Ben nasıl davranmalıyım annem haklı mı?

Madem çocuğun anne babası ilgisiz, iğrenç insanlar olunca çocuğun değeri düşüyor , sizin çocuğunuzun babası esrarkeşmis, daha beter. İnsanlar onu da yaftalasin, "eroinmanin çocuğu" diye mimlesin, dışlasin . O zaman ne hissedersiniz acaba?
En çok empati yapmasi gereken sizsiniz oysa...
Neyse, misafirliğin kısa olanı makbuldür. Siz yavaş yavaş dönüş işlemlerine başlayın. Annenizin zaten ilkokula başlayan kızla yeterince doludur kafası, bir de kendi derdinizle varliginizla yormayın kadincagizi

Çünkü benimde anneme ihtiyacım var ve annem tamamen kendini o kıza adamış durumda … sıkıldım ve bunaldım
inanılmaz gerçekten ya siz koskoca kadının anne ihtiyacıyla parmak kadar çocuğun ilgi ihtiyacı bir mi? vicdanınız kurumuş biz ne desek boş. rahat bırakın çocuğu

İğrenerek okudum tüm mesajlarınızı. Yazacak bir şey bulamıyorum. O yavruya çok üzüldüm.

Bir an önce geldiğiniz yere gidin de çocuk bi nefes alsın. Buraya bu kadar yazdınız kim bilir ne eziyetler ediyorsunuz küçücük çocuğa laflarınızla bakışlarınızla hatta belki de fiziksel şiddetle.

+1500 belki abiniz esrarkeş babanın çocuğuyla kendi çocuğunun aynı evde bulunduğunu öğrense daha çok ilgilenir çocuğuyla.

Şurda bahsettiğiniz çocuk abinizin çocuğu. Sizin de canınız kanınız, yeğeniniz.
Ana atmış baba atmış. Allah babanneden razı olsun. Ne yapacaktı? Şişşt dur bakim halan geldi, sen şimdilik git, sonra yine gelirsin mi diyecekti? Nasıl bir insanlık bu?

Herkes konu sahibine suç buluyor ama ben buna katılmıyorum. Benim gözüm önünde örnekleri var. Anneanne babaanne tarafından yetiştirilen çocukların geneli pohpohlanıyor ve ortamda başka çocuk varken ilgiyi üstüne almak için her türlü yolu deniyorlar. Normal oyun oynayan ve yaramazlık yapan cinsten değil daha uyanık davranıp sizden ilgiyi koparmaya çalışıyorlar. Konu sahibinin haksız olduğu nokta ise aile işlerine müdahil olmak. Onlar böyle yaşamayı seçmiş. Kalıcı geldiyseniz bulun evinizi bir an önce, kendi evinize çıkın. Kurulu bir düzeni siz değiştiremezsiniz.

Evet anneniz haklı. El çocuğu değil, yeğeniniz o. Kaldı ki el çocuğu bile olsa insan böyle bir durumda merhamet duyar. Anne bakmıyor, baba bakmıyor, ne yapılacak yuvaya mı verilecek çocuk? Baba sorumluluk almıyorsa "Aman alsın banane" deyip bir başına bırakacak mısınız?

Siz de dikkat çekmeye çalışan ilgiye aç bu 5 6 yaşındaki çocuklara uyanık cins vs diyip sınır mi oluyorsunuz
Konu sahibine hak verdiğinize göre

Analık duygum yok derken? Abim keyfine bakıyor ? Ben sorumluluk neden alayım ? Benim derdim yok mu?

Size yeğeninizin sorumluluğunu alın diyen mi oldu ?!

Kalkıp misafir olarak gelmişsiniz evin düzenine karışmak haddiniz değil .

Aileniz sizi okutmuş evlendirmiş ayaklarınızın üstünde durmanızı sağlamış . Daha beklentiye girmeyin . Sizden dolayı 6 yaşında hem annesi babası ilgilenmeyen çocuğu kapı dışarı mı etsinler ??!!

Abinizin kızıyla ilgilenmemesi abinizin problemi .

Aynı şeyi sizin çocuğun babası da yapmıyor mu , adam kendi eğlencesinde değil mi ? Ona laf söyleyemeyip hırsınızı abinizden ya da çocuğundan çıkarmayın !

Ne güzel işte çocuğumla kardeş gibi büyürler birbirlerine arkadaş olurlar diye sevineceğinize , ya da 6 yaşındaki çocuğa ilgi göstermeyi seçeceğinize gelip dert yanmışsınız . Pess

Başkasının evinin içi sizi ilgilendirmez. Ortada bırakılmış çocuğa bir de siz vurun. Vicdanınız sızlamıyor bile. 6 yaşındaki çocuğa gıcık kapmışsınız

Çünkü anne yok baba yok. Sürekli görebildikleri ilgi yok. Fırsat bulunca kendilerini değerli hissetmek için elinden geleni yapıyorlar. Normal değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…