Ben nasıl davranmalıyım annem haklı mı?

Bana değil hırçınlığı kızıma aynen bir yorumcunun dediği gibi çocuklar çok acımasız oluyorlar birbirlerine
Sizin çocuğa karşı davranışının nasıl ?
Sizin söylediklerinizi duyuyor belki ondan böyle bir tepki veriyor.
Oyunlarına siz de katılın, birbirleri ile daha uyumlu olmalarını sağlayın.

Sizin çocuğa karşı davranışının nasıl ?
Sizin söylediklerinizi duyuyor belki ondan böyle bir tepki veriyor.
Oyunlarına siz de katılın, birbirleri ile daha uyumlu olmalarını sağlayın.
Ben birşey söyleyince ufacık birşey ağlıyor numara yapıyor , kötü davranmasam bile , parmağında oynatıyor herkesi

annenizin torununa para harcamasınada söylenmeye başladığınıza göre sizin o evden ayrılma vaktiniz gelmiş demektir :)
kadını salın bir nefes alsın iki evladından da yüzü gülmemiş yazık
Cebinde parası yok , kendine bir çöp birşey aldığı yok perişan , çocuğun annesi babası keyfinde paraları varken , anneme harcatıyorlar, bu normal mi ? Çocukta annemi kullanıyor onu getir bunu getir , sürünerek yürüyor resmen , ben çıldırıyorum annemin neresi normal ?!

kafanız sorunlu hastasınız en yakın zamanda doktora gidip 6 yaşındaki yeğenimi kendime tehtit olarak algılıyorum annemi benden çalıyor diye endişeerim var kızımı anama atıp gezemiyorum diye bi göürünün

bu kadının psikoloji iyi değil 2018 yılından beri kocadan ayrılıo ayrılamamış nereye saracağını bilmiyor psikolojik detek almak yerine yeğenine madilenmiş kurulmuş kızı şeytanlaştırmış 10 yılda geçse annenizde yanınızda olsa sizin derdinize çağre olamaz 2018 yılından beri boşanma psikolojisinden çıkamamışsınızz dünyada ilk boşanan siz değilsiniz okumuş dil bilen kendini yetiştimiş birisiniz bu kadarı fazla ilgi manyağı olmuşsunuz annenizin ilgisini kanalize etmesi gerekn ufak bir çocuk var siz aradan çekilin

daha önce bir konuda nevrotik kişilik bozukluğunuz olduğunu söylemişsiniz
şimdi anladım neden hayata böyle baktığınızı
bazı şeyleri anlamak için zamana ihiyacınız var
bu süreçte insanları yıpratmamaya çalışın ki sonra yüzlerine bakacak haliniz kalsın

Nevrotik kişilik özellikleri nelerdir?

Nevrotik güvensizlik, kaygı, huzursuzluk, nefret, odaklanamamak, plansızlık gibi belirtilerle ortaya çıkan bir duygu durum bozukluğudur. Nevrotik eğilimler her insanda olabilir. İşlevsel ve psikolojik belirtilerle ortaya çıkan nevrotik bozukluk hem duygu hem de davranış bozukluğunu kapsar.

araştırdım neymiş diye bu çıktı ve konu cuk diye oturdu. boşuna sinirlenmeyin arkadaşlar konu sahibinin aslında mazereti var , kendisi yazmış hasta olduğunu ben yeni gördüm bu bilgiyi . abisi nasıl hastaysa anormal kararlar veriyorsa konu sahibide rahatsız bu şekilde tepki veriyor o yüzden böyle düşünüyor
dilerim herşey yoluna girer ben şuan sizin çocuğunuz içinde endişeliyim

Sıkılmadınmı bana giydirmekten için soğumadı mı?
36 yaşında koskoca kadınsın yeminle ne bu şımarıklık ya asıl bu kadınlar kulübü seni kaldıramıyor dayanamıyor bu ilgi manyaklığına bir kendi adını yazıp aratsana neler çıkıyor ilgi manyağı olduğundan başka konularda bile bahsediliyor demek ki kız halaya çeker sözü doğruymuş anlattıkların doğruysa o kız sana çekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…