ben ne yapayim bilemedim( esim)

Eşine deki sporla zayiflanmaz diyet yapması gerek. İşe servisle gidiyorsa eve uzak inip yurüsün sabah servise mümkün olduğunca uzaktan binsin. Arabası ile gidiyorsa bir zahmet arabasını almadan gidip gelsin ise. Hem benzin hem salon parası cebinde kalır. Spor la zayiflarsa sporu bakır bırakmaz kilo alacağı kesin zaten.

Siz yazınca aklıma geldi
Yakın bi arkadaşımız taşındı bu taraflara
Eşim dedi ki X te yakına geliyo spora mı yazılsak ne
Dedim olur eşi de gelsin dörtlü gideriz
Şaşırdı, kızımızı sordu
Eee dedim bi benim mi kızım, sen düşünmüyosan bende düşünmem
(Blöf yaptım tabi ama işe yaradı, konusu açılmadı bi daha )

Esinizin kilo sorunu cok buyuk degilse eger, baska bir yontem bulun. Diyet oncelikle. Spor ise en fazla 2 gun.

erkekler neden boyle hic anlamiyorum

Arkadaşım konuların genelde hep aynı madem bu kadar zorlanıyorsun çocuğunun sorunu var neden 2. Çocuğu yapıyorsun eşin için bişey diyemicem zaten spora gidicem diyorsa gidicektir biz burdan napabiliriz

Bence çok haklısınız , ben bile tek çocukla saat 7 olsun da 2 saat eşimle paylaşıyım sorumluluğu diye dört gözle bekliyorum hele 2 çocukla bütün gün evde kapalı hem çocukların hem sizin onun enerjisine ihtiyacınıZ var ben olsam kavga çıkarmak yerine Cnm zaten kışın kilo alınıyor, Bahar'da gitmek mantıklı yaza süper olursun galan diye kandırırdım:) Bahar'a Allah Kerim :)

Yazdıklarından şöyle bir tablo gözümde canlandı. Kocan sürekli kendiyle ilgilenen bencilin teki senin de saç baş dağılmış bir vakit olsa da şu kaşlarımı aldırsam diye iç geçiren bir hatunsun... Umarım abartıyorumdur :) :/

Haklısın sonuna kadar, çek isyan bayraklarını. Bir hafta sonum vardı he onu da ye he de. Ay sen insan evladı diilmisin ayol, kilosundan rahatsızsa tutsun umugunu, yurusun işe. oy dağlar.

Çocuklarla 24 saatini gecirsin. Sen bu arada bi bahane uydur git bir yerlere. Anlar belki seni

Eve alin bir kosu bandi, 2 dumble, onlarla çalışsın bi de diyet yapsin. Sizin nefes alacak vaktiniz kalmayacak yoksa, tablo oyle gounuyor.

Vallah ben sporu geçtim kiloyu geçtim de kızınızın dikkat dağınıklığı varsa adem güneş okumanızı tavsiye ederim benim hatırladığım kadarıyla baba figürüde çok önemli bir etken çocuk babasını güvende hissetmezse bu tip rahatsızlıklar artıyormuş bence bunu bi konuşun eşinizle evde biraz çocuklarla ilgilensin kızınıza daha iyi gelir sizin zaten şuan ona pek yardımcı olabildiğinizi sanmıyorum

farklı bu bakış açısı hastayim kl hatunlarina

Arkadaşım konuların genelde hep aynı madem bu kadar zorlanıyorsun çocuğunun sorunu var neden 2. Çocuğu yapıyorsun eşin için bişey diyemicem zaten spora gidicem diyorsa gidicektir biz burdan napabiliriz
Cocugumun sorunu kardesi dogduktan sonra basladi bende ikinci cocuk olduktan sonra dogal olarak zorlanmaya basladim ikinci cocugu hur irademle esim ve buyuk kizim cok istedigi icin yaptim ayrica burdan size bisey yapin diyen kim ?? Yorum yapmayani bisey demeyeni cozum bulmayani dovmuyolar mecbur degilsin daraldim icimi doktum rahatsiz olduysan basarsin geri putonuna cikarsin yaptigim cocugu sorgulamak sana mi dustu guzel arkadasim

Evet esim biraz gamsiz ve bencil oluyor (BAZEN) ben bakimli susu pusu seven gezecek yeri olmasada surekli kitap okuyan kendini gelistirmeyi seven biriyim ssdece son bir yildir belli sebeplerden bunalimdayim birde cocuk okula basladi oburu yeni yeni yuruyo bu sehirde yalnizim e bunlarda sinirlerimi iyice yipratti
Simdilik esime isyani cekmedim daha once sigarayi birakacak oyle gitcekmis hersey laftan ibaret is eger ciddiye binerse tavrimi koyarim

Benim eşimde yaza kadar fıt olacam dıye spora başladı gecen sene..

1ay zor dayandı o tempoya..omuzundan zoru vardı zaten..sporda omzuna cok yuklenip butun bağlarını kopardı..sonra amelıyat oldu 2ay evde yattı..spordayken kılo falan da verememişti zaten..

Kendi kendine spor sevdasına bişeyler etti durdu:)

Sonra boğazını tutarak inceldi kocaciiim:)

:) gecmis olsun bizimkide herseye heves eder gidicem der yapicam sunu bunu der cogu lafta kalir insallah buda oyle olur

:) gecmis olsun bizimkide herseye heves eder gidicem der yapicam sunu bunu der cogu lafta kalir insallah buda oyle olur
O spora uygun bırde beslenme seklı uygulamalı..

Haslanmış tavuk ve pirinç lapası..caydırıcı herşey mevcut..bakalım iradeli mi cıkcak senın eşin:)

Erkekler genelde maymun istahlidir boyle heves eder 1-2 aya kalmaz bırakır diye dusunuyorum. Simdi gitme dersen inat edecek zaten ne kadar anlatsan da anlamayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…