Ben nasıl sevgili bulacağım?

Sen olsan ister miydin? Ne düşünürsün? Meslek sahibi oldum diye beni istiyor artık diye düşünecek normal olarak. Ailene yaklaşımı tabi ki farklı olacak. Gururu varsa istemez zaten.
Erkekte o kadar gurur olmaz.yeterince seven erkek senelerce uğraşır.potansiyel yoksa sevmiyordum.gurur kadınlar içindir.

Erkekte o kadar gurur olmaz.yeterince seven erkek senelerce uğraşır.potansiyel yoksa sevmiyordum.gurur kadınlar içindir.
"Gurur" un cinsiyeti olmaz bence.Kişilikle ilgili birşey.Kaldı ki neden sırf erkek ve seviyor diye senelerce uğraşsın? Fazla naz aşık usandırır kadın ya da erkek farketmez.

iyisi de vardır ama benim gördüğüm, bildiğim polisler hep sorunlu tiplerdi. Dışarıdan da gayet efendi görünüşlü insanlardı üstelik. Ve şu da hep söylenir işleri stresli olduğu için çapkınlık o stresi atmak için illa lazım gibi. Ayrıca polislik mesleğinin bazı kadınların gözünde cazibeli olduğunun onlar da farkında ve birine yürürken çekinmiyorlar

"Gurur" un cinsiyeti olmaz bence.Kişilikle ilgili birşey.Kaldı ki neden sırf erkek ve seviyor diye senelerce uğraşsın? Fazla naz aşık usandırır kadın ya da erkek farketmez.
Aynen öyle birde erkek tek kalemle siliyor kadın daha duygusal yaklaşıyor misal

Daha 23 yaşındasın okulun bitmemiş ve sen evlenme derdine düşmüşsün. Hayatın neler getireceğini hiç bilemezsin ayaklarının üzerinde durmadan evlilik fikri olmamalı çünkü evlilik denilen şey o kadar basit bir şey değil. Bu kafayla gidersen berbat bir evlilik yaparsın sonra yine sen ağlarsın. Ayrıca herkes polis oluyor çevremde o kadar polis olan var ki gözde büyütecek bir şey yok !..

Çocukla farklı sehirlerdeyiz ben ne yapabilirim ki?

Ben ona ulaşmaya çalışmadım niyeti varsa suan zaten ulasir. Çocuğa adım atacak hiçbir şey yapmadım. Kimsenin yanında da anmadim.

Valla onu bilemiyorum. Ama çevremde onu tanıyan kişilerden kötü bir şey duymadım.

Çok iyi denildiği için bir kaç kişiyle görüştüm. Tam bir psikopat çıkmıştı. Etrafın dediğini boşver

Bırakın bu işin.takıntı yapmışsınız.

Ailemin kafa yapısı yüzünden düzgün insanı kaçırdım. Ne yapayım sizce?
Nereden biliyorsun düzgün olduğunu yıllarca sevgili olanlar aynı eve girince taniyamamısım diyor eee sen biriyle tanışma yoluna girsrn bile aklın da gereksiz birini takıntı yaptığın için mutlu olamiyacaksin en iyisi psikolajik yardım al .....ayrıca 23 yaşındasın yaşın küçük ama düşünce olarak da halen ergenlik tiribindesin ailenin o olgunluğa ulaştığın zaman evlenmeni istemeleri çok doğru bir karar

Son düzenleme:
Elini carpsan polise askere öğretmene denk geliyorsun zaten ne bu polis merakı ayrıca hayat ilk defa paranı kazanıp ailenden ayrıldığında başlıyor asıl o zaman istedigin gibi birini bulmak tanışmak için fırsatın oluyor. Ayrıca polis olması düzgün olduğu anlamina gelmez çoğu kişi hatta polis ve askere kötü gözle bakar (ilişki anlamında)

Polis olmadan önce de hoslaniyordum

Ben senelerce cevap alamasa bile ısrarla yazan eden, her gördüğunde tekrar tekrar şansını deneyen, seneler geçmesine rağmen tek mesajla.aninda yanında olacak potansiyelde erkek kendi hayatımdan da başkasının hayatında da çok gördüm ama aynılarını yapan kadın neredeyse değil hiç görmedim, duymadım.bu forumdaki konularda bile senelerce peşinden koşularak, zorla ikna edilerek, kaç defa ayrılmak iatemesine rağmen ısrarla birbilişkinin içinde tutulan o ladar çok kadın hikayesi var ki.ki ben de birkaç defa bunları yaşadım.ama tersi örnek çok daha az gibi geliyor bana.ki bu örnekler neredeyse tamamen evlendikten sonra oluyor.

O zaman hiç kimseyle evlenmeyecegiz herkes kotuyse
Herkes kötü demiyorum. Yakın tanıdıklarının çok iyi dediği arkadaşlarının da dört dörtlük dediği insanlardı bunlar. Ayı demek ayıya hakaret kalır ayrıca biri de ben görüşmeye devam etmeyeceğim deyince ev adresini bulur gelirim dedi. Çok efendi mülayim denmişti bu kişi için de . Yanü adama çevre iyi diyor diye kapılma

Ay Allah‘ım bazı kızlar neden böyle Çalışayım, kendimi geliştireyim, sosyalleşeyim, gezeyim falan yok. Varsa yoksa görücü, koca adayı, ooo polis olmuş, ailem görücü getirmedi gibi muhabbetler. Hayatınız koca bulmak ve evlenip evde kayınvalide çekmekten hizmet etmekten ibaret olmasın ya. Vallahi hayat bu değil. Yaş daha 23 ya 23. İnsan ömrü 80 olmuş. Ayrıca aile-akraba ortamından koca bulmak nedir okul, iş yeri, sosyal çevrede sevgili olunacak erkek hiç mi yok neden illa konu komşu?

Sonra insanlar gelip burada konu açıyor: Yaşım 25, iki çocuğum var, kocam dövüyor aldatıyor gidecek yerim yok, maddi durumum yok, çalışmıyorum, ailem destek olmuyor diye. İstediğiniz hayat bu mudur?

Söyleyeceklerim bu kadar.

Bana çok da cazip gelmiyor bu tarz bir erkek .Biraz gurur olmalı.Istenmedigini bile bile neden benim peşimden koşsun.istemiyorsam istemiyorumdur.Fakat koşullar farklıdır kadının da elinde olmayan sebeplerden olamiyordur çabalasin tabi o ayrı.
Çok çabalayinca da tadı tuzu kaçıyor zaten.ileride evlenip hayat monotonlasmaya başlayınca ilişki önceden de yıprandığı için göze batıyor bazı şeyler.

Polis çok mu matah sana bakmayacak cahil bir çevren var galiba. Yaşın çok küçük birini bulamadım falan diye düşünme. Zamanı gelince bir anda çıkar karşına beklemekle çıkmaz. Eğitimine işine gücüne odaklan.

Bizim de alışma sürecimiz çok uzun olabiliiuor bazen.ben şimdiki sevgilme alışana kadar 2 seneye yakın zaman geçti.gayet de yakişiklı, boylu poslu biridir oysa ki.öyle çoğu ilişkide 1,2 buluşmada vazgeçersen çok çok iyi ilişkileri de kaçırabiliyorsun.vazgeçseydi şimdi bu konumda olmayacaktık.çoğu kadın da olmayacaktı.benim şu yaşa kadar hemen aliştığım kişi çok azdır zaten.erkek bırakıp gitseydi, tamam deyip gitseydi ne güzel günler, seneler hiç yaşanmayacaktı.erkekler de bunları biliyor işte.bu şekilde birbirimizi tamamlıyoruz.kız evi biraz da naz evidir ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…