ben ne yapacağım şimdi?

nisannur

Utku Çınar'ım
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
2.238
2
116
Manisa
merhaba kızlar nereden başlayacağımı,kendimi nasıl ifade edeceğimi bilmiyorum.birine anlatmaya ihtıyacım var ama kendımden başka kimseyle konuşamıorumm...eşimle anlaşamıyoruz.hiçbir kötü alışkanlığı yok,evden işe işten eve bir insan.yemezyedirir içmez içirir...ama incelik kibarlık namına hiçbişey kalmadı adamda.en küçük bişeyde bana sürekli küfür hakaret ediyor.haklı oldugum konularda bile.o ne yaparsa yapsın ben ona eşlik vazifelerimi yerine getirmem geretiğini düşünüyor.bi yere giidiyoruz benım her hareketım batıyor hemen hakaret,küfür ediyor..ailemin bize maddi,manevi desteklemediği bişey kalmadı yınede oraya gidince surat 5 karış küs gibi oturuyor.cumartesi tartıştık,konuştuk kendisini değiştirmesini,diline sahıp çıkmasını istedim o da benden onunla daha çok ilgilenmemi her istediğinde olmasını istedi.kabul ettim ve neredeyse hergün istediğini yaptım.dün gece oğlumun kreşinde annelere program vardı.benı oraya bıraktı.benim dakıkam bittiği için çaldıramıyorum bile (msj hakkım var) teefonları değiştik ben çıkarken senı ararım dedim.onlarda (oğlumla)kayınvalideme gittiler evi daha yakın dıye.herneyse aradım ben çağrı attığımda çık bende çıkarım dedim tmm dedi.oğlumun arkadasının annesıne tlf numaramı verdim o da bana cağrı attı.telefon eşimde ya heralde dk bıttı baskasından çgr attı dıye çıkıp gelmiş.benım tlf sürekli msj atmış bana ama msj hiçbiri gelmedi ben çıkarken aradım ben çıkıyorum diye.ben 1 saattır asağıdayım diye bir başladı nasıl hakaretler nasıl küfürler çocuk babannesinde kalmış onu alıp eve gidecektik.durdum geri döndüm.gece 11 de eve tek başıma gıttım hiç durdurmadı geri çevirmedi.çocugu alıp geldi arkamdan eve tabıı yıne kavga kıyamet.ben boşanmak istediğimi söyledim çünkü bu size anlattıklarım bardağı taşıran son noktaydı.çok doldum.başkalrının yanında müthiş eşi bulunmaz bir eş ama evde veya beraberken bir canavar.sürekli etrafa karsı gülümsemekten mutlu rolü yapmaktan bıktım usandım.bu evlılığide kafamda bitiriyorum galiba çok zor da olsa.ama velakinnn elimi kolumu bağlayan çokk büyük bi sebebim var bu canavarı çekmem lazım 4 yaşında bir oğlum var ve lösemi hastası kemik iliği nakli olması gerekıyor bidahakı ay tüp bebekten kardeş yapıcaktık..bu adamdan 1 çocuk daha yapmak istemıyorum ama sonra da bu benım kaderim deyıp içime atıp oturuyorum.oğlum bu durumda olmasa bu sabah dava acacaktım.bu imtihan çok zor ve çok ağır geliyor..gece ağlaya ağlaya uyudum sabahtan beri çok fane göz agrısı çekiyorum gözlerim kan çanağına döndü.şimdi arkadaşlarım hemcinslerim ben napayım?çocugum için boşanmayayım mı çekeyım mi ama bu adamı nasıl düzelteyım bana bir akıl verin..ben bununla nasıl yaşayayım...beni çocugumla tehdit ediyor.tmm bılıyorum mahkeme bana verir ama bu sefer en yakınımdakı insanlar bıle bana tepkı gösterecek 4x4 lük eşi var çocugu ne durumda düşüncesiz kadın damgası yıyeceğim ama çokkkkk mutuum çokkk.nolur büyüklerim bir akıl verin.

oncelikle cok gecmis olsun allah sifasini versin bebeginin tez zamanda....belkıde bu durum etkiliyor aranizdaki iliskiyi....ınsan sıkılıncea yakınındakıne patlar ya hep.....birazda ihmal edıldigini dusunuyorsa esiniz 2 kat olmustur size catmaları....erkekler oyle canim istediklerının yapılmasina cok aliskinlar ve hep oyle olsuun istiyorlar...sana bosan yada bosanma dıyemem ama fevri karar alma...milletıde dusunme ne yasadıgını senden baskasi anlamaz zaten...

amin teşekür ederim ilgilendiğin için.evet bu durum ikimizide çok yordu ona hak verıyorum ama aynı hakkı o bana vermıyor.düşünceli davranmıyor.milleti düşünmüyorum ama oğlum için boşanamam diye düşünüyorum içimden içimden..bizim bu hastalığımız 10 günde gececek bişey değil yıllarca savas vereceğiz belki ben yıllarca onun böyle patlamalarını kaldırabılecekmıyım bilmiyorum.onun bu küfür ve hakaretlerini nasıl düzelteceğim yada nasıl görmezden geleceğim bilmiyorum.acaba içinde hep böyle bir insan vardıda şimdi nasıl olsa ..... benden boşanamaz diye mı düşünüyor onuda bılmıyorum.sizce değişirmi? ki nasıl değişir?

bu adamdan çocuk yapilamz ama ortada karde$e muhtaç bi çocuk var
çok ama çok uzuldum , bende bi anneyim,e$imle sozunlarda var , kendimi senin yerine koydum çikamadimki i$in içinden ..

galiba hayattaki çocugumun ya$amasi için bu adami çekerdim
sagligina kavu$uncada yoluma bakardim iki çocuklada olsa

çok ama çokk geçmi$ olsun, Allahim acil $ifalar versin, karde$e gerek kalmadan ilik bulunur in$allah, bunun için dua et bol boll ..

oglunun ahstaligi karde$in kordonundan alinan siviyla geçmeyeckmi?

benim esimde sizinkine benziyor biraz en ufak bir atısmada son soylenecek lafi basta patlati verıyor...ama ben tepkimi verıyorum hemen benim huyum bu alis onemseme sana dedıklerımı dıyor da onemsememek eldemi bakalım....bende pek takilmiyorum artik sinirimi bozcak bisey dediginde kisi kendinden bilir isi sen kendıne bak once filan dıyorum....sonucta malesefki yedisinde giren huy 70 dede ayni oluyor degismez ama konusmaya calis ayni sikintiları yasiyoruz ve bende tukendım artık senin davranislarında ustune katliyor dayanmam zorlasti falan de sende istemiyorsan ayrılalım ozaman mucadelemize ayrı devam edelın gibi konusabilirsin ama ben bosan demem sana belkide kolayca cozulebilicek bir sorundurda siz durumunuzdan dolayı zorlastırıyorsunuzdur....

amin teşekür ederim bana tercüman olmuşsunuz bende işin içinden çıkmaıyorum,ailem ve maddi açıdan hiç bi korkum yok ama evlad eli kolu bağlıyormuşş

Çok üzüldüm oglunuza yüreğim burkuldu rabbim acil şifalar versin.
Biran önce uygun ilik bulunur iyileşir inşallah yavrum benim.. Allah yardımcınız olsun.
Eşinize gelecek olursak eşiniz ne zamandır böyle ? Hep mi böyleydi.
Eşinizin böyle davranmasının alntında yatan nedenler canlandı kafamda
Başka biri desem diyecektim ama siz evden işe işten eve demişiniz ne bilim hani başka biri olabileceğine hiç kaanat vermemişiniz. Bir insan eşine neden böyle davranır ki
Ya psikolojisi bozulmuştur
Yada artık sizi sevmiyordur tahammülü yoktur Birşeyleri gerekli oldun için katlanıyordur Bununu sonucundada bu çıkıyordur ortaya
Şöyle anlatım size
Ben babamı 8 ay önce kaybettim.. Psikolojim alt üst oldu. Herkezi kırmaya başladım durduk yere can sıkıntısından herkezi sevdiklerimi erkek arkadaşımı. Evet bende küfür hakaret yoktu belki ama eşiniz gibi tahamülsüzlük vardı herşeye karşı anneme neler derdim.
Neler söylerdim Kuzenlerime teyzelerime neler neler en ufak birşey de dünyanın sonu gelmiş gibi yapardım bagırırdım cagırırdım yıkardım ortalıgı Yeni yeni iyileşiyorum.
Demem o ki acaba eşiniz bir psikolojik bunalım mı yaşıyo arkadaşım.
Oglunun durumu iş sorunları vs derken bu hale mi geldi acaba ?
Yoksa artık sizi sevmiyor ve tahammül edemiyor mu ..
Siz konuşunca ne diyor. Birde etrafa karşı iyilik meleği örnek eş gibi görünmesi size böyle yapması cok dönekce iki yüzlülük resmen bu

oncelikle cocugunuza cok cok gecmis olsun..sizi anlayabiliyorum boyle bir adamla hayat gecmez..ama annelik fedakarlik demektir,ortada kardesinin iligine muhtac bir yavrunuzvar..hersey evlatlarimiz icin...evladiniz icin bu iskenceye biraz daha dayanin,yavrunuza bir kardes yapin hayatini kurtarin,sonrasi allah buyuk,yolunuza gidersiniz cocuklarinizla birlikte...tekrar gecms lsun

konuşmayı denıyorum oğlumu uyutunca çok güzel de konuşuyoruz.(oğluma çok düşkün ve onun yanında hiç bi şekilde kötü bişey konuşmuyor) konuştugumuzda özür dilerim çok sinir oluyorum sinir olunca tutamıyorum kendimi diyor....bu adamı değiştirmem lazımm..

cnm geçmiş olsun yavruna allah şifa versin...
evet bu adamdan çocuk yapılmaz ama normal şartlarda..
şu an senin durumun çok farklı..
bi kardeşe muhtaç evladın var senin..
söz konusu onun sağlığı ise, hiç düşünme, ona faydalı olma ihtimali olan her şeyi dene...

amin canım.iyi dileklerin için tesekur ederim ama bizde 3.kişi yok.bundan eminimm.eşim çok sorumluluklarını yerine getiren,çocuguyla çokkk alakalı birisi...
yanlız son zamanlarda bana karşı böyle.senın dediğin gibi ya psikolojisi bozuldu yada benı sevmıyor ama çocugu için katlanmaya çalışıyor..bunu kestiremıyorum işte...erkekler sevmediği bi kadından ilgi bekler mi peki?

Olaya mutsuz evlilik veya aglayan bir kadin acisindan bakmak cok zor acikcasi.
Kadinlar, cocugunun hayati soz konusu olunca dusmana yalvarmaya bile hazirlar.
Once dusunup tasinin oglunuza bisi olursa vicdan azabi cekermisiniz.
O adamdan su anda bir cocuk daha diger caniniz icin cok onemli.
Once oglunuzun hayatini kurtarin sonra iki saglikli cocuklu hayatinizi duzene sokabilirsiniz eminim.
Ama su anda bosansaniz bile mutlulugunuz cok kisa surer. Oglunuz oksurse yine vicdan azabi cekerseniz.

Kocaniza Allah akil versin insallah, en kisa zamanda kendine gelsin.

amin haklısın canım.bu adamdan çocuk yapılmaz ama normal şartlarda

hem belki oglunuz iyile$ince kocanizinda stresi kaybolur , sizi kirmamak için çaba sarfeder .... ogluna çok du$kun diyorsunuz, herkes stresle ba$etmeyi çok iyi beceremiyor demekki

Canım evli değilim çocuğum da yok ama okuyunca çok etkilendim..Canım benim Allah sana sabır versin,evladının üzüntüsü bi yandan eşinin derdi bi yandan sen ayakta durmaya çalıştıkça içten içe eriyorsun..Sana tek yardımım dua etmek olur Allah'ım sana güç, kuvvet, sabır versin oğlunada uygun bir ilik inşallah..İlk önce oğlun iyileşsin kocayı boşamak kolay,en azından senin elinde..Umarım istemediğin bi adama bağlı kalmaz üstelik ondan bir çocuk daha yapmak zorunda kalmazsın..Dualarım oğluna...Geçmiş olsun..İyileşmiş haberlerini alırız burda inşallah..

amin allah kocama akıl fikir versin..olay anında insan dolunca herşeyı koparıp atmak bir daha suratını görmek istemıyorsun.oğlum için boşanmayı düşünmüyorum ben zaten oğlumun rahatsızlığıyla 13 aydır bıttım tükendim,omuzlarıma çok ağır yükler bindi.yüreğim eridi.bu adamı bu şekilde kaldıracak gücüm kalmadı belki bi akıl veren olurda bu adam bıraz değişir bende kafamda sadece oğlum olur istiyorum.

şimdi öncelikle Allah oğluna şifa versin cnm senin yapman gereken oğlun için evet o kardeşi yapmak ben gözümü kırpmadan yapardım oğlum için bu hastalığı sorunu atlattıktan sonra madem eşinle konuşabiliyorsunuz bu siniri için psikoloğa gitmesini isteyebilirsniz..şuanda bana göre öncelik evladınız onun iyileşmesi tabiki sizde çok önemlisiniz sizin hisleriniz duygularınız önemli ama evlat yaa annelik yaa her fedakarlığı yaptırır insana..

psikologa gitmeyi istemezmi
hatta berbaer gidelim de, oglunuzun hastaligini kaldrimak çok zor her anne baba için .. oglunu koz olarak onune koyup istedigini yaptirabilirisn aslinda, dr açisindan ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…