ben ne yapayim bilemedim( esim)

Cocuk olduktan sonra adamlar eve gelmek istemiyorlar.spor kafa dahitmak icin bir bahane taviz vermeyin derim.o cocuklari tek basiniza yapmadiniz.en azindan buyuk kizin odevlerini yaptirsin.sizde kucukle ilgilenirsiniz cocuklarin sorumluluklarini bölüşüm. Nacizane tavsiye yoksa cok bunalirsiniz.esinizde stresini atar siz stres küpü olup problemli kadin olursunuz kocanizin gözünde. Ornek BEN

Spora gitmek yerine akşam yemeklerini kesip çocuklarının peşinde koştursa çok daha fazla kilo verir.. bana da biraz bencillik gibi geldi haftada bir gün ok ama dört gün çok fazla.. bir artı bir eve de çıksın madem bu kadar bireysel yaşayacaksa..

kızınla dışarı çıkmaz mısın? Arkadaşlarına kahveye çaya gitmez misin? Hem kendinin hem de onun için bi parkta oturmaz mısın mesela?
Bu kadarını kısıtlıyor mu en küçüğün?
Diğer kızın gelen kadar ,kendine de zaman ayırabileceğin bir süre yok mu?

İlla spor salonuna 4 gün gitmesi gerekiyorsa sabah uykusunda feragat edecek 5 te kalkacak 6 da spor salonunda olacak yapacak sporunu işine gidecek. Hemde bunu mümkünse hafta içi 5 gün yapacak hafta sonu da sizinle olan vaktinden çalmayacak. Bu şekilde amacına ulaşır işte kendi için bir şey yapmış olur. sabah az gelirse öğle tatilinde de gidebilir. Ben ailemin zamanından çalmamak için öğle tatilinde gidiyorum mesela.

Aman zaten spor salonuna kaydolup da düzenli giden yok. Bi süre sonra bırakır. Hiç kasma o yüzden

yaptığı bencillik..
bidaha mı evlenecek o ne öyle abartıyo, evde yapsın sporunu..

Bu ünlülerin evinde spor aleti var bence ondan alsın evde yapsın ama en önemlisi yediklerine dikkat etsin

Esınızın kendıne yaratmak ıstedıgı Ozgur alanın aynısınından kendınıze olusturun.. Haftasonu eve geldıkten sonra gıdecek kurs, spor vesaıre programlarınız olsun.. Sizin zaten nefes almaya ıhtıyacınız var... Cocuklarda babalarıyla doya doya zaman gecırır.. Siz psıkolojınızın bu durumdan bozuldugunu, Destek ıstedıgını anlatırsan razı olacaktır belki..

Banci campign yap deseydin

Ben şunu anlıyorum çocuklarla anne kadar ilgilenemez bir baba ilgilenmesi de mümkün değil zaten (geçirilen vakit açısından) Ama erkeklerin 1 saat bile çocuğuna tahammül edemeyip kendini dışarı atma hevesini anlamıyorum. O çocuklar sadece sizin değil önce bunu bi idrak etsin. Asıl bunalan dışarı çıkmaya ihtiyacı olan da o değil sizsiniz. Kilolu olması aslında ne kadar rahatına düşkün olduğunu ve rahat yaşadığının da bir kanıtı aslında. Sizin belki de çocuklarla uğraşmaktan yemek yemeye bile vaktiniz kalmıyor ama beyfendi (kusura bakmayın ama ) gezme tozma aksiyon macera peşinde. Bu sorunu nasıl çözersiniz bilmiyorum ama gerekirse siz de kendinize uğraş bulup onu ve çocukları biraz ihmal edin. Belki o zaman anlar neler yaşadığınızı...

Ver küçüğünü eline dambıl niyetine kaldırsın indirsin, bebekler sevinir
Büyük kızda ayaklarına otursun mekik çekerken hani
Amaç sporsa hani
Sana da katkısı olur çocuklarda babalarıyla oyun oynuyoruz sanır hem o da zayıflar

Yok ya spor bahane evde cocuklar samata gurultu bitmeyen dersler odevler ilgi odagi olan anne ye babaya yapisik yasayan cocuklar..kactigini kar sayiyo bence ama boyle deyince inkar ediyo evini bizi cok seviyo sadece kendi icinde bisey yapmak istiyomus amaaaaann aldigim nefesten keyf almiyorum zamani keske geri alsam

Bende katılıyorum bu söylediklerinize.

İyi de sende kendinden geçmişsin iyice
Madem bişey yapasın var hadi yapalım de, mesela sizi yemeğe götürsün
Küçüğü kucağında taşısın avm de mesela, aha sana kol kası yapma imkanı de
Çemkir biraz sen bilirsin modunda gibisin adam pür neşe yeni uğraşlar peşinde

Bu çok bencilce ya. Ne demek hergün kendine aktivite buluyor. Sanki kadın tek başına yapıyor çocuğu.
Ses çıkarmadıkça meydanı iyice boş bulmuş
Eşini düşünmeyi geçtim çocuğunu düşünür insan, özler vs

Koşu bandı al evde kossun bu ne yaaa sanada yazık
Al karşına konuş tek kendini düşünüyor eşin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…