- 19 Kasım 2014
- 1.680
- 766
- 133
Çok teşekkür ediyorum guzel yorumlarınız icinDurumunuza çok üzüldüm ama ne denir onu da bilemedim. Cinsellikle ilgili problem bende de var ama sizin eşiniz söyleyecek söz bırakmadı banaannesini kafanıza takmayın, belli ki siz geçimli bir insansınız elbette bebeğinizi koruyacak elbette kv ile aynı evde kalmak istemeyeceksiniz bunların ikisi de gayet normal davranışlar. Ablam da bebeği doğduktan sonra 1 ay kv si geldi kaldı, garibim kız saçını başını yolacaktı artık. Zaten birlikte yaşayanlar nasıl yaşıyorlar ben bilmiyorum. Eşiniz sanki bir şeyleri bahane ediyor gibi geldi bana. Annesi dolduruyor olabilir mi? Çocuğa karşı durumu nasıl, bebeğini sever mi, düşkün müdür? Ben size söylediği sözlere hakikaten diyecek şey bulamıyorum. Lütfen kendinizi üzmemeye çalışın, bir süre evden gitmesini rica edin. Annesiyle zaten 3.günde kavga eder merak etmeyin gitsin annesinde kalsın bir süre, siz keyfinizi bozmayın. Erkek alıştığı rahat bozulunca evine geri dönmek istiyor diye düşünüyorum. Siz sürekli kendinize şunu hatırlatın lütfen siz çok değerli bir insansınız, çok da güzel bir kadın ve annesiniz. İnşallah kalıcı bir sorun değildir ve eşiniz kıymetinizi anlar, hakkınızda hayırlısı olsun.
Sevgiler..
Onun cinsellikle ilgili sorunları var bunu kendisi de kabul etti
Çocuğuna düşkün bir baba ilgili
Bana karşıda öyleydi hamileyken vs
Bebek gibi bakardı
Ama çocuk doğdu annesiyle sorun yasadık Adam da lohusalık psikolojisi başladı
Biraz önce intihar etmiş süsü verdim ilaç içtiğimi düşünmesini sağladım biran icin
Ödü koptu
Ağzından çıkanı kulağın duymuyor
Benim gerçekten olmemi istiyor mu Bi test edeyim dedim
Sonuç olumluydu belki ama o sözleri söylediği gercegini değiştirmiyor
Of artık Nasıl ısınabilirim ki bilmiyorum