- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Iste benim dert ettigimde bu..zaten aksama kadar tum yuk bende esimin isi cok rahat surekli oturuyo hic bir sorumlulugu yok is vu kadar rahat aksama kadar kendine icat ariyo bi gun geliyo spora gitcem bi gun geliyo olta alip baliga gidicem bi gun geliyo tufek alip ava mi gitsem..yani hergun baska bi istek baska bi heves..en son da spora balicsm dedi gene en makulu mantiklisi tamam baslasin kiskandigimdan degil ama tum yuk bende..odev okul zaten cok yipratiyo biz odeve oturunca kucuk kizim ya dusuyo ya aglamaktan hali kalmiyo yada yanimizda durup ablasina huzur vermiyo calisamiyoruz e utu yemek cocuklarin bakimi ben bu kadsr bunalip ilaclarda cozum ararken bu bencillik degil mi birde guya bize okur bizi cok sever hic kiyamaz...bence tek dusundugu kendisi..erken evlendik hic biseyi gormedi yasayamadi simdi simdi heves ediyor heralde ama bende kendimi bu evin kolesi gibi hissediyorum biyle oluncaBence siz bu durumdayken eşinizin sporu düşünmesi bencillik
Tamam rahatsız oluyosa az yesin, alsın bir mekik sehpası evde ara ara yapsın
4 gün spora gidip sonra da yorgunum diyecekse yapmasaydı 2 çocuk
Çocuklar kadınlara zimmetli değil, baba sevgisine de ihtiyaçları var
Evet eşin bencil ve tek kendini düşünüyoIste benim dert ettigimde bu..zaten aksama kadar tum yuk bende esimin isi cok rahat surekli oturuyo hic bir sorumlulugu yok is vu kadar rahat aksama kadar kendine icat ariyo bi gun geliyo spora gitcem bi gun geliyo olta alip baliga gidicem bi gun geliyo tufek alip ava mi gitsem..yani hergun baska bi istek baska bi heves..en son da spora balicsm dedi gene en makulu mantiklisi tamam baslasin kiskandigimdan degil ama tum yuk bende..odev okul zaten cok yipratiyo biz odeve oturunca kucuk kizim ya dusuyo ya aglamaktan hali kalmiyo yada yanimizda durup ablasina huzur vermiyo calisamiyoruz e utu yemek cocuklarin bakimi ben bu kadsr bunalip ilaclarda cozum ararken bu bencillik degil mi birde guya bize okur bizi cok sever hic kiyamaz...bence tek dusundugu kendisi..erken evlendik hic biseyi gormedi yasayamadi simdi simdi heves ediyor heralde ama bende kendimi bu evin kolesi gibi hissediyorum biyle olunca
Spordan önce diyete başla deyin. Yemek yiyerek birşey olmaz falan deyin sporu iptal ettirmeye çalışın. Yada en kötü ihtimal eşinizi siz tanıyorsunuz. Genelde hep öyle olur ya spora yazılıp 1 ay heves ederler sonra gitmezler. Belki öyle olur. Hem size cephe almamış olur. Siz de çekilirsiniz kenara aldın mı hevesini diye
Tabi canim maksat disarda ugras olshn yuruyjs yap yok diyet yap yok spora gidip vucut yapcakmis benim cocuklari birakip banyoya gircek bile vaktim kalmiyoki..ne ugrasi ne disari cikmasi ne gucum ne halim kaliyor cocuklar pek siradan cocuklar gibi olmayinca ..Kesinlikle ve kesinlikle eşiniz çok BENCİLLL bu nedir arkadaş sizin halinizi görmüyormu, bu adam illa tek sporlamı,kilo veriliyor önce diyet yapsın, ama işine gelir tabi evden çocuklardan uzaklaşmak onlarla,ilgilenmek olmasında ne olursa olsun, ee siz peki sizin canınız yokmuymuş,sorun bakalım kendisine bence taviz vermeyin anlatın,derdinizi hoş anlatmaya gerek varmı bence yok gözü kör değilse tabi.
Tabi canim maksat disarda ugras olshn yuruyjs yap yok diyet yap yok spora gidip vucut yapcakmis benim cocuklari birakip banyoya gircek bile vaktim kalmiyoki..ne ugrasi ne disari cikmasi ne gucum ne halim kaliyor cocuklar pek siradan cocuklar gibi olmayinca ..
Bakmış sen her işi yapıyosun adam fazlasıyla yaymışTabi canim maksat disarda ugras olshn yuruyjs yap yok diyet yap yok spora gidip vucut yapcakmis benim cocuklari birakip banyoya gircek bile vaktim kalmiyoki..ne ugrasi ne disari cikmasi ne gucum ne halim kaliyor cocuklar pek siradan cocuklar gibi olmayinca ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?