Tabi bu konuda haklısınız herkes iyiye iyi kötüye kötü demiyor. İnsan kendisi tanıyıp öyle karar vermeliHerkes kötü demiyorum. Yakın tanıdıklarının çok iyi dediği arkadaşlarının da dört dörtlük dediği insanlardı bunlar. Ayı demek ayıya hakaret kalır ayrıca biri de ben görüşmeye devam etmeyeceğim deyince ev adresini bulur gelirim dedi. Çok efendi mülayim denmişti bu kişi için de. Yanü adama çevre iyi diyor diye kapılma
Gonderdın mı?Tanimadigi kızları kabul etmiyor kiProfili erkekler hamamı gibi
Sanırım oğlan da okuyorum diye cekindi birazBizim de alışma sürecimiz çok uzun olabiliiuor bazen.ben şimdiki sevgilme alışana kadar 2 seneye yakın zaman geçti.gayet de yakişiklı, boylu poslu biridir oysa ki.öyle çoğu ilişkide 1,2 buluşmada vazgeçersen çok çok iyi ilişkileri de kaçırabiliyorsun.vazgeçseydi şimdi bu konumda olmayacaktık.çoğu kadın da olmayacaktı.benim şu yaşa kadar hemen aliştığım kişi çok azdır zaten.erkek bırakıp gitseydi, tamam deyip gitseydi ne güzel günler, seneler hiç yaşanmayacaktı.erkekler de bunları biliyor işte.bu şekilde birbirimizi tamamlıyoruz.kız evi biraz da naz evidir ya.
Çevreden 1 kişi için bile kötü diyen duymadım ki ben zaten.seri katillerin komşuları bile sessiz, sakin, kendi aleminde iyiydi falan filan diyor.herkese kopyala yapıştırHerkes kötü demiyorum. Yakın tanıdıklarının çok iyi dediği arkadaşlarının da dört dörtlük dediği insanlardı bunlar. Ayı demek ayıya hakaret kalır ayrıca biri de ben görüşmeye devam etmeyeceğim deyince ev adresini bulur gelirim dedi. Çok efendi mülayim denmişti bu kişi için de. Yanü adama çevre iyi diyor diye kapılma
Hayır ama çok güvenilir birinden duydumGonderdın mı?
Nerden bılıyorsun gönder bı
%100 doğru tespitÇevreden 1 kişi için bile kötü diyen duymadım ko ben zaten.ser katillerin komşuları bile sessiz, sakin, kendi aleminde iyiydi falan filan diyor.çevre kimseyi umursamiyor, tanımiyor ki artık.çevre,ahalle kültürü yok artık.ölü.
Kendi ayakların üzerinde durmaya bu kadar gayret göstersen keşke. İşini bul sonra ilişki işlerine yönelTabi bu konuda haklısınız herkes iyiye iyi kötüye kötü demiyor. İnsan kendisi tanıyıp öyle karar vermeli
İş arıyorum bir iki yer olacak gibiKendi ayakların üzerinde durmaya bu kadar gayret göstersen keşke. İşini bul sonra ilişki işlerine yönel
Bir işe gir kendi paranı kazanmaya başla niye bu acele.İş arıyorum bir iki yer olacak gibi
Hayatında biri varsa diye çekiniyorumYani sosyal medyadan ekle o zaman ne kaybedersin ki. İlk adımı kadınlar atabilmeli. İçinde ukte kalacağına
Acele etmiyorum ama hoşlandığım kişiyle tanışmak isterimBir işe gir kendi paranı kazanmaya başla niye bu acele.
Ya ne alakası var. Ekleyin gitsin ama size şunu soylemeden geçemeyeceğim yeni atanmış eline ilk defa para geçmiş bir erkeği durduramazsınız ciddi bir ilişki beklemeyin. İçinizde kalmasın diye söylüyorum ekleyin diyeeHayatında biri varsa diye çekiniyorumGerci hiç duymadım ailesini falan tanıyoruz ama işimi garantiye almaliyim
Eşi, sevgilisi olanları çok mutlu zannediyorsunuz. Hatta tamamlanacağınızı düşünüyorsunuz belki de. Siz şuan ilişkiye başlasanız her şeyi alttan alırsınız çünkü illa biri olsun niyetimdesinizAcele etmiyorum ama hoşlandığım kişiyle tanışmak isterim
Ne okuyorsunuz? Bu ne vizyonsuzluk şaşkınım.Eğer çocuk başkasını bulursa günahı onların boynuna.
Altın muamelesi yapılıyor heriflere görmüyor musunuz ahahahahhahahahh doktora bu kadar düşmüyor millet be, kimin olsa dötü kalkar, ne kadar çok aç insan varmış. Feysbukta sayfa falan açıyolar yahuşuklu polisler diye.Herkes kötü demiyorum. Yakın tanıdıklarının çok iyi dediği arkadaşlarının da dört dörtlük dediği insanlardı bunlar. Ayı demek ayıya hakaret kalır ayrıca biri de ben görüşmeye devam etmeyeceğim deyince ev adresini bulur gelirim dedi. Çok efendi mülayim denmişti bu kişi için de. Yanü adama çevre iyi diyor diye kapılma
Şimdi 2 aylık çevik kuvvette polis. İnsanlar bana hep şunları diyorlar:
"O polis olmuş artık sana bakmaz etrafı kiz doludur"
"Polis olmuş oğlanı tabi istersin. Maaşı yüksek, memur sonuçta"
"O başkasını bulur evlenir. Üzülme diye diyorum yanlış anlama"
Gonderdın mı?Tanimadigi kızları kabul etmiyor kiProfili erkekler hamamı gibi
Ya sen at .Hayır ama çok güvenilir birinden duydum
Gücü kuvveti temsil ettiği üçün mi bu kadar rağbet görüyor acaba bu polisler.Altın muamelesi yapılıyor heriflere görmüyor musunuz ahahahahhahahahh doktora bu kadar düşmüyor millet be, kimin olsa dötü kalkar, ne kadar çok aç insan varmış. Feysbukta sayfa falan açıyolar yahuşuklu polisler diye.Piskopat böyle yetişiyor.
Bu kadar pohpohlanmayla her yerleri kalkar, normalAltın muamelesi yapılıyor heriflere görmüyor musunuz ahahahahhahahahh doktora bu kadar düşmüyor millet be, kimin olsa dötü kalkar, ne kadar çok aç insan varmış. Feysbukta sayfa falan açıyolar yahuşuklu polisler diye.Piskopat böyle yetişiyor.
Tipine bakıyorlar şimdi Allah var. Evet, güç kuvvet testosteron huhhuuu.Gücü kuvveti temsil ettiği üçün mi bu kadar rağbet görüyor acaba bu polisler.
Testesteron hormanonları da mı fazlaymışTipine bakıyorlar şimdi Allah var. Evet, güç kuvvet testosteron huhhuuu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?