ben ne yapacağım şimdi?

ALLAH acil şifalar versin öncelikle..
Kocanız tavırlarında kesinlikle haklı değil ama sanırım ikinizde bu hastalık sebebiyle çok yıpranmışsınız ve ikinizin de tahammül sınırları zedelenmiş.
Benim kardeşim de kanserdi, bu durumun aile fertleri için ne kadar yıpratıcı ve zor bir süreç olduğunu biliyorum.
Sanırım eşinizin sinirleri daha zayıfmış ki bu süreç onu şuan azıcık bir sorunda bile sağlıklı düşünemeyecek kadar etkilemiş.
Eminim ki sorun eşinizin sizi sevmemesi vs. değil, sadece çocuğunun durumunu kendine bir türlü açıklayamıyor ve kabullenemiyor oluşu.
Bazı insanlar ne yazık ki farkında olmasalar bile karşısında ki kişiyi hiç düşünmeden kırabiliyor.
Lütfen eşinizle sakin ve sevecen bir tavırla konuşup, birlikte psikolojik tedaviye ikna edin.
Kesinlikle bu zor zamanlarda yuvanızı dağıtmayın, öldürmeyen acı güç katar.
Ama emin olun iyi bir danışman sorunlarınızı ciddi oranda çözecektir.
Ve gün gelip ikinci çocuğunuzu kucağınıza aldığınızda ve oğlunuz iyileştiğinde iyi ki sabretmişim diyeceksiniz.
ALLAH yardımcınız ve şifacınız olsun.

normal zamanda 2 kişinin birbirine tahammülü zorken siz belkide en zor olanı yaşıyorsunuz ..

Bebeğinize çok üzüldüm ama inanıyorumki en kısa zamanda iyileşecektir sizin için dua edeceğim ... yani öncelik olarak önce cocuğumuzun iyileşmesi geliyor bunun içinde sizin güçlü olması ve sabırlı olması gerek tabi, biz anneyiz ve bu yüzen en büyük sorumluluk bizde .. erkekler psikolojik olarak güçsüz yaratıklar , onlar bağırıp çağırmayı güç sayıyorlar .. belkide eşiniz, çocuğunuzun rahatsızlığından dolayı kendini güçsüz hissediyor ve bunu kabul etmemek için size güç gösterisinde bulunuyordur arkadaki sebepleri bilmek zor

bırakın eşinizin yaptıklarını, söylediklerinide ... siz kendi psikolojinizi ve çocuğunuzu düşünün ..

Bahsettiğiniz sıkıntılar sizler sorunları aştığınızda kolayca aşabileceğiniz sıkıntılar gibi gözüküyor ama şuanda sizin ve eşinizin psikolojisinde belki içinizdeki üzüntüyle birbirinizin canını acıtmak istiyor olabilirsiniz ..kendinizi bir karar almak zorunda hissetmeyin belkide henüz bunun zamanı değildir ...

ve haddim olmayarak bir tavsiye daha vereceğim mutlaka ama mutlaka uzman psikiyatris desteği alın eşiniz ve siz ..

cevaplarınız ve ilginiz için teşekür ederim.çalıştıgım için cevap veremedim.gece veya yarın gelicem.çokk teşekür ederim.allah razı olsun.kendimi hep güçlü hissettim ben çocuğuma da eşime de hatta aileme de destek olurum sandım ama ilk önce vücudum(baş ağrıları,ağız içi yaraları)sonra ruhum kaldıramadı ne yazık ki.evet eşim çok hatalı normalde affedemeyeceğim şekilde ama ben dışardan nasıl gözüküyorum bilmiyorum.eşimin psikolojik destek almasını düşünmüştüm ama kendimi düşünememiştim.bunu fark ettirdiğiniz için çok teşekür ederim.iyiki varsınız.iyi akşamlar.

günaydın arkadaşlar dün gece eşimle uzun uzun konuştuk kesinlikle beni sevdiğini,benden daha çok ilgi beklediğinii sinirlenince kendini tutamadığını söyledi.beynının çok dolu oldugunu tahammül edemediğini anlattı bi uzmandan yardım alalım bende çok yoruldum dedim.ben böyle daha fazla katlanamam bittim dedim.insanlardan yardım almak için kk bile yazdım dedim.bizim bir problemımız yok ben azmedersem dilimi tutabilirim söz veriyorum azim edicem bi daha senı üzmücem dedi.tekrarı olmayacak olursa söz uzman yardımı alalım dedi.bilmiyorum inşallah tekrarı olmaz arkadaşlar.çok teşekür ederim sizlere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…