- Konu Sahibi Birdemetdilek
-
esin hakli. boyle sacma sapan seyleri esine anlatarak cool lugundan taviz vermeKizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
ay ahahhahahajahahaaj@Katibin Ruhu ile beyin fırtınası yaptık.
Konu sahibi kırmızı jartiyer alsanız,eltiniz de alır mı?Kocanız buna da mı küfreder?
Sidik yarışı galiba.Kiz bisey sorucam, eltim yok benim anlamıyorum belki o yüzden, bu elti milleti niye birbirine gicik?
konu sahibi hanımefendi size hava atıyor bence eltim yok filan diye djdjdjdKiz bisey sorucam, eltim yok benim anlamıyorum belki o yüzden, bu elti milleti niye birbirine gicik?
Size özeniyo iste napsin ,anlayisli ol bosverKizlar merhaba. Eşimle bu ara çok kavga ediyoruz. Saçma sapan bişey yüzünden. Ya benim gerizekalı eltim kurutma makinesi aldım koşa koşa aynı markadan gitti aldı şimdi robot süpürge aldım koşa koşa şimdi aynısından alacakmış. Ya alsın sadece bana üretilmedi ama peşimden alması sinir ediyo ya. Eşime söylüyorum bana kızıyor sanane o su bu diye. Ne yapmalıyım sizce
Tatlim benim eltim varKiz bisey sorucam, eltim yok benim anlamıyorum belki o yüzden, bu elti milleti niye birbirine gicik?
Benim de eltim yok çünkü kocam yokkonu sahibi hanımefendi size hava atıyor bence eltim yok filan diye djdjdjd
en son sevgilimle evlenseydim bende tam 6 adet elti olacaktıBenim de eltim yok çünkü kocam yok
E kimin süpürük makinesini taklit ediyong?Benim de eltim yok çünkü kocam yok
Millet 1 tanesiyle baş edemiyor.6 tanesi birleşip Voltranı oluşturur.en son sevgilimle evlenseydim bende tam 6 adet elti olacaktı
her gün yeni bir konu açardım kaçtı fırsat xbxhd
Kk senin yüzünden kaossuz, kavgasızen son sevgilimle evlenseydim bende tam 6 adet elti olacaktı
Ah size ayrı bir blog açardık instadaen son sevgilimle evlenseydim bende tam 6 adet elti olacaktı
Bloğun adıda elti savaşları.Ah size ayrı bir blog açardık instada
Kıskanıyorum işte kocası olanları eltisi olanları sataşıyom işteE kimin süpürük makinesini taklit ediyong?
2 tanede görümce olacaktıKk senin yüzünden kaossuz, kavgasız
O 6 elti bana nasip olacaktı varya ah nasıl enerjimi atardımMillet 1 tanesiyle baş edemiyor.6 tanesi birleşip Voltranı oluşturur.
ay bütün savaşları hep ben kaybederdim amaBloğun adıda elti savaşları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?