- 10 Mayıs 2014
- 3.409
- 7.017
- 358
- Konu Sahibi Birdemetdilek
-
Taklitler aslını yüceltir.Kizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
Aslında konu sahibi de eşine şikayet edeceğine eltisi ne alsa aynısını gidip alsa.Soğuk savaş yaniSon görülmesi sabah 10.00 olunca konuyu açıp kaçmış diye yorumladım
Eltisi yazık hiçbir şey alamıyormuş ki, konu sahibi ne alırsa sadece ondan gidip alıyormuş.Aslında konu sahibi de eşine şikayet edeceğine eltisi ne alsa aynısını gidip alsa.Soğuk savaş yani
Aa sonunda küfür mü varmış ben yazım hatası sanmıştım. Ailecek problemliler belli.Ayy eşinizde bir garip niye böyle küfür ediyor
Hayat kısa, kuşlar uçuyor..Kizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
Sizi siz yapan şeyler hepi topu belli bir markanın kurutma makinesi ve robot süpürgesi mi? Siz bu kadarlık biri misiniz?Kizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
Patenti ona aitmişSize mi tescilli o aletler?
Kullanan birileri olunca insanlar daha çok güvenip alabiliyor böyle şeyleri.
Bu kadar kötü düşünmek yorar sizi.
Saçmalık!
Kendi beyin boşluğunda kaybolmuş olmadiktan sonra sıkıntı yokVe konu sahibi konusunu açıp uzay boşluğunda kaybolur…
Robot da xiaomi falandır. Zaten herkes o markayı beyaz rengini alıyor. Kurutmada da belli başlı markalar var. Özel tasarım bir eşyasını taklit etmiş gibi ne bu hal anlamıyorum.Birde kalkmış kadına gerizekalı diyor ya. Siz evinize bir eşya aldınız diye eltiye yasakmi geliyor aynı eşyadan alınca yüz kizartici bir sucmu işlemiş oluyorda bu kadar bileniyorsunuz kadına. Kurutma ve robot her eve lazım ister siz almadan önce alır ister siz aldıktan sonra alır gelip sizden izinmi alması gerekiyordu. Kalkmış birde kocasına çatmış boyle kıytırık birşey için hey yarabbim.
ay kufurmus ben şok fjdjjdjAyy eşinizde bir garip niye böyle küfür ediyor
Konusunu okuyunca gozumde aciz bir kadin canlandiDaha önce açtığınız bir konu var yukarıda alıntıladığım.
Siz aldığınız eşyaları eltinin de almasından daha önce eltinizin üst kata çıkışını kıskanmışsınız gibi duruyor.
Eşinize ve eş ailesine üzüldüm açıkçası. Eşiniz bu zamana kadar sizi durdurmuşa benziyor bu saçma yorumlarınız için. Bundan sonrası için umuyorum ailede bir kaosa sebebiyet vermezsiniz.
Açtığınız tüm konuların içinde eltiniz var , eşinizin yaptığı tüm yorumlarda da sizin haksız olduğunuz var.
Onca yazılan yoruma istinaden hala daha eltinizi yerici konular açmışsınız.
Gerçekten kalbiniz ve düşünceleriniz kötü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?