Abiniz konusunda haklısınız ama bunu abinizle çözmeniz gerek o çocuğun suçu yok.Analık duygum yok derken? Abim keyfine bakıyor ? Ben sorumluluk neden alayım ? Benim derdim yok mu?
Madem çocuğun anne babası ilgisiz, iğrenç insanlar olunca çocuğun değeri düşüyor , sizin çocuğunuzun babası esrarkeşmis, daha beter. İnsanlar onu da yaftalasin, "eroinmanin çocuğu" diye mimlesin, dışlasin . O zaman ne hissedersiniz acaba?Veremem kızımın babası esrar bağımlısı ( ne yazikki bilmiyordum) ve şiddet eğilimli , kızım şımarık hareketleri beni sinirlendiriyor annemin aşırı toleransı , anne ve babası ise kendi hayatlarını yaşıyorlar yani annelik babalık yapabilecekken yapmıyorlar ve insanların iyi niyetlerini sömürüyorlar, yani sorumluluk alıp iyilik yaptıkça aptal
öyle zaten yapabilirim , sinirleniyorum duruma abimin bencilliği , karı kızla gezip tozuyor kızına bir faydası yok , anne göt büyütüyor
inanılmaz gerçekten ya siz koskoca kadının anne ihtiyacıyla parmak kadar çocuğun ilgi ihtiyacı bir mi? vicdanınız kurumuş biz ne desek boş. rahat bırakın çocuğuÇünkü benimde anneme ihtiyacım var ve annem tamamen kendini o kıza adamış durumda … sıkıldım ve bunaldım
Kendi evinize gidin. İçimden neler neler söylemek geliyorda…İşte bunu bilemiyorum , yurtdışında çok sıkıldığım ve yalnız olduğum için memlekete dönüş istiyorum burada gel git yaşıyorum,
+1500 belki abiniz esrarkeş babanın çocuğuyla kendi çocuğunun aynı evde bulunduğunu öğrense daha çok ilgilenir çocuğuyla.Madem çocuğun anne babası ilgisiz, iğrenç insanlar olunca çocuğun değeri düşüyor , sizin çocuğunuzun babası esrarkeşmis, daha beter. İnsanlar onu da yaftalasin, "eroinmanin çocuğu" diye mimlesin, dışlasin . O zaman ne hissedersiniz acaba?
En çok empati yapmasi gereken sizsiniz oysa...
Neyse, misafirliğin kısa olanı makbuldür. Siz yavaş yavaş dönüş işlemlerine başlayın. Annenizin zaten ilkokula başlayan kızla yeterince doludur kafası, bir de kendi derdinizle varliginizla yormayın kadincagizi
tamam anneniz de kendini adamasın. zaten çocuğun anne babası da yok atın çocuğu sokağa gitsin.Çünkü benimde anneme ihtiyacım var ve annem tamamen kendini o kıza adamış durumda … sıkıldım ve bunaldım
Sokağa atsın anneniz isterseniz , içiniz rahat ederYeğenim neden o evin sahibi oluyor? Bunu anlayamadım
Kac yaşındasın 5 mi?Merhametsizlik mi bu? Boğuluyorum , annemin aşırı sahiplenmesini, dengeyi bulamamasını, beni yalnız bırakmasını, çocuğun şımarıklıklarını tahammül edemediğimi?
Siz de dikkat çekmeye çalışan ilgiye aç bu 5 6 yaşındaki çocuklara uyanık cins vs diyip sınır mi oluyorsunuzHerkes konu sahibine suç buluyor ama ben buna katılmıyorum. Benim gözüm önünde örnekleri var. Anneanne babaanne tarafından yetiştirilen çocukların geneli pohpohlanıyor ve ortamda başka çocuk varken ilgiyi üstüne almak için her türlü yolu deniyorlar. Normal oyun oynayan ve yaramazlık yapan cinsten değil daha uyanık davranıp sizden ilgiyi koparmaya çalışıyorlar. Konu sahibinin haksız olduğu nokta ise aile işlerine müdahil olmak. Onlar böyle yaşamayı seçmiş. Kalıcı geldiyseniz bulun evinizi bir an önce, kendi evinize çıkın. Kurulu bir düzeni siz değiştiremezsiniz.
Analık duygum yok derken? Abim keyfine bakıyor ? Ben sorumluluk neden alayım ? Benim derdim yok mu?
Ben yurtdışına okumaya gittim bitirdim evlendim, boşandım , bir kzım var , 4 yaşında yurtdışında yalnız hissediyorum, ailemin yanına geldim bir süreliğine , abimin kızı annemlerde yaşıyor sürekli , 6 yaşında, kızın annesi hiç aramıyor çocuğu , abim çocuğuyla ilgilenmiyor keyfine bakıyor, bende kısa süreliğine annemlerdeyim kızdan çok sıkılıyorum, birde şımarık, kızım o kıza çok düşkün ama kız bazen kötü örnekte oluyor , , ben tepki verince en ufak anneme batıyor , bende anneme sinirleniyorum anne ben o çocuğun annesi babası değilim diyorum rahatsız oluyor annem , beni yalnız bırakıyor, bende bunun çözümü beni yalnız bırakmak değil, abime sorumluluk vermek diyorum , annem ne yapayım almıyor diyor … ben şaşırdım ne doğru ne yanlış
Çünkü anne yok baba yok. Sürekli görebildikleri ilgi yok. Fırsat bulunca kendilerini değerli hissetmek için elinden geleni yapıyorlar. Normal değil mi?Herkes konu sahibine suç buluyor ama ben buna katılmıyorum. Benim gözüm önünde örnekleri var. Anneanne babaanne tarafından yetiştirilen çocukların geneli pohpohlanıyor ve ortamda başka çocuk varken ilgiyi üstüne almak için her türlü yolu deniyorlar. Normal oyun oynayan ve yaramazlık yapan cinsten değil daha uyanık davranıp sizden ilgiyi koparmaya çalışıyorlar. Konu sahibinin haksız olduğu nokta ise aile işlerine müdahil olmak. Onlar böyle yaşamayı seçmiş. Kalıcı geldiyseniz bulun evinizi bir an önce, kendi evinize çıkın. Kurulu bir düzeni siz değiştiremezsiniz.
Eğer kesin dönüş yaparsanız Allah annenizin yardımcısı olsun.Merhametsizlik mi bu? Boğuluyorum , annemin aşırı sahiplenmesini, dengeyi bulamamasını, beni yalnız bırakmasını, çocuğun şımarıklıklarını tahammül edemediğimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?