- 3 Mayıs 2011
- 13.759
- 48.968
- 798
Orada kurulu bir düzene siz misafie olarak gitmişsinizBenimde bir sürü sorunum var çocuğun babasının alışkanlıkları ilgisizliği, benim o 6 yaşında kızla uğraşacak ne enerjim var ne de zamanım
hayır konudaki tek normal kişi annenizÇocuğun Anneninde parası var ayrıca bunu da belirteyim annem ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum sanırım oda normal değil
Hangi biriniz normalsiniz ki. Allah sizden olanları kurtarsın.Çocuğun Anneninde parası var ayrıca bunu da belirteyim annem ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum sanırım oda normal değil
Sizin çocuğa karşı davranışının nasıl ?Bana değil hırçınlığı kızıma aynen bir yorumcunun dediği gibi çocuklar çok acımasız oluyorlar birbirlerine
Kapatma düğmeniz bozulmuşHayır annem yapmasa abim ve annesi mecbur kalacak ! Annem yaptıkça hiçbirşey yapmıyorşar
Ben birşey söyleyince ufacık birşey ağlıyor numara yapıyor , kötü davranmasam bile , parmağında oynatıyor herkesiSizin çocuğa karşı davranışının nasıl ?
Sizin söylediklerinizi duyuyor belki ondan böyle bir tepki veriyor.
Oyunlarına siz de katılın, birbirleri ile daha uyumlu olmalarını sağlayın.
Cebinde parası yok , kendine bir çöp birşey aldığı yok perişan , çocuğun annesi babası keyfinde paraları varken , anneme harcatıyorlar, bu normal mi ? Çocukta annemi kullanıyor onu getir bunu getir , sürünerek yürüyor resmen , ben çıldırıyorum annemin neresi normal ?!annenizin torununa para harcamasınada söylenmeye başladığınıza göre sizin o evden ayrılma vaktiniz gelmiş demektir :)
kadını salın bir nefes alsın iki evladından da yüzü gülmemiş yazık
Çocuk bu onu büyük biri gibi canlandırıyorsunuz kafanızda. Belli ki ilgi istiyor işte.Ben birşey söyleyince ufacık birşey ağlıyor numara yapıyor , kötü davranmasam bile , parmağında oynatıyor herkesi
kafanız sorunlu hastasınız en yakın zamanda doktora gidip 6 yaşındaki yeğenimi kendime tehtit olarak algılıyorum annemi benden çalıyor diye endişeerim var kızımı anama atıp gezemiyorum diye bi göürününNeden kafamda ne varki evet mutluluğu arıyorum ve bulamıyorum , nasıl bulacağımı da bilmiyorum , o çocuğa yaptığım hala olarak fedakarlıklar da var , artık sabrımın taşması ve tepki vermem herşeyi silip götürürmü? Bende dayanamıyorum ve patlıyorum ,
Çocuk bu onu büyük biri gibi canlandırıyorsunuz kafanızda. Belli ki ilgi istiyor işte
büyük olmadığının farkındayım, fakat çocuklar çok acımasız oluyorlar birbirlerine hele şimdiki çocuklar felaket, ve resmen oyun oynuyorÇocuk bu onu büyük biri gibi canlandırıyorsunuz kafanızda. Belli ki ilgi istiyor işte.
bu kadının psikoloji iyi değil 2018 yılından beri kocadan ayrılıo ayrılamamış nereye saracağını bilmiyor psikolojik detek almak yerine yeğenine madilenmiş kurulmuş kızı şeytanlaştırmış 10 yılda geçse annenizde yanınızda olsa sizin derdinize çağre olamaz 2018 yılından beri boşanma psikolojisinden çıkamamışsınızz dünyada ilk boşanan siz değilsiniz okumuş dil bilen kendini yetiştimiş birisiniz bu kadarı fazla ilgi manyağı olmuşsunuz annenizin ilgisini kanalize etmesi gerekn ufak bir çocuk var siz aradan çekilinRica ediyorum , çocuğu olmayan kimse bu konuya cevap yazmasın , önceliğim evlenip boşanmış , hatta babadan abiden ve kocadan gün yüzü görmemiş çekmiş kadınlar , bunlar dışında , yardımcı olmak değilde kendi egosunu tatmin için cevap yazanlar sakın yazmayın!!!
Ben bunu yazdım çünkü doğru yönlendirilmeye ihtiyacım var , çok şey yaşadım ve sağlıklı düşünemiyorum ,
Objektif bakabilen insanlardan sağlıklı yorum bekliyorum ,
Ben yurtdışına okumaya gittim bitirdim evlendim, boşandım , bir kzım var , 4 yaşında yurtdışında yalnız hissediyorum, ailemin yanına geldim bir süreliğine , abimin kızı annemlerde yaşıyor sürekli , 6 yaşında, kızın annesi hiç aramıyor çocuğu , abim çocuğuyla ilgilenmiyor keyfine bakıyor, bende kısa süreliğine annemlerdeyim ! Annem istedi fakat ortamdan çok sıkılıyorum, birde kız çok bencil annemi herkesten kıskanıyor bütün ilgi benim olsun diyor , , kızım da o kıza çok düşkün ama yeğenim bazen kötü örnekte oluyor , , ben tepki verince en ufak anneme batıyor , bende anneme sinirleniyorum anne ben o çocuğun annesi babası değilim diyorum rahatsız oluyor annem , beni yalnız bırakıyor, adaletsizlik değil mi bu , , bende bunun çözümü beni yalnız bırakmak değil, abime sorumluluk vermek diyorum , annem ne yapayım almıyor diyor … ben şaşırdım ne doğru ne yanlış
daha önce bir konuda nevrotik kişilik bozukluğunuz olduğunu söylemişsinizCebinde parası yok , kendine bir çöp birşey aldığı yok perişan , çocuğun annesi babası keyfinde paraları varken , anneme harcatıyorlar, bu normal mi ? Çocukta annemi kullanıyor onu getir bunu getir , sürünerek yürüyor resmen , ben çıldırıyorum annemin neresi normal ?!
Hepsi anormal bacimÇocuğun Anneninde parası var ayrıca bunu da belirteyim annem ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum sanırım oda normal değil
36 yaşında koskoca kadınsın yeminle ne bu şımarıklık ya asıl bu kadınlar kulübü seni kaldıramıyor dayanamıyor bu ilgi manyaklığına bir kendi adını yazıp aratsana neler çıkıyor ilgi manyağı olduğundan başka konularda bile bahsediliyor demek ki kız halaya çeker sözü doğruymuş anlattıkların doğruysa o kız sana çekmişSıkılmadınmı bana giydirmekten için soğumadı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?