Erkekte o kadar gurur olmaz.yeterince seven erkek senelerce uğraşır.potansiyel yoksa sevmiyordum.gurur kadınlar içindir.Sen olsan ister miydin? Ne düşünürsün? Meslek sahibi oldum diye beni istiyor artık diye düşünecek normal olarak. Ailene yaklaşımı tabi ki farklı olacak. Gururu varsa istemez zaten.
"Gurur" un cinsiyeti olmaz bence.Kişilikle ilgili birşey.Kaldı ki neden sırf erkek ve seviyor diye senelerce uğraşsın? Fazla naz aşık usandırır kadın ya da erkek farketmez.Erkekte o kadar gurur olmaz.yeterince seven erkek senelerce uğraşır.potansiyel yoksa sevmiyordum.gurur kadınlar içindir.
Aynen öyle birde erkek tek kalemle siliyor kadın daha duygusal yaklaşıyor misal"Gurur" un cinsiyeti olmaz bence.Kişilikle ilgili birşey.Kaldı ki neden sırf erkek ve seviyor diye senelerce uğraşsın? Fazla naz aşık usandırır kadın ya da erkek farketmez.
Çocukla farklı sehirlerdeyiz ben ne yapabilirim ki?O olayla uzaktan yakından alakası yok sizin işin.hiç hiç yok.ilişki işi boyle birşey değil.isterlerse hergün adamın yüzüne yuzüne reddedip dursunlar.siz bir ilişki yaşayacak potansiyeldeyseniz hiç kimse önüne geçemez.eskiler boşuna kismetten öte köy yok demiyorlar.bu tarz olaylara bağlı şeyler degil bunlar.olacaksa başka yerde yine çılar karşına
Kısmet meselesinde sadace senin değil hepimizin eli kolu bağlı.
Ben ona ulaşmaya çalışmadım niyeti varsa suan zaten ulasir. Çocuğa adım atacak hiçbir şey yapmadım. Kimsenin yanında da anmadim.Bak kendini o çocuğun yerine koy kızın ailesine haber yolluyorsun ailesi kızımız okuyor diye reddediyor (ki ailen doğru bir şey yapmış )
Şimdi kız sana ulaşmaya çalışıyor seni anıyor seni konuşuyor
Erkek olarak çocuk şöyle düşünür bu dünden razı çantada keklik ben gönlümü eyleyeyim nasıl olsa evlenmeyecegim.
Sen çocuğa ulaşmaya çalışırsan çocuğu orada burada konuşmaya devam edersen sadece kendini küçük düşürmüş olacaksın dünyada ki tek erkek o değil yani niye bu kadar takıntı anlamadim
Valla onu bilemiyorum. Ama çevremde onu tanıyan kişilerden kötü bir şey duymadım.Belki çocuk sorunludur yani ilişkiler konusunda belki herkesten gizlediği bir yüzü vardır ailesi çevresi dışlanmasin ailenin iyi çocuğu olmaya devam edeyim diye birşeyleri gizliyordur belki çok çapkın vs ki yere bakan sessiz kendi halinde gibi görünenlerin bambaşka yüzleri olabiliyor
Çok iyi denildiği için bir kaç kişiyle görüştüm. Tam bir psikopat çıkmıştı. Etrafın dediğini boşverÇocukla farklı sehirlerdeyiz ben ne yapabilirim ki?
Ben ona ulaşmaya çalışmadım niyeti varsa suan zaten ulasir. Çocuğa adım atacak hiçbir şey yapmadım. Kimsenin yanında da anmadim.
Valla onu bilemiyorum. Ama çevremde onu tanıyan kişilerden kötü bir şey duymadım.
Bırakın bu işin.takıntı yapmışsınız.Çocukla farklı sehirlerdeyiz ben ne yapabilirim ki?
Ben ona ulaşmaya çalışmadım niyeti varsa suan zaten ulasir. Çocuğa adım atacak hiçbir şey yapmadım. Kimsenin yanında da anmadim.
Valla onu bilemiyorum. Ama çevremde onu tanıyan kişilerden kötü bir şey duymadım.
Nereden biliyorsun düzgün olduğunu yıllarca sevgili olanlar aynı eve girince taniyamamısım diyor eee sen biriyle tanışma yoluna girsrn bile aklın da gereksiz birini takıntı yaptığın için mutlu olamiyacaksin en iyisi psikolajik yardım al .....ayrıca 23 yaşındasın yaşın küçük ama düşünce olarak da halen ergenlik tiribindesin ailenin o olgunluğa ulaştığın zaman evlenmeni istemeleri çok doğru bir kararAilemin kafa yapısı yüzünden düzgün insanı kaçırdım. Ne yapayım sizce?
Herkes herkese iyi diyor ki.şu ana kadar birine kötü diyen görmedim ki ben ? Seri katillere bile iyidir deyip geçiyorlar.Çok iyi denildiği için bir kaç kişiyle görüştüm. Tam bir psikopat çıkmıştı. Etrafın dediğini boşver
O zaman hiç kimseyle evlenmeyecegiz herkes kotuyseÇok iyi denildiği için bir kaç kişiyle görüştüm. Tam bir psikopat çıkmıştı. Etrafın dediğini boşver
Polis olmadan önce de hoslaniyordumElini carpsan polise askere öğretmene denk geliyorsun zaten ne bu polis merakı ayrıca hayat ilk defa paranı kazanıp ailenden ayrıldığında başlıyor asıl o zaman istedigin gibi birini bulmak tanışmak için fırsatın oluyor. Ayrıca polis olması düzgün olduğu anlamina gelmez çoğu kişi hatta polis ve askere kötü gözle bakar (ilişki anlamında)
Ben senelerce cevap alamasa bile ısrarla yazan eden, her gördüğunde tekrar tekrar şansını deneyen, seneler geçmesine rağmen tek mesajla.aninda yanında olacak potansiyelde erkek kendi hayatımdan da başkasının hayatında da çok gördüm ama aynılarını yapan kadın neredeyse değil hiç görmedim, duymadım.bu forumdaki konularda bile senelerce peşinden koşularak, zorla ikna edilerek, kaç defa ayrılmak iatemesine rağmen ısrarla birbilişkinin içinde tutulan o ladar çok kadın hikayesi var ki.ki ben de birkaç defa bunları yaşadım.ama tersi örnek çok daha az gibi geliyor bana.ki bu örnekler neredeyse tamamen evlendikten sonra oluyor."Gurur" un cinsiyeti olmaz bence.Kişilikle ilgili birşey.Kaldı ki neden sırf erkek ve seviyor diye senelerce uğraşsın? Fazla naz aşık usandırır kadın ya da erkek farketmez.
Herkes kötü demiyorum. Yakın tanıdıklarının çok iyi dediği arkadaşlarının da dört dörtlük dediği insanlardı bunlar. Ayı demek ayıya hakaret kalır ayrıca biri de ben görüşmeye devam etmeyeceğim deyince ev adresini bulur gelirim dedi. Çok efendi mülayim denmişti bu kişi için deO zaman hiç kimseyle evlenmeyecegiz herkes kotuyse
Bana çok da cazip gelmiyor bu tarz bir erkek .Biraz gurur olmalı.Istenmedigini bile bile neden benim peşimden koşsun.istemiyorsam istemiyorumdur.Fakat koşullar farklıdır kadının da elinde olmayan sebeplerden olamiyordur çabalasin tabi o ayrı.Ben senelerce cevap alamasa bile ısrarla yazan eden, her gördüğunde tekrar tekrar şansını deneyen, seneler geçmesine rağmen tek mesajla.aninda yanında olacak potansiyelde erkek kendi hayatımdan da başkasının hayatında da çok gördüm ama aynılarını yapan kadın neredeyse değil hiç görmedim, duymadım.bu forumdaki konularda bile senelerce peşinden koşularak, zorla ikna edilerek, kaç defa ayrılmak iatemesine rağmen ısrarla birbilişkinin içinde tutulan o ladar çok kadın hikayesi var ki.ki ben de birkaç defa bunları yaşadım.ama tersi örnek çok daha az gibi geliyor bana.ki bu örnekler neredeyse tamamen evlendikten sonra oluyor.
Polis olmadan önce de hoslaniyordum
Polis çok mu matah sana bakmayacak cahil bir çevren var galiba. Yaşın çok küçük birini bulamadım falan diye düşünme. Zamanı gelince bir anda çıkar karşına beklemekle çıkmaz. Eğitimine işine gücüne odaklan.Üniversite son sınıf öğrencisiyim. Haziran ayında okulum bitiyor. Ama şuana kadar hiç ciddi bir ilişkim olmadı. Etrafimdaki arkadaşlarıma bakıyorum da kimi nişanlı kiminin 5 veya 6 yıllık ilişkisi var. Şaşırıyorum cidden.
Gecen sene memlekette hoşlandığım biri vardı o da benden hoşlanıyordu. Ailem, çocuğu ve ailesini "Kızımız üniversite okuyor. Önce okulu bitsin." diye benden habersiz reddetmişler. Çocuk gerçekten iyi biri tam ailemize gore. Ağustosta POMEM'i kazandı. Şubatta mezun oldu. Şimdi 2 aylık çevik kuvvette polis. İnsanlar bana hep şunları diyorlar:
"O polis olmuş artık sana bakmaz etrafı kiz doludur"
"Polis olmuş oğlanı tabi istersin. Maaşı yüksek, memur sonuçta"
"O başkasını bulur evlenir. Üzülme diye diyorum yanlış anlama"
Polis olmadan önce seviyordum ben onu ama ailem üniversite bitene kadar kimseyle görüşme diye inat ettiEn azından bir tanışmak isterdim. Kesinlikle hemen evlenmek gibi bir düşüncem yoktu. 26'dan önce evlenmek istemiyorum zaten.
Sonra sanayide çalışan zengin bir ailenin oğluna görücü olarak aradılar. Tabi ben istemedim. Statü olarak benden düşük bir insanı istemiyorum. Başka birisi daha görücü aradi. O da sanayide çalışan birisi. Ve görseniz elinde silahla poz verip sosyal medyaya koymuş.
Ailem şuan polisle gorusmeme izin veriyor ama oğlan ister mi bilmiyorumZaten artık ben de soğudum sevgililikten de evlilikten de. Sevdiğim insanla tanışmama izin vermediler. Eğer çocuk başkasını bulursa günahı onların boynuna. Hakkım helal değil.
Okuldan kafama göre birini de bulamadım. Zaten 2 yıl online oldu. Şimdi de okul bitecek. Ben gönlüme göre bir insanı nasıl bulacağım?
Bizim de alışma sürecimiz çok uzun olabiliiuor bazen.ben şimdiki sevgilme alışana kadar 2 seneye yakın zaman geçti.gayet de yakişiklı, boylu poslu biridir oysa ki.öyle çoğu ilişkide 1,2 buluşmada vazgeçersen çok çok iyi ilişkileri de kaçırabiliyorsun.vazgeçseydi şimdi bu konumda olmayacaktık.çoğu kadın da olmayacaktı.benim şu yaşa kadar hemen aliştığım kişi çok azdır zaten.erkek bırakıp gitseydi, tamam deyip gitseydi ne güzel günler, seneler hiç yaşanmayacaktı.erkekler de bunları biliyor işte.bu şekilde birbirimizi tamamlıyoruz.kız evi biraz da naz evidir ya.Bana çok da cazip gelmiyor bu tarz bir erkek .Biraz gurur olmalı.Istenmedigini bile bile neden benim peşimden koşsun.istemiyorsam istemiyorumdur.Fakat koşullar farklıdır kadının da elinde olmayan sebeplerden olamiyordur çabalasin tabi o ayrı.
Çok çabalayinca da tadı tuzu kaçıyor zaten.ileride evlenip hayat monotonlasmaya başlayınca ilişki önceden de yıprandığı için göze batıyor bazı şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?