Ben ne yapayım artık

Durumunuza çok üzüldüm ama ne denir onu da bilemedim. Cinsellikle ilgili problem bende de var ama sizin eşiniz söyleyecek söz bırakmadı bana :KK43: annesini kafanıza takmayın, belli ki siz geçimli bir insansınız elbette bebeğinizi koruyacak elbette kv ile aynı evde kalmak istemeyeceksiniz bunların ikisi de gayet normal davranışlar. Ablam da bebeği doğduktan sonra 1 ay kv si geldi kaldı, garibim kız saçını başını yolacaktı artık. Zaten birlikte yaşayanlar nasıl yaşıyorlar ben bilmiyorum. Eşiniz sanki bir şeyleri bahane ediyor gibi geldi bana. Annesi dolduruyor olabilir mi? Çocuğa karşı durumu nasıl, bebeğini sever mi, düşkün müdür? Ben size söylediği sözlere hakikaten diyecek şey bulamıyorum. Lütfen kendinizi üzmemeye çalışın, bir süre evden gitmesini rica edin. Annesiyle zaten 3.günde kavga eder merak etmeyin gitsin annesinde kalsın bir süre, siz keyfinizi bozmayın. Erkek alıştığı rahat bozulunca evine geri dönmek istiyor diye düşünüyorum. Siz sürekli kendinize şunu hatırlatın lütfen siz çok değerli bir insansınız, çok da güzel bir kadın ve annesiniz. İnşallah kalıcı bir sorun değildir ve eşiniz kıymetinizi anlar, hakkınızda hayırlısı olsun.

Sevgiler..
Çok teşekkür ediyorum guzel yorumlarınız icin

Onun cinsellikle ilgili sorunları var bunu kendisi de kabul etti

Çocuğuna düşkün bir baba ilgili
Bana karşıda öyleydi hamileyken vs
Bebek gibi bakardı
Ama çocuk doğdu annesiyle sorun yasadık Adam da lohusalık psikolojisi başladı

Biraz önce intihar etmiş süsü verdim ilaç içtiğimi düşünmesini sağladım biran icin
Ödü koptu
Ağzından çıkanı kulağın duymuyor
Benim gerçekten olmemi istiyor mu Bi test edeyim dedim
Sonuç olumluydu belki ama o sözleri söylediği gercegini değiştirmiyor
Of artık Nasıl ısınabilirim ki bilmiyorum

Bebek gibi bakardı

Biraz önce intihar etmiş süsü verdim ilaç içtiğimi düşünmesini sağladım biran icin
Ödü koptu
Esin tabiki sana değer veriyordur eminim sinirle söylediklerini unutuyorlar bile daha bebeğin çok küçük ve kiz çocuğu sanırım o büyüdükçe gulusunu emeklmesini bebeginizin guzelliklerini babasi sahit oldukca sizin bi aile oldugunuzu benimseyecektir.

Bebek gibi bakardı

Ödü koptu

Bak bir şey söyleyeceğim. Asla ama asla eşini haklı çıkarmaz sakın bunu yanlış anlama lütfen. Ama insan biliyorsun ki sinirliyken ağzından ne çıktığını hakikaten duyamayabiliyor. Gerçek anlamda ölmeni istemiş olamaz, buna inanmıyorum. Çocuğunun annesisin, sevgi dolu bir kadınsın sonuçta. Kendi eksikliğinin hıncını senden çıkarıyor olabilir. Bir de lohusalık gerçekten hem kadını hem erkeği etkileyen bir dönem. Benim eniştem normalde melek gibi bir adamdır ama o bile ilk 2 ay çok çabuk sinirlendi hiç olmayacak şeylere vs. Teselli için söylemiyorum yanlış anlama, gerçekçi olmakta fayda var. Ama bana ikinizin de biraz kafa dinlemeye, birbirinizi özlemeye ihtiyacı var gibi geldi. Dediğim gibi asla ona hak vermiyorum, seni böyle bir dönemde bencilliği ile sınamamalı, ama 1-2 hafta ayrı kalma durumunuz olabilir mi sence? Belki bir faydası dokunur.

"İntihar etsen de kurtulsam" diyen bir KOCADAN ne bekliyorsunuz??? :KK62:aklım almıyor bunu, nasıl bir insanmış o, nasıl der bunu!!! Çok sinir oldum, kurtarın kendinizi ondan, çocuğunuzu düşünün, size bunu diyen ilerde kim bilir ona neler der. Boşanmak dünyanın sonu değil ama maddi olarak kendinizi destekleyebileceğiniz bir işiniz, çocuğunuzu bırakabileceğiniz birileri var mı, iyi düşünün bunları... Allah yardımcınız olsun.

Esin tabiki sana değer veriyordur eminim sinirle söylediklerini unutuyorlar bile daha bebeğin çok küçük ve kiz çocuğu sanırım o büyüdükçe gulusunu emeklmesini bebeginizin guzelliklerini babasi sahit oldukca sizin bi aile oldugunuzu benimseyecektir.

Eşim aile olduğumuzun farkında zaten çocuğunu da cok seviyor
Ben bana olan ilgisini sevgisini sorguluyorum
Aslında sürekli sarılan öpen kararlarda fikrime önem veren bir kişi
Ama Bebek konusunda aşırı hassas bana bile tam itimat edemiyor

Konismak istemediğini söyledi bende üzerine gidince çıktı o sözler ağzından ama cok ağırdı
İnsan sinirle zihninde ki düşünceleri de dökebilir ağzından

Gece ona bir oyun oynadım
İlaç içtiğimi zannetti
Hani cinnet geçireceğim diyordu ya
Ben cinnet geçirmiş görüntüsü verdim
Tabi ki çok korktu
En azından ağzından çıkan kelimelerin sorumluluğunun ağırlığını farketti

Sonumuz ne olur bilmiyorum ama içimden de çıkmıyor hiçbirşey
Bir sure sessiz kalmayı tercih ettim
Gözlem yapacagım
Bu Ada'mdan bana koca olur mu onu sorgulayacağım
Sonrası Allah kerim

"İntihar etsen de kurtulsam" diyen bir KOCADAN ne bekliyorsunuz??? :KK62:aklım almıyor bunu, nasıl bir insanmış o, nasıl der bunu!!! Çok sinir oldum, kurtarın kendinizi ondan, çocuğunuzu düşünün, size bunu diyen ilerde kim bilir ona neler der. Boşanmak dünyanın sonu değil ama maddi olarak kendinizi destekleyebileceğiniz bir işiniz, çocuğunuzu bırakabileceğiniz birileri var mı, iyi düşünün bunları... Allah yardımcınız olsun.
Evet çok ağır söyledikleri ve bunu sevdiğiniz Ada'mdan duymak cok daha ağır
Ne yapacağımı bilmiyorum
Pişmanlığını gördüm
Ama yetmeyecek
Aklımdan cikmasi icin zamana ihtiyacım var
Bir sure gözlemleyeceğim
Baktım olmuyor o Zaman düşüneceğim
Hem alt yapısını da hazırlarım
Mesleğim var cok şükür ama bebegim cok küçük onu bırakamam bir sure izinde devam edeceğim
Eğer gerçekten boşanmam gerektiğini görürsem o Zaman daha aklı basında ve imkanları olan bir kadın olarak boşanma davası açacağım

Son durumunuz nedir acaba
Cok agir sozler isitmissiniz uzuldum cidden

Evet çok çok ağır hemde
Son durum söyle ; ben onun benim olmemi ne kadar istediğini ölçmek icin küçük bir oyun oynadım
Geldi sarıldı sevdiğini söyledi ve çok korktu
Bazı seyleri düzeltmek icin cabalayacagini söyledi
Benim aklımdan çıkmayacak hiçbiri ama Suan bazı sebeplerden ayrilamiyorum
Bakalim iki ay ona şans verdim bu surede bende kendimi toparlayacak daha akıllı adımlar atmaya çalışacağım sonrası Allah Kerim

Sana dediği sözleri sinirden söyledi kılıfına ite kaka sokabiliriz ama 4 aylık bebeğini de katıp inner geçirip hepimizi öldürmek istiyorum demesini ben sinirden demiştir canım ne olacak diyemem

Biraz sakinles bence,dün çocuğu babasıyla yalnız bırakmaya korktuğunu yazmıştın bugün çocuğunu çok seviyor diyosun, sakin kafayla düşün ve hareket et

• Beğen
Reactions: anu
Evet çok çok ağır hemde
Son durum söyle ; ben onun benim olmemi ne kadar istediğini ölçmek icin küçük bir oyun oynadım
Geldi sarıldı sevdiğini söyledi ve çok korktu
Bazı seyleri düzeltmek icin cabalayacagini söyledi
Benim aklımdan çıkmayacak hiçbiri ama Suan bazı sebeplerden ayrilamiyorum
Bakalim iki ay ona şans verdim bu surede bende kendimi toparlayacak daha akıllı adımlar atmaya çalışacağım sonrası Allah Kerim

Hakkında hayırlısı olsun

bence eşini baya bir süre denemeye tabi tut
çok ani değişimler yaşıyor
sakin mantıklı ve asla duygusal olmayan bir gözle tart eşini bence
AdAm_OLaCaK_KIZ AdAm_OLaCaK_KIZ ın yorumuna birebir katılıyorum

Ben konuşup çözüme bağlamak cok istedim
Ama o bana dokunma ne halin varsa gör kafasında
Ya mutsuzum be Adam evliliğimiz her gecen gün daha fazla kan kaybediyor
Böyle böyle sona yaklaşıyoruz
Bir çözüm Bulalım diyorum ama yok umrunda degil
Allah askına ben bu sorunlardan bahsedince dır dır eden es modeli mi oluyorum
Biz cok iyiyiz de ben mi abartıyorum
Ben Mutlu değilim senin yüzünde Mutlu değilim diyorum
Ama bişey yapmıyor
Seven insan çabalamaz mı
hayatında bir kadın olmadığına emn msinz?

bence eşini baya bir süre denemeye tabi tut
çok ani değişimler yaşıyor
sakin mantıklı ve asla duygusal olmayan bir gözle tart eşini bence
AdAm_OLaCaK_KIZ AdAm_OLaCaK_KIZ ın yorumuna birebir katılıyorum
Suan zaten istesem de tamam ikna oldum diyemem
Tabi ki ölçüp tartıyorum
Bebeğimi düşünüyorum daha cok
Eğer erkek olsaydi farklı olurdu belki ama kız çocukları icin babanın anlamı farklıdır
Her ne kadar ayrıldıktan sonra görüşsekte asla aynı ev gibi olmaz
İnsallah eşim benim özverime layık olur
Tek temennim bu artık

Hakkında hayırlısı olsun
Teşekkür ederim yorumların için
Sen bana biraz kızdın biliyorum çokta haklısın ama en önemli gerekçemi benimdilemmam adlı arkadaşa yazdım
Bana dua et olur mu
Yanımda olduğun icin cok teşekkür ederim

Bak bir şey söyleyeceğim. Asla ama asla eşini haklı çıkarmaz sakın bunu yanlış anlama lütfen. Ama insan biliyorsun ki sinirliyken ağzından ne çıktığını hakikaten duyamayabiliyor. Gerçek anlamda ölmeni istemiş olamaz, buna inanmıyorum. Çocuğunun annesisin, sevgi dolu bir kadınsın sonuçta. Kendi eksikliğinin hıncını senden çıkarıyor olabilir. Bir de lohusalık gerçekten hem kadını hem erkeği etkileyen bir dönem. Benim eniştem normalde melek gibi bir adamdır ama o bile ilk 2 ay çok çabuk sinirlendi hiç olmayacak şeylere vs. Teselli için söylemiyorum yanlış anlama, gerçekçi olmakta fayda var. Ama bana ikinizin de biraz kafa dinlemeye, birbirinizi özlemeye ihtiyacı var gibi geldi. Dediğim gibi asla ona hak vermiyorum, seni böyle bir dönemde bencilliği ile sınamamalı, ama 1-2 hafta ayrı kalma durumunuz olabilir mi sence? Belki bir faydası dokunur.
Öyle guzel bir kalbin var kı
Rabbim tüm sıkıntılarını gidersin seninde arkadasım
Aslında ailemin yanına gittiğimizde ben bir hafta orda kaldım o ailesine geçip sonra beni aldi o surede ikimizde cok özlemiştik
Bilemiyorum bakalım bu yaz yine öyle bir durum olacak o Zaman tekrar düşünebilirim

Öyle guzel bir kalbin var kı
Rabbim tüm sıkıntılarını gidersin seninde arkadasım
Aslında ailemin yanına gittiğimizde ben bir hafta orda kaldım o ailesine geçip sonra beni aldi o surede ikimizde cok özlemiştik
Bilemiyorum bakalım bu yaz yine öyle bir durum olacak o Zaman tekrar düşünebilirim

Canım benim çok sağol, inşallah hepimizin dertleri bir an önce son bulur. Ama senin hap içmiş gibi yapman da çok normal bir davranış değil, yapma böyle şeyler bir daha ki sana olan güvenini kaybetmesin yani çocuk oyuncağına çevirdi bak oyuna vuruyor işi deyip senin çocukluk ettiğini düşünmesin. Sen şu an lohusalık dönemindesin, psikolojini ben anlayamam çünkü hiç yaşamadım ama eminim eşin hiç anlamayacaktır ben bir kadın olarak anlayamıyorum düşün. Sen mümkün mertebe yüzgöz olma eşinle bu ara, hoş geldin beş gittin biraz kendini geri çek hem bebeğin var sadece onunla oyala biraz kendini, ortalık durulunca o da yaptıklarından pişman olur belki. Bir de sen şu ara kendini ve bebeğini düşün, bu lohusalık çok hassas bir dönem dikkat et kendine. Seni mutlu edecek arkadaşlarınla görüş illa ki etrafında yüzünü güldüren insanlar vardır. Sana bu ara moral lazım, mümkün olduğunca yalnız kalmamaya çalış olur mu?

Teşekkür ederim yorumların için
Sen bana biraz kızdın biliyorum çokta haklısın ama en önemli gerekçemi benimdilemmam adlı arkadaşa yazdım
Bana dua et olur mu
Yanımda olduğun icin cok teşekkür ederim

Senin şahsına asla kızmadım,duruma kızdım dahası korktum,cümleler çok iddialı adam tutarsız, neler duyuyoruz neler okuyoruz Allah esirgesin

Back
X