanınızdan canınızdan... Herkes merhametsiz diye sizde mi merhametsiz olacaksınız? Siz ordasınız diye anneniz çocuğu kapıya koyacak değil, annenizi tebrik ettim. Sizin çocuğa karşı davranışlarınıza geçit vermeyip çocuğun yanında oluyor helal olsun.

Tepki veriyormuş, tepki verdiği kişi de 6 yaşındaki bir çocuk... Allah kimseyi merhametsizlerin eline düşürmesin. 2 tatlı söz etmek, ufak bir hediye almak, elinden tutup parka götürmek çok mu zor ya? Çocuklar en ufak şeylerle mutlu olurlar. Alıp veremediğiniz ne el kadar çocukla

Ne biçim bir insansınız siz ya. 6yaşında anası babası bakmayan bi çocuk var ortada babaannesinde yaşayan. Dokunmayın garip kuzuya yazık günah.Allah bilir yanında ne konusmalar yapıyorsundur konu sahibi o çocugu istemediğine dair. O kuzum kendi içinde neler yaşıyodur. merhametsize denk gelmesin insan. Yazık ya. Ah bilsem o kuzu nerde kendi çocuğum gibi sarılsam sevgi versem çok üzüldüm o masum için. Siz lütfen hangi ülkedeyseniz oraya gidin zaten rahat değilmişsiniz hiç değilse rahatsız etmeyin.

8 yaşında bir yeğenim var, babası yok. Onun için dünyayı yakarım ben be! O kadar çok seviyorum, okadar çok değer veriyorum ki ona... Gözünden bir damla yaş aksa benim de gözlerim doluyor. Asla kıyamıyorum ona, şımarıklık yapsa da yaramazlık yapmasa da o benim canımın içi. Çocuk daha ya, bebek gözümde...

Bu kadar tahammülsüz olmayın! Demek anneniz de olmasa çocuk iyice sahipsiz kalacak. Yüzüne bile bakmazsınız siz. Ne biçim insansınız

Asil bencil sizsiniz
Zavalli anasi babasi terk etmis alti yadindaki
Bir cocuk vari yogu Baba annesini kislanir
Tabiki ne yapacakti.
Hala olarak insanlik edip sizde kol kanat gerin diycemde, bence sizde kendi cocugunuzu babaanneye atma dedindesjniz

Aynen katiliyorum. Hanfendi 10 yasinda cocuk gibi davraniyor kucucuk cocugu kiskanmalar, gicik kapmalar falan. Yok anne onun annesiymis neden ona bakiyomus gercekten igrendim okuduklarimdan. Ayrica gidin tedavi olun destek lazim size.

Daha neler ya
Sokağa alsaydınız
Vay ne haddine hasta olmak anan baban bakmıyorsa hastalanma bile haram
Bakın anlayamadınız galiba yada anlamak istemiyorsunuz, annesi babası hayatta ölmediler fiziksel bir hastalıkları yok, keyiflerine bakıyorlar Hatta maddi durumları da yerinde , annem yapıyor diye hiçbir sorumluluk almıyorlar anlatabildim, annem yapmasa ikiside yapar eminim bunu iyi kötü yaparşar annem canını tehlikeye atıyor bunu anlayamıyorum , annem rahatsız galiba belkide yaşamak istemiyor intihar ediyor resmen.. şimdi anladım..

Bakın , çocuk corona oldu annem riskli gurupta ve o baktı çocuğa ,
sizin annenizin beyni yok mu hanimefendi? siz misiniz onun beyni? ya da bu cocuk coronayi nereden getirmis gitmis parasiyla marketten mi almis? sanki corona olmak suc ya da isteyerek yapilan bir sey.

anneniz torununa bakmayi kabul ettiyse size hicbir halt etmek dusmez. sesinizi kesip oturacaksiniz. bir tarafinizi da yirtsaniz o cocuk annenizin torunu ve bakmak istedigi surece bakabilir. annesi babasi olsa da olmasa da sizi alakadar etmez. siz annenizin savunuculugunu yapacaginiza once kendinize bakin kendi hayatinizi duzeltin. annenizin de akli vardir herkes her seyi neden yaptigini biliyordur. kendinize bos bos gorevler yuklemeyin gidin kendi cocugunuzla ilgilenin milletin cocugunun yakasindan da dusun.

Annem intihar ediyor hanımefendi ben bugün anladım … annem yaşamak istemiyor o yüzden böyle davranıyor ne yapacağım!?

Çocuğum var öyle yazıyorum. O kız dediğiniz yegeniniz ikincide daha altı yaşında çocuk önce insan sonra hala olmayı öğrenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…