• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben ne dedim ki?

Ayıp olmazmış aslında çünkü kadın kimse bilmesin demiş, yani "Aa Wurstria neden geçmiş olsun dilemedi" gibi bir durum söz konusu olmazmış. Sizin bir suçunuz yok elbet iyi niyetlisiniz, X de suçlu diyemem o da size kimseye duyurmamanız gerektiğini söylemiş. Yapacak bir şey yok, bu durum hiç yaşanmamış gibi davranın derim.
şöyle bi durum var, x yarın öbür gün bu kişiyle konuşmasında laf arasında wurstria'ya da söyledim derse bu defa kadın bildiği halde geçmiş olsun bile demedi diye düşünmesin istedim.
amaan insanları sevdikçe insanların kaçık olduğunu düşünüyorum kendim de dahilim buna.

Sen insanlık yapmışsın salla geri gelince mesafeli olursun :KK66: insanların herşeyi saklama istekleri de beni benden alıyor :110: Allahın bildiğini kuldan ne saklıyorsunuz :KK70:
şimdi aslında saklama sebebi muhtemelen şu, kendi alanında ünlü biri ve saklama sebebi ziyaretçi istemiyor olabilir, bu rahatsızlıkta negatif şeylere yer yok kimsenin densiz konuşmasını istemiyor olabilir, belki kendini güçsüz hissediyor olabilir, mesaj telefon trafiği istemiyor olabilir... bu sebeplerden dolayı saklamıştır yoksa neden saklasın. ki çok ciddi bişey, hani pek söyleyemiyorum ama hayati bir organdan oldu bunu ve ciddi ciddi masada kalabilirdi.
ya da bundan sonra işler daha da ters gidebilir iyi olayım derken.
ne yalan söyleyeyim çok üzüldüm, yakınlarına da sabır diliyorum, ailesine, çok zor bir süreç. yani bir süre eskisi gibi olamayacak sonra eski haline dönecek internetten araştırabildiğim kadarıyla.

şimdi aslında saklama sebebi muhtemelen şu, kendi alanında ünlü biri ve saklama sebebi ziyaretçi istemiyor olabilir, bu rahatsızlıkta negatif şeylere yer yok kimsenin densiz konuşmasını istemiyor olabilir, belki kendini güçsüz hissediyor olabilir, mesaj telefon trafiği istemiyor olabilir... bu sebeplerden dolayı saklamıştır yoksa neden saklasın. ki çok ciddi bişey, hani pek söyleyemiyorum ama hayati bir organdan oldu bunu ve ciddi ciddi masada kalabilirdi.
ya da bundan sonra işler daha da ters gidebilir iyi olayım derken.
ne yalan söyleyeyim çok üzüldüm, yakınlarına da sabır diliyorum, ailesine, çok zor bir süreç. yani bir süre eskisi gibi olamayacak sonra eski haline dönecek internetten araştırabildiğim kadarıyla.
Organı çok merak ettim ilk iki harfini yazsanız:))

Ne olursa olsun, insanların sağlık durumları kendine özeldir. Bırak hayati organı, diş dolgusu bile yaptırılsa, herkesin bunu gizli tutma hakkı var. Şimdi x tembihlenmiş ama dayanamamış sana söylemiş. Sen de x tarafından tembihlenmişsin, ama sen de dayanamayıp kadına bildiğini söylemişsin. Tabii ki niyetinin iyi olduğundan şüphem yok. Ama sağlık meselesini gizli tutmak isteyen bir insan için çok sinir bozucu bir olay.

En başta x hatalı, sonra sen hatalısın bence. Bana " benden duymuş olma" tembihleriyle bir şey söylense, aynen öyle duymamış, bilmiyor gibi yaparım. Geçmiş olsun da demeyiveririm, kadın bu tür mesajlar almak istese zaten kendisi söyler herkese. Kadınla empati kurunca nasıl hissettiğini anlayabiliyorum. Keşke içinden dua edip geçseydin.

Kadının sert çıkışını, gizlilik isteğinin çiğnenmesi öfkesinin yanısıra, hastalık psikolojisine verebilirsin. Kimbilir millet ne can sıkıcı yorumlar yaptı ki artık taşmış da olabilir. Sanırım aranızda bayağı bir mesafe var ki çekinmemiş açıkça kızmaktan.

Bundan sonra yapacağına gelirsek, ben olsam hiç bir şey yapmazdım. Konuyu kapatırdım. Tekrar görüşünce "ya kusuruma bakma o gün böyle böyleydi" diye özür de dileyebilir tavrı için.

telefonunuzun bile olmadığı biri ise yakın değilsiniz demek ki

ben de gereksiz buldum size söylenmesini.

hastalıklar özeldir kadınsal olmaması ameliyatının istemediği kişilerin bilmesini gerektirmez. muhtemelen x ile arkadaşlığını kesecektir.

sizin de iletişim kurmanızı gereksiz buldum insaniyet namına istediğimizi yapamayız.

Kadın söyleme kimseye demiş, x hatalı burada tabi ki. Elzem olmayan bir durumda söylemiş çünkü. O katılamayacak dese kimse irdelemeyecekmiş zaten. Bazı insanlar hastalıklarını yarıştırır, en çok ben hastayım, en hasta benim, ben saksı değilim diye. Bazıları da hasta olunca kendisini güçsüz hisseder ve saklama gereği duyar. Ben de aciz hissediyorum kendimi ve kimseye söylemiyorum genelde. Dişçiye bile gitsem en yakın arkadaşıma söylemem. Bir de ciddi bir şeymiş. Hep düşünüyorum kanser gibi bir hastalığa yakalansam ne yaparım diye. Her seferinde de eşim ve anneme bile söylemek istemem diye düşünüyorum. Kimse bana üzülsün, acısın istemem çünkü. Kadın da mesajı görünce şok olmuş bence. Hem mahremine girildiğini hissetmiştir hem de aldatılmış hissetmiştir. Siz iyi niyetle yaklaşmışsınız ama kabak size patlamış. Muhtemelen x'le bir daha görüşmeyecektir.

Sosyal medyadan anlamam

Ama bu paylaşımı sadece o mu görüyor yoksa herkes mi

Belki de senin de öğrenmene bozulmuştur

Eğer o kadar yakın olsa idiniz kendisi söylerdi

Geçmiş olsun

ay bende histereskopi olduğumda sadece birlikte çalıştığım arkadaşıma söyledim kimsenin bilmesini ve bu konunun konuşulmasını istemiyorum dedim. tamam dedi. ameliyat bitti ki zaten ufak bişey ciddi bir durum değil, toplantı vardı bir gittim herkes geçmiş olsun nasıl oldun ağrın var mı diye soruyor:oha:

" oha lan herkese söylemiş! " şaşkınlığımdan geçmiş olsun diyenlere ne dediğimi bile hatırlamıyorum. gizli kalmasını istiyorsa bilsen bile bilmemezliğe vermen daha iyi olurdu bence. şahsen ben konuşulmasını istemiyordum bu konunun. kadın da istiyor olsa zaten herkese söylerdi ameliyat olucam şu tarihte diye.

bazı insanlar her yaşadığını anlatmayı, başkaları tarafından bilinmesini sevmezler.
X kişisine sormadan mesaj yazdınız sanmıştım başta, o konuda haksızsınız diyecektim, ama sormuşsunuz X de onay vermiş.
büyütülecek insanlık sorgulatacak bir durum yok ortada bence.
sadece herkesin huyu farklı. bunu kabullenmek lazım.
ya da durum şundan ibaret; evet sizde yeri olan bir kadınmış. ama sizin onda bir yeriniz yokmuş anlaşılan. acı ama gerçek.

ya ben grip olsam anneme bile söylemem, hastalık muhabbetini sevmem çünkü, atıyorum anneme grip oldum desem sabah akşam nasıl oldun diye arıcak ne gerek var bu kadar hastalık muhabbetine
kadın özeline tecavüz edilmiş gibi hissetti herhalde
eğer seni tanıyorsa biraz hoşgörebilirdi
sonuçta burda biz bile seni biraz tanıdık, x, ve ameliyat olan şahsı ameliyatını bile söyleyemiyorsun, biz bile anladık yani senin ketum olduğunu, seni tanıyorsa konuşmanın sonunda bi teşekkür edebilirdi
bir kişinin bildiği sır değildir derler ya öyle olmuş buna bozulup yayılacağından korkmuş olabilir
zaten bence o x kişi başkalarına da söylemiş diye düşünüyorum

x külliyen hatalı. x e kimseye duyurma deniyor, x size söylüyor. size de kimseye duyurma deniyor.
siz ne kadar geçmiş olsunu x e sorarak yazdım deseniz de; hasta duyulmasını istemiyor.
üstünde durmayın, hasta olan hanımla bir sonraki karşılaşmanızda netleşir davranışı.

Kadina soylemissin hizini alamamis gelmis kkda da konu acmissin. Insallah bu konu sirrin yukunu aliverir de 3-5 arkadasina daha soyleme ihtiyaci hissetmezsin :27:

Bence isguzarlik etmissiniz. Size tembihlemis soyleyen de. Mesaji atinca da kadin hoslanmamis hala bir seyler anlatma derdindesiniz. Belki psikolojik olarak en basit ameliyati bile dert ediyor bilinsin istemiyor. Kadinin kendisine cizdigi ozel siniri ihlal etmissiniz.

açıkçası öylesine söylenmiş birşey değildi bilmem gerekiyordu, o nedenle bana söylendi ve kimseye duyurma dedi, tamam dedim.
Buna rağmen neden bilmezden gelmediniz ki? Ben olsam yazmazdım. Ama operasyon geçiren kişiyi de anlamaya çalışın mahrem kalsın istemiş en doğal hakkı.

şöyle bi durum var, x yarın öbür gün bu kişiyle konuşmasında laf arasında wurstria'ya da söyledim derse bu defa kadın bildiği halde geçmiş olsun bile demedi diye düşünmesin istedim.
amaan insanları sevdikçe insanların kaçık olduğunu düşünüyorum kendim de dahilim buna.

Ha anladım. Ya böyle hassas durumlarda bence ne deniyorsa onu yapmak iyidir. Dediğiniz bir durum olsaydı size sonradan laf sokardı o zaman da şey derdiniz "Evet haberim vardı ama X kimseye anlatmamamı istedi". O kadın sonradan hiç size böyle dememiş gibi hatta bu ameliyat hiç olmamış gibi davranır zaten merak etmeyin, siz de üç maymunu oynayın. :)

Back
X