Yani kusura bakmayın ama tüm çocuklar masumdur . Onları bozan büyükler bence . Kendi kardeşiniz ve kuzen çocuklarınız anlattığınız gibiyse , dönüp kendinizi sorgulayın . Ben neyi yanlış yaptım da bunlar böyle oldu deyin .Hayır sinir olmuyorum hanımefendi. Mesajın tamamını okursanız ne yaptığımı anlarsınız zaten. Yine de söyleyeyim. Onların düzeni deyip, karışmayıp uzak duruyorum. Ayrıca profesyonel gibi hırsızlık yapabilen çocuklar da olduğunu hatırlatarak aslında çocukların şartları her zaman kendi lehlerine kullanma ustalıklarından bahsetmiyorum bile. Kendi kardeşimi ve kuzen çocuklarını büyütmek zorunda kalmış, yeterince tecrübeli biri olarak söylüyorum bunu.
Sokağa mı atsın ,anne baba sahip çıkmıyor o da bakmasın mı ,kalbinizden kötülük fışkırıyor resmenMerhametsizlik mi bu? Boğuluyorum , annemin aşırı sahiplenmesini, dengeyi bulamamasını, beni yalnız bırakmasını, çocuğun şımarıklıklarını tahammül edemediğimi?
Ben sanki sorumluluk aldıkça iyice bana bırakıp keyiflerine bakıyorlar , zaten hayatla kendi sorunlarımla zar zor baş ediyorum , annemi de çok özlüyorumYazık çocuğa be, ana bakmıyor baba bakmıyor, atmışlar yaşlı başlı kadının başına, hala burun kıvırıyor.Ya ne bekliyordunuz acaba bacak kadar çocuktan, tabi sorunları olacak. 2 çocuğunuz olsa biri diğerine zarar verse, o çocuğunuzu dışlar mıydınız?
Böyle sorumluluk alınmaz. Siz resmen 6 yaşındaki kızı kıskanıyorsunuzBen sanki sorumluluk aldıkça iyice bana bırakıp keyiflerine bakıyorlar , zaten hayatla kendi sorunlarımla zar zor baş ediyorum , annemi de çok özlüyorum
Ben iyilik yaptıkça ana bana daha da çok şımarıyor ,O sizin yeğeniniz, nasıl bir vicdan sahibisiniz anlamadım? Yazık o çocuğa da yanında durup sahip çıksanız ya daha 6 yaşındaymış.
İşte, merhamet yok sevgi yok, bencillik var. Size kimse sorumluluk alın demedi, annelik edin demedi, edenin önüne geçmeyin. Bu yaşta ananızdan meme bekliyorsunuz, el kadar çocukla yarışıyorsunuz, iyi olmayı beceremiyorsanız utanın bari biraz yaşınızın insanı olun.Ben sanki sorumluluk aldıkça iyice bana bırakıp keyiflerine bakıyorlar , zaten hayatla kendi sorunlarımla zar zor baş ediyorum , annemi de çok özlüyorum
Kendi kIzımla da sorunlar yaşıyorum haklısınız , bencilliklerim var dır fakat kötü kalpli değilim buna inanmıyorum, benim de zoruma gidiyor çoğu şey ve bende insanım, hala olarak yaptığım pek çok şeyde var , fakat insanların beni ve annemi kullanmalarına sinirleniyorum, o çocuk bilinçli yapmıyor çoğu şeyi ben sadece uyarıyorum , annem öyle çok benimsemiş ki algılayamıyorZor durumdan geciyorsunuz bunu anlaya bilirim ,fakat öz yegeninize olan tavrinizi anlamiyorum.
Ufacik kizi kiskanmis gibisiniz.
Ilgiye ihtiyaciniz var Ama 6yasinda ki kiz ile bir misiniz siz Allah askina.
Umarim kendi kizinizada böyle duygusuz degilsiniz.
Faturayi cocuga kestiginiz icin kotusunuz. Burada kizmaniz gereken kisiler cocugun anne babasi. Siz yegeninize kinlenmissiniz.Ben iyilik yaptıkça ana bana daha da çok şımarıyor ,
Annem perişan halde , hiç sesi çıkmıyor , anne baba keyiflerini bozmasın , ben hakkımı aradığım için ve annemi düşündüğüm için mi kötü oluyorum
Annemin artık yapacak hali kalmadı , o aldıkça sorumluluk, iyice üstüne attılar? çocukta iyice çığırından çıkıyor , afedersiniz ama saflık olmaz mı abim keyfine bakıyor ben aldım ikisini tiyatroya götürüyorum bugün , maddi sürekli buradayken herşeyini ben ödüyorum , hala olarak çoğu şeyi yapıyorum , fakat bende nefes almak istiyorum, yaptıkça fazlasını bekliyorlar , sanki görevmiş gibi benimde bir hayatım var herşeyi bu sefer annem yapamayınca benden bekliyorlar evet tek birşeyler yapan kişi benim, bende kendimi nasıl savunacağımı şaşırdım , annem gibi olmak istemiyorum ,İşte, merhamet yok sevgi yok, bencillik var. Size kimse sorumluluk alın demedi, annelik edin demedi, edenin önüne geçmeyin. Bu yaşta ananızdan meme bekliyorsunuz, el kadar çocukla yarışıyorsunuz, iyi olmayı beceremiyorsanız utanın bari biraz yaşınızın insanı olun.
Normal değil annem yaptıkça üstüne atılıyor , anne ve baba şımarık ve bencil kadın perşanAnnenizin aşırı sahiplenir olması normal değil mi? Sizce de..Çocukla ne anası ne babası ilgileniyor diyorsunuz, bari bırakın da babannesi sahiplensin..Sizin de kendinizce sorunlarınız olabilir de..6 yaşındaki çocuk batmasın gözünüze, yazık çocuğa üzüldüm gerçekten..Kızınıza kötü örnek olduğunu düşünüyorsanız da çok fazla kalmazsınız olur biter..
Hayır çocuğa kesmiyorum, çocuğun sorumluluğunu babadan çok alam kişiyim ve arada şımarıklıklarına terbiyesizliklerine tepki koyuyorum annem de bana yapma diyor , ben kötü hala değilim diye sinirleniyorum , hiç ses çıkarmamayayımmı?Faturayi cocuga kestiginiz icin kotusunuz. Burada kizmaniz gereken kisiler cocugun anne babasi. Siz yegeninize kinlenmissiniz.
Bu daha kötü. Kimseye gık çıkaramayıp içten içe kuruluyorsunuz, kimse gerçek yüzünüzü bilmiyor. İlerde o çocuğun burnundan getireceksiniz asıl suçlulardan hesap sormaya güç yetiremeyince, tıpkı eşimin yengesi gibi. Allah sizin gibilerin iyiliğinden korusun.Annemin artık yapacak hali kalmadı , o aldıkça sorumluluk, iyice üstüne attılar? çocukta iyice çığırından çıkıyor , afedersiniz ama saflık olmaz mı abim keyfine bakıyor ben aldım ikisini tiyatroya götürüyorum bugün , maddi sürekli buradayken herşeyini ben ödüyorum , hala olarak çoğu şeyi yapıyorum , fakat bende nefes almak istiyorum, yaptıkça fazlasını bekliyorlar , sanki görevmiş gibi benimde bir hayatım var herşeyi bu sefer annem yapamayınca benden bekliyorlar evet tek birşeyler yapan kişi benim, bende kendimi nasıl savunacağımı şaşırdım , annem gibi olmak istemiyorum ,
Haklısınız hayatımın sorumluluğunu almaktan acizim , ilgilenmiyor değilim ilgineiyorum, fakat kendimle ilgili çözmem gereken öyle sorun varki bu fazla geliyorEvet merhametsizlik bu. Bacak kadar çocukla boy ölçüşüyorsunuz. Kocaman kadınsınız, hayatınızın sorumluluğunu alın. Yeğeninizle ilgilenmiyorsanız ilgilenene köstek olmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?