- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.079
- 548
nereden anladiniz torununa bakiyor diye mi intihar ediyor anneniz?Annem intihar ediyor hanımefendi ben bugün anladım … annem yaşamak istemiyor o yüzden böyle davranıyor ne yapacağım!?
Hayır bakmıyor , bakmak başka olur annem canını yiyor çocuk için anlayamıyordum bunu yani bilerek yapıyor , görmek istemiyor ve yaşamak istemiyor abimin yaptıklarını belkide beninereden anladiniz torununa bakiyor diye mi intihar ediyor anneniz?
ee kendi keyfi. size ne? bos bos dramatiklik yaratmayin annem intihar ediyor diye. gayet de yasiyor kadin kendisi icin torunu icin. size ne bundan? kendi hayatiniza bakin.Hayır bakmıyor , bakmak başka olur annem canını yiyor çocuk için anlayamıyordum bunu yani bilerek yapıyor , görmek istemiyor ve yaşamak istemiyor abimin yaptıklarını belkide beni
Eee onlar annelik babalık yapmıyor diye 6 yaşındaki çocuk mu ödesin bunun bedelini şakamı bu konuVeremem kızımın babası esrar bağımlısı ( ne yazikki bilmiyordum) ve şiddet eğilimli , kızım şımarık hareketleri beni sinirlendiriyor annemin aşırı toleransı , anne ve babası ise kendi hayatlarını yaşıyorlar yani annelik babalık yapabilecekken yapmıyorlar ve insanların iyi niyetlerini sömürüyorlar, yani sorumluluk alıp iyilik yaptıkça aptal gibi hissediyorum
Yaa yorumlar sert gelince bu şekilde yazmayın kimse yemez toruna baktığı için intihar da etmez bence siz biranonce Kendi evinize dönünAnnem intihar ediyor hanımefendi ben bugün anladım … annem yaşamak istemiyor o yüzden böyle davranıyor ne yapacağım!?
Abi akjdjajdjs kedilerde doğuruyor farkında mısın?Yani sabrım taşıyor artık içinizdeki pislikleri kusan sizsiniz , sizin kalbiniz kötü ve bence çocuğunuz olmadığı için kıskançlık içindesiniz, bir çocuk doğurmak anne olmak ne demek bilmediğinizden ipe sapa gelmez konuşuyorsunuz, ben hamileyken pek çok şeyi gördüm öncesinde haberim yoktu , bir çocukla bi başıma kaldım Aslan girişe ayakta durup kızıma bakıyorum onu kimseye muhtaç etmeden
Surekli olarak abinizin sorumsuzluğundan bahsetmissiniz. Acaba eski eşinizin sorumsuzluğunun hıncını, abinize ve daha ulaşılır olarak anne ve yegeninize yansıtıyor olabilir misiniz?Hayır bakmıyor , bakmak başka olur annem canını yiyor çocuk için anlayamıyordum bunu yani bilerek yapıyor , görmek istemiyor ve yaşamak istemiyor abimin yaptıklarını belkide beni
Siz nasıl annesiniz ya ben anneyim halayımda o kız dediğiniz yegeniniz yazık öz anneside arayıp sormuyormuş o çıcuk yerine koysanıza kendinizi elinden tutup bir parka götürünMerhametsizlik mi bu? Boğuluyorum , annemin aşırı sahiplenmesini, dengeyi bulamamasını, beni yalnız bırakmasını, çocuğun şımarıklıklarını tahammül edemediğimi?
Herkes kendi yetiştirdiği çocuğu şımartır sever ve diğer çocuklardan daha üstün görür. Siz kendi çocuklarınızı ve başkalarının çocuklarını aynı şekilde mi seviyorsunuz ? Bir çocuğu sevmek için onun biyolojik anne babası olması gerekmiyor.Herkes konu sahibine suç buluyor ama ben buna katılmıyorum. Benim gözüm önünde örnekleri var. Anneanne babaanne tarafından yetiştirilen çocukların geneli pohpohlanıyor ve ortamda başka çocuk varken ilgiyi üstüne almak için her türlü yolu deniyorlar. Normal oyun oynayan ve yaramazlık yapan cinsten değil daha uyanık davranıp sizden ilgiyi koparmaya çalışıyorlar. Konu sahibinin haksız olduğu nokta ise aile işlerine müdahil olmak. Onlar böyle yaşamayı seçmiş. Kalıcı geldiyseniz bulun evinizi bir an önce, kendi evinize çıkın. Kurulu bir düzeni siz değiştiremezsiniz.
aynen öyle nevrotik kişilik bozukluğu hastalığım var dedi ya ondan böyle şuan ... Öncesinde ne tatlı ponçik ve mantıklıymış bende eski yazılarını yorumlarını ve hastalığını görünce fikir değiştirdim . Şuan tamamen yaşadığı rahatsızlık sebebiyle böyleyıllar öncesinden konu..
Acaba konu sahibi yaşadıklarından sonra mı bu hale geldi ki ? Geçmişte çocukcağızı düşünüyor gibi görünüyor.
Bir de şunu fark ettim ki kadının konuşma tarzı böyle, mesela “koca kadından boşanmak istedi yeniden” yazmış, orda koca derken abisini söylüyor, yani yeğeni için “o kız” demesi normal gelmeye başladı. Bir sürü konusunu okudum hep böyle bahsediyor herkesten, ifade biçimi buaynen öyle nevrotik kişilik bozukluğu hastalığım var dedi ya ondan böyle şuan ... Öncesinde ne tatlı ponçik ve mantıklıymış bende eski yazılarını yorumlarını ve hastalığını görünce fikir değiştirdim . Şuan tamamen yaşadığı rahatsızlık sebebiyle böyle
Şimdi de psikolog mu oldunuz. Teşhissiniz nedir peki doktor hanım?Hayır bakmıyor , bakmak başka olur annem canını yiyor çocuk için anlayamıyordum bunu yani bilerek yapıyor , görmek istemiyor ve yaşamak istemiyor abimin yaptıklarını belkide beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?