ben ne yapayim bilemedim( esim)

Benimde ayni yaşlarda 2 vocugum var gerçekten cok zor hem ev hemde cocuklarin sorumluluğu esinizle tekrar konusmayi deneyin spordan vazgecirmeye calisin esiniz cok bencilce davranmis allah yardımcı niz olsun...

yerınız varsa alın eve bır yuruyuz bandı,yedıklerıne dıkkat etsın haftaıcı evde yapsın sporunu haftasonu spor salona gıtsın boylelıkle sız de rahat edersınız

Büyük kızınızı etüt merkezi gibi bir yere yollayın
Küçük kıza da bakıcı
Ve işe dönün Sonra da kendinize başka uğraşlar bulun
Madem o kendisi için bir şey yapmak istiyor
Siz de kendinizi düşünün
Tek başına bu kadar yükü almak zorunda değilsiniz

Evde hep beraber spor yapın, çocuklara da oyun olur. Siz de evin bütün yükünü sırtınıza almışsınız. Siz ilaç kullanacak kadar psikolojik olarak bunalmışken adam keyfine bakıyor. Hafta içi 2 gün hafta sonu 2 guün yani o evdeyken de siz spora gidin bakalım kendi ne dicek.

tamam spora gitsin ama biraz daha geciktirin.
en azından küçüğün kreş vakti gelsin.
o spora o zaman gitsin, siz de gün içinde dinlenme fırsatınız olacağı için kabul edersiniz 4 günü.

Büyük çocuğu etüt gibi bir yere verseniz. Dikkat dağınıklığı ile ilgili bir eğitim yeri araştırsanız. Evde spor falan yapılmıyor. Tanıdığım ne kadar kişi varsa o koşu bantları duruyor evin köşesinde. Spor zaten sadece koşu bandı ile yapılan bir şey değil. Evde olunca bosveriyorsun erteliyorsun vs.

Ayni fikirdeyim zaten konuyu o yuzden actim suan cok zamansiz amac kilo vermekse yuruyus az yemek vs. De gerek ama adam ugras ariyo cocuklarin huysuzlugu surekli anne babaya yapisan kucuk kiz , ders yapmamak icin direnip her lafi aglayarak mizlayarak yapan buyuk kiz adam hem kilo veriyim hem kafam rahat olsun diyo kendince..benim be halde olcagim umrunda degilki sonrada gelip sevgi pitircigi gibi davraniyo sanki o cok ilgili cok anlayisli cok mukemmel bende surekli sorun arayan rahatlik batan bi kadin oluyorum
Ise gir demis yorumun biri benim sektor vardiyali gece calistigim zamanlarda yada gec geldigimde ev cocuklar cok ihmal oluyor ondan biraktim isimi..arti suan sektorum disi bi ise girsem aldigim hem etud hem krese hem cocuklarin ihtiyacina yetmez bile..

bir gün cinnet getirceksin diye korkuyorum O nasıl koca ya başlatmasın sporuna ,alsın küçüğü kucağına 1 saat dans etsin madem eee boğazı da tuttu mu yeter best model Türkiye ye mi katılcak hayret bir şey

Asiri kilosu,saglik sorunu yoksa ne gerek var ki? Mahallede yurusun yarim saat gelsin cok spor istiyorsa bide az yesin.Cok haklisiniz gercekten.

Ben sizin konularınızı az cok biliyorum
Siz böyle evde kalmaya devam ettikçe psikolojiniz hiç düzelmeyecek bence
Sürekli kendi için bir şeyler yapan bencil baba
Sürekli evde,kendini çocuklara adamış işinden ayrılmış her yük sırtına almış mutsuz anne
Sizin kadar adam düşünmüyor bile Spora yazılacağım diye karar vermiş maddi durum ne olur eşim evde tek kalır hiç önemseme yok
Ama siz işe dönmek isterken bile her şeyi ince ince düşünüyorsunuz
Tabi ilerde bu yaptıklarınızın kıymetini kim bilecek hiç kimse
Siz de böyle yıprandığınızla kalacaksınız

Ben şimdiden ilerde evlenmekten çocuk doğurmaktan korkuyorum ya hele sizin konularınızı okudukça sizde geleceğimi görüyorum şimdi bi misafir çocuğu gelse yarım saat oynar severim sonra seslerini kaldiramiyorum her yeri kırasım geliyo baş ağrısı oluyo normalde çok sakin bi insanım ama çocuk sesleri beni çok yıpratıyo ya ah ah

Eşim spora gidiyor işten sonra her gün. 10.00 gibi geliyor. Gerçekten yorucu oluyor çünkü 12 de benim pilim bitiyor. Onun sofrası kaldırması, bazen mutfak öyle kalıyor sabaha çünkü oğlumla, ödeviyle hep ben ilgileniyorum. Ama bir oğlum olduğu içn katlanabiliyorum. Bebek olunca izin vermem bir müddet gitmesine, ya da yardımcı tutarım gün boyunca ev işi bana kalmaz en azından.

Aynı benim öküzü anlatmışsın. Balığa da gitti, dağa da çıktı, sporda takıldı kaldı kaç sene gitti kas yaptı tam ayı oldu bi gram vermedi hala da aynı
Boğazına dur demedikçe sporla bi b.k beceremez
Benimki haftada 5-6 gün, 3-4 saat her gidişinde, hesap et 20-25 saat harciyor sporda her hafta... ama öküz aynı öküz
Müsade etme gitmesine, benim gibi yapma... neymiş de yazık adamcağız kendisi için bise yapsinmis... o keyfine bakiyo ben sinir biriktiriyorum hergün..

bence de eşinizin şu durumda spor işini çıkarmaması gerekiyordu. bi zahmet siz bu kadar uğraşırken azıcık az yesin diyet yemekleri yesin. spor tek başına zaten olmaz ama en önce bir diyetisyene gidip onun menüsünü uygularsa belki spora gitmeden bi kaç kilo verebilir.

Şimdi erkekler hep böyle desem genelleme yaparım ki ne bencil kadınlar da gördüm o yüzden eşiniz ve erkeklerin geneli böyle bencil diyelim.O sizi düşünmüyorsa siz kendinizi düşünmek zorundasınız.İlaç kullanıyorum diyorsunuz psikolojiniz iyice bozulursa ne olcak siz hasta olursanız çocuklarınız ne olacak o adam orda 1 gram yağımı eriteyim derdindeyken sanki gidip atomu parcalayacak o kadar önemli yani spora gitmesi çok sinirlendim durumunuza.Size tavsiyem eger spora gideceksen ben de eve kadın tutayım diyin artık ya ev işleri için ya da cocuklar için bir yardımcı almayı deneyin yoksa olan size olur.Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…