ben ne yapacağım şimdi?

hem belki oglunuz iyile$ince kocanizinda stresi kaybolur , sizi kirmamak için çaba sarfeder .... ogluna çok du$kun diyorsunuz, herkes stresle ba$etmeyi çok iyi beceremiyor demekki

inşallah dediğin gibi olur canım..

iyi dileklerin için çok teşekür ederim canım.allah razı olsun.

yaşadığınız durum çok zor Rabbim yardımcınız olsun seninde onunda sinirleri bozulmuş benimde evladım var sınavınız çok büyük psikolojik destek falan alsanız senden ilgi beklemesinin sebebi yavrunuz hasta olduğu için siz hem küçük hem hasta diye tüm ilginizi oğlunuza veriyorsunuz büyük bir ihtimalle eşiniz psikolojik destek alsın sizde eşinizle biraz ilgilenin çözülebilir gibi geliyor bana
evladınıza Rabbim şifa nasip etsin İNŞAALLAH

amin canım.evet evlad peygamber ağlatan bir imtihanmış ya insana herşeyiii yaptırıyor kı bende yapıcam allah izin verirse..

psikologa gitmeyi istemezmi
hatta berbaer gidelim de, oglunuzun hastaligini kaldrimak çok zor her anne baba için .. oglunu koz olarak onune koyup istedigini yaptirabilirisn aslinda, dr açisindan ..

psikoloğa git dedim ama gidelim dememiştim açıkçası,belki bende çok değiştim onun gözünde sağolun bu teklifi yapıcam.inş kabul eder...

amin.psikolojik destek konusuna değinicem.inş çözülür.bende çocuklarımı analı babalı büyütmek isterim ama hayat çok zor ....

Çok geçmiş olsun
Çoğu stresiniz çocuğunuzun rahatsızlığından kaynaklandığını düşünüyorum.
Herşey evladınız için,önce ayrılık düşüncesini kafanızdan atın.
sonra hemen oğlunuza kardeş düşünün.kardeşi abisine umut olur inşallah

Herşey yoluna girince eğer eşiniz hala değişmesse ozaman ayrılın.
Ama önce evladınız,siz şu aralar sadece evladınıza odaklanın.

teşekür ederim çok sağolun..

siz yalnız başınıza olmuş olsaydınız çoktan eşinizden boşanmış olurdunuz fakat şu durumda çocuğunuz öncelikli olmalı;
oğlunuzun iyi olması için hemen bir kardeş yapmalısınız belki bu süreçte eşinizde tamamen değişmiş olur iyi yönde; yok halen aynı düzende devam ediyor oğlunuzun da sağlık problemi bitince boşanmayı yeniden düşünürsünüz..
şuan sizin için başka çare yokmuş gibi görünüyor..,Allahım yardımcınız olsun, oğlunuza sağlık iyilik versin inş..
çok çok geçmiş olsun... inş. yavrunuz bu ,illetten kurtulur...

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah. Yaşadığınız süreç kolay değil. Senin içinde eşinin içinde aynı şekilde. Çocuğunuzun hastalığı yüzünden psikolojisi bozulmuş olabilir. Bazı insanlar acılara daha dirençli göğüs gerebilir ama maalesef ki bazıları da durumu kabullenemez ve içindeki kabullenememe öfkesini en yakınındakilerden çıkarır. Psikologa gitmeniz ikiniz içinde en güzeli. Seninde ihtiyacın vardır sonuçta zor bir dönem geçiriyorsunuz. Evlat bu hiçbir şeye benzemez. Bana bakırsa şu dönemde boşanmayı düşünmeyin çocuğunuz sağlığı için kardeş yapma işine odaklanın. İnşallah oğlunuz en yakın zamanda sağlığına kavuşur. Çocuğunuz sağlığına kavuştuktan sonra eşinizin tavırları yine de değişmezse boşanmayı o zaman düşünebilirsiniz.

Empati kurmaya çalıştım, ben olsaydım ne yapardım dedim.. Kıvrandım durdum. İnsanın kadınlığının bittiği, anneliğinin başladığı an işte tam bu nokta sanırım...

Ben olsam yoluma bakardım, gelecek çocuğu bu adamın çocuğu değil, evladımın kurtuluşu ve yeni bir evlat daha görerek devam ederdim, böyle bakardım. Yeni gelen kurtarıcı meleğimle birlikte oğlumu da yanına alır, nasıl olsa istediklerimi aldım der ondan sonra da adamı kapıya koyardım sanırım... Zor günler ikiniz için, birbirinize en çok destek olmanız gereken zaman bunlar ama kaldıramıyorsa, zor geliyorsa yapacak bir şey de yok.. Allah yardımcınız olsun, bu yolda hep sizinle olsun..

Rabbim evladınıza şifa versin
ne diyecegimi daha dogrusu ne yazacagımı bilemedim
konunuzu okuyalı en az 5dk oldu yazacak bişey bulamadım
aklımda hep şu soru ben olsam napardım kesin kafayı yerdim
kocanı geçtim oglunun rahatsızlıgı beni çok üzdü içimi parçaladı bende anneyim kendimi yerine koydum
acımın üzüntümün tarifi yoktu
eşin belki çocugunun rahatsızlıgından dolayı bu kadar asabidir
beraber psikiyatrise gidin ikinizede iyi gelecektir

ALLAHIM TEZ ZAMANDA ŞİFAASINI VERSİN KUZUCUĞUN...
bence sizin üzerinizde ki negatif elektriğin sebebide yavrunuz. kolay değil, belki eşinizinde nazı sze geçtiğinden oda içindekileri size akıtıyordur. hele bir yavrunuz iyileşsin bu kara bulutlar da dağılır elbet. sizin için dua edeceğim.....

cocugun ıcın o adamdan cocuk yapmak zorundasın
Cok gecmıs olsun baska yorum yapamıcam ben

Herşeyden önce geçmiş olsun.Allah şifa versin.Kalbini ferah tut.Bugün bu sıkıntıyı hastalığı veren rabbim,yarın şifasını da veriri.Hem de hiç beklemediğin bir an da beklemediğin bir yerden.
Ben kocan konusunda çok iyi olamayacağım kusura bakma.Hiçbir kötü huyu yok diyorsun.En kötü huyu ağzı bozuk,kendine hakim olamayan,başkalarının yanında iyilik meleğini oynayan,sana küfrederken kadınlık gururunu,onurunu düşünmeyen birini her ne sebebple olursa olsun çekmek zorunda değilsin.Herkes önce Allah a muhtac.Kimse kimseye muhtac değil.Yok sinirinden,sterseinden,oğluna üzüntüsünden,nazının sana geçmesinden..... kendini kandırma.Nice insanlar nelerle uğraşıyor.Kimse karısına küfredip,basit konular yüzünden aşağılayıp kalbini kırmaz.Karşısında hayvan yok,eşi,hayat arkadaşı,çocuğu için mücadele veren anne var.Sen kölesi,her istediğini yerine getirecek olan hizmetkarı değilsin.O üzülüyorsa,sen anne olarak 5000 kat daha fazla üzülüyorsun.Milletin ne düşündüğü önemli değil,senin o evin içinde ne yaşadığın önemli.Çocuksa ikinizin çocuğu.Birbirinize destek olmak gerekirken,yaptığı kabul edilir birşey değil.Sen bunu böyle çek çek çek,her çektiğinde yaran büyüsün,ileride kendi hastalığınla uğraşırsın.Boşan demem ama ,ona muhtaçmış minnettarmış gibi gösterip kendini,her dediğini harfiyen yapmaya çalışma.Sana saygı göstermesini öğrenmediği sürecede tavrını koymalısın.Bu böyle gider.Küfretmek.Ne acizlik.İlk küfründe koymalıydın tavrını.Nolmuş aşağıda beklemiş,yanlış anlaşılmadan kaynaklı birşey.Kazayla insan ölüyor be.Hayattaki hiçbir neden,hiçbir olay,senin kocan tarafından küfür yemeni gerektirmez.Bak iyi yönlerini saydığın halde,o iyi yönler seni mutlu etmeye yetmiyor.

imtihan dünyası işte arkadaşım;
misal ayrıldın, çocuğunuzun tedavisi sekteye uğrasa- allah korusun- çok büyük pişmanlık yaşarsın...
eşiniz, çocuğunuzun hastalığından önce nasıldı? hep mi böyleydi tavrı? belki hastalık ruhunu zedeledi? belki senin kadar güçlü değil? ki genelde anneler her daim daha güçlü... sabrın sonu selamet demişler, bazı şeylere tahammül yok fakat, senin durumunda eli kolu bağlı insanın...
çocuğun için umarım en iyisi olsun, kardeşi olursa sağlığına kavuşma ihtimali yabana atılamaz ki...
zor
dilerim allah kolaylık versin ve şifa versin ufaklığa.

Hmm anladım canım eğer budan eminsen
Geriye diğer ikisi kalıyor
Açıkcası erkekler sevmedi kadından ilgi beklemez yani cok saçma bu hatta ondan soguman için elinden geleni yapar bunlardan hariç
Sanırım eşin bir psikolojik bunalım hali geçiriyor çünkü bende böyleydim bir zamanlar. bir oturup konussanız ne bilim bir psikologa gitseniz acaba faydasız olmazmı
eşinde anladım kadarıyla herşeye karşı bir tahamülsüzlük var canım
Hangisi bunu anlamak lazım ona göre yol çizmek lazım

Allah acil şifalar versin, çok zor bir durumun içindesin gerçekten..
Eşinin çok yanlışı var, evet normal şartlarda böyle bir adamdan bir çocuk daha yapılmaz ama sizin durumunuz farklı.
Eşiniz hiç değişmese bile, çocuğunuzun sağlığı için bir kardeşi olmalı.
O sağlığına kavuştuktan sonra duruma göre yolunuza bakmalısınız, belki eşiniz de bir çeşit bunalım geçiriyor olabilir?

Her ne kadar yaptıklarını haklı çıkarmasa da, zamanla herşey düzelebilir..
Düzelmese bile tek bildiğim oğlunuzun sağlığına kavuşması için bir kardeşi' nin olması gerektiği..

Ne akıldan yoksun bi adam
Çocuğu hasta, bunun derdine düşüp Allah'a dua edeceğine
Hala kuduruyo

canım çok çok gecmiş osun rabbim inşallah en kısa zamanda şifalar verir yavruna henüz bi anne değilim ama kendimi senin yerine koydum ama heralde bi kardeşin olmasını beklerdim bir de incelik kibarlık namına hiçbişey kalmadı adamda demişsin heralde önceden böyle değildi belki çocugunuzun hastalığı onu bu hale getirmiş olabilirmi yardım almayı deneseniz yıpratıcı bir durum ve birbirinize karşı tahammullu azaltmış olabilir

Son düzenleme:
geçmiş olsun Allah şifa versin oğlunuza.... eşinizin psikolojisi bozulmuş bence... erkekler ne kadar güçlü görünsede değiller... evladı için üzülüyordur.. acısını başka çıkartıyordur belki... aşmak için bir arkadaşın daha tavsiye ettiği gibi psikiyatriste gidin.

benim babamda kanser olduğunu ilk duyduğumda kabullenememiştim. bağırdım ağladın tepindim ama sonuç değişmedi tabi... zamanla agrasifleştim. hırçınlaştım.. ve ağlak bir tipe döndüm... şimdi şimdi kabullenebiliyorum. öğrendiğimde 2010du... kemoterapisini görüyor şimdi. durumu iyi.... inş. bu son olur.

Allah tüm hastaların şifasını versin...

Allahtez zamanda evladınıza ve şifa bekleyen herkese şifa versin inşallah.
Çok zor bir dönemden geçiyorsunuz.
İnşallah atlatacaksınız.
Bu durumda yavrunuz iyileşene kadar gerekiyorsa duymazden gelin ama ikinci çocuğu yapın.
Psikolojisinin bozulduğunu düşünüyorum eşinizin.
Herkesin tepkisi farklıdır, belki içindeki öfkeyi size kusuyordur.
Halbuki aynı üzüntüyü sizde yaşıyorsunuz.
Beraber kenetlenerek atlatmanız lazım ama malesef....
Umarım iki sağlıklı evladınızlq mutlu olursunuz, tez zamanda iyilik haberlerinizi de paylaşırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…