• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben ne yapcam şimdi ya:(

dha kötü oluruz gbi gelıyor. Hak verıyor kendıne. Ve hiç bir şekılde ben alttan almassam hem kıırıcı hem soğuk hemde yatakları ayırma noktasına kadar gıdıyor

canım bizimde eşimle arada anlaşmazlıklarımız oluır oda çok kıskanç birbirimizi severek evlendik o haklıysa gerçekten ben alttan alırım ama ben haklıysam o alttan alır seninki tam bi paranoyak asla kendini bu kadar değersiz görme onuda allah yarattı senide allah yarattı ayırsın yatağını kaç gün dayanacak bakalım

dha kötü oluruz gbi gelıyor. hak verıyor kendıne. ve hiç bir şekılde ben alttan almassam hem kıırıcı hem soğuk hemde yatakları ayırma noktasına kadar gıdıyor

kendine hak mı veriyor :50::50: allah yardımcınız olsun ne diyim :31:

;
yok onun sayesınde sorumluluk sahıbı öğrencemı falan dedi. bende kesınlığı yok sen ağzından çıkanı kullağın duymuyor ya daha çok yıpranırsak sakınleşceğinin dedım kesınlığı yok. öyle olursa iki katı yıpranırım dedim.

bence bu adamdan bebek yapmak için biraz daha bekle..önce öfke kontrolünü öğrensin..

benim eşim aslında çok zeki. yanı normal değil. belki bunları yazdığımı biliyor takıp edıyor ve ya anlıyor. yanı bi iş yapsam süründürsem nıyetımı herşeyimi anlıyor. sadece bana karşı öyle değil hemen hemen bı çok kişiye karşı.33 yaşına olmasına rağmen 50 60 yaşındakileri o yönlendiriyor. bu durumdada benım işim hayli zorlanıyor

:50:merhaba hanımlar çok uzatmayım 10. Dk önce yaşanmış olduğum ve beni çok üzen bi konuyu hemen paylaşıım.
çatı ustası çağırdık yan komşumuzun damı akıtıyordu bizden kaynaklı olduğunu söyledi.eşim ustanın işinin bittiğini bize uğrucanı 100.tl vermemi istedi. Fakat o esnada tel. Açık olsun dedi.(kendisi işte olduğundan telden söylüyor bunları). Neyse usta geldi eşimde telde. Parayı verdim ( dha öncede elmişdi bu usta bi kaç kere çatı için.) ellerini yıkaya bilmek için müsade istedi, baktım elleri kötü tabi dedim. Banyoya geçti ellerini yıkadı. Tabi o esnada da benim tel. Kulağımda eşim nereye gitti felan diye sordu banyoda ellerini yıkıcak. Bağırmaya başladı ev müsait değil diyemiyormusun ne salak birisin . Benım gibi adam nasıl bir kadınla evlendı bağırıo tabi. Neyse adam çıktı teşeküür etti gitti. Eşime dedim şimdi gitti diye tamam haklısın falan uzatmaylım bir daha olmaz dedim. özür diledim. Buna karşılık özür dilesen ne olur ya adam bişi etse senin naptın belli değil ki dedi. çok gocundum nasıl benim naptım belli değil ki ne demek istiyorsun sus dedim bişiler diyo tabi hç susmadı.kapat telefonu diye bağırdım merak etme kapatıcm ben keyfımıde kaçırdın gudubet diyip kapatıcam dyip kapattı.. çok zoruma giittii... Hala ağlıyorum.
Sorunum şu napmamı önerirsiniz. Napim şimdi?:(

en başta kendinden önce yollunun önde gideni olduğunuzu kendisinin sizi kötü yoldan kurtarıp evinin hanımı yaptığını düşünen erkeklerle evlenmemenizi önerirdim
nerden buluyorsunuz şu adamları hayret ediyorum yahu
tamam zaman kötü de yalnız yaşasaydınız evlenmeseydiniz eşiniz ölseydi veyahut eşlerinden ayrı memurlardan olsaydınız ne olacaktı
korkmayın üstelik türkiyede yabancıdan zarar gelmez
insanın kocası komşusu akrabası öldürüp tecavüz ediyor bu ülkede

en başta kendinden önce yollunun önde gideni olduğunuzu kendisinin sizi kötü yoldan kurtarıp evinin hanımı yaptığını düşünen erkeklerle evlenmemenizi önerirdim
nerden buluyorsunuz şu adamları hayret ediyorum yahu
tamam zaman kötü de yalnız yaşasaydınız evlenmeseydiniz eşiniz ölseydi veyahut eşlerinden ayrı memurlardan olsaydınız ne olacaktı
korkmayın üstelik türkiyede yabancıdan zarar gelmez
insanın kocası komşusu akrabası öldürüp tecavüz ediyor bu ülkede
korkmak değil... ben eşimin tepkisine üzüldüm:(Tabiki orası öyle

evet o güvensızlığı kıskançlığından watsap kullanamıyorum. önceden kullanıyordum şidmi yükletmıyor telefonuma. ( evlendıkden sonra) . Neymiş mesaj hakkı yeter. Kendısının watsapı var kullanır iş görüşmeleri için . Ama bana gelince hayır çünkü konuşmalar ordan siliniyor kayıt altına kalmıyor işlem kaydı bır zırvalığı yok o yüzden takıp edemez kulanamazmışım. Hele ünv. Arkılerımle hiç konuşamazmışım.
Bana güvenıyormuş ama cahilliğimden bilmeden bi aptallık yaparmışım.

siz kendinize yakıştırıp bunları söyletiyorsunuz ya
daha ne diyelim
çarşınız pazar olsun

Siz insanlığınızı nerde bıraktınız acaba?helali olmayan bir adam evinin ekmeğini kazanmak için çıkğını çatıda pislenen elini temizliyor.Bunun nesi kötü? Biraz tedbirli olsa kafi herkes size tecavüz etmek için dolanmıyor.Bu dünyada iyi insanlar hala var.

benim insanlığımı yargılayamazsınız seviyenizi koruyun lütfen !!

napim peki ... Napmam gerekiyo eskisi gibi düşünemıyorum artık napıyım ben

araları okumadım üniversite mezunuymuşsunuz öncelikle bir işe girip ona hiç bir şekilde mecbur olmadığınızı göstermeye başlayın
gerisi gelecektir

Yapacaginiz sey cok basit.ona onun size davrandiginin 10 kati davranacaksiniz.mesela eve usta mi gelecek,"nasil evde sen yokken beni yalniz basima bi adamla birakirsin,bu kadar mi genissin" diyeceksiniz.whatsup inizi mi sildiriyor siz de onunkini sildireceksiniz.ayrilntili fatura istiyorum diyeceksiniz."niye ne degisti"derse de dusundum zaman kotu sen haklisin,tedbirli olmak lazim diyeceksiniz.o da sizin "olgunlastiginizi" vs dusunecek zamanla da bu asiri korumaci tutumundan vazgececek cunku siz daha asiri korumaci olacaksiniz :) civi civiyi soker ;)

araları okumadım üniversite mezunuymuşsunuz öncelikle bir işe girip ona hiç bir şekilde mecbur olmadığınızı göstermeye başlayın
gerisi gelecektir

başvuru yaptım beklıyorum hatta o büyük bir şirkette yönetici. torpille olmasa bile kendısıdı cvımı br kaç fırmaya gönderdi oda istiyor çalışmamı. Fakat ona göre benim hayatta çalışmayı beceremezmışım evde rahata alışmışım.. inş. tez vakıt işimi bulur çalışmaya başlarım yanılır böylelikle.

Yapacaginiz sey cok basit.ona onun size davrandiginin 10 kati davranacaksiniz.mesela eve usta mi gelecek,"nasil evde sen yokken beni yalniz basima bi adamla birakirsin,bu kadar mi genissin" diyeceksiniz.whatsup inizi mi sildiriyor siz de onunkini sildireceksiniz.ayrilntili fatura istiyorum diyeceksiniz."niye ne degisti"derse de dusundum zaman kotu sen haklisin,tedbirli olmak lazim diyeceksiniz.o da sizin "olgunlastiginizi" vs dusunecek zamanla da bu asiri korumaci tutumundan vazgececek cunku siz daha asiri korumaci olacaksiniz :) civi civiyi soker ;)

:D aslında evet haklısınız :D çivi çiviyi söker. Hiçde fna bir fikir değil :D

eşiniz yokken doğrusu evde biri yokken içeri birini almanız yalnış tek tecavüz falan da değil canınıza kasteder Allah muhafaza ama iyi niyetinizden dolayı kırmayıp izin vermişsiniz bi kere Hata yaparsın bu normal de ne eşinizin o adamla konuşurken teli açık bırakmanızı istemesi ne de Sonradan söylediği kırıcı affedersiniz ama nereye çeksen gider o tarz laflar etmesi yalnış eşiniz çabuk sinirlenip sinirlerinince ne yaptığını bilmeyen biri değil galiba normalde öyle olsa bu kadar kırılmazdiniz diye düşünüyorum artık eve gelince konuşmasından belli olur Hata yaptığının farkında olur inş

eşiniz yokken doğrusu evde biri yokken içeri birini almanız yalnış tek tecavüz falan da değil canınıza kasteder Allah muhafaza ama iyi niyetinizden dolayı kırmayıp izin vermişsiniz bi kere Hata yaparsın bu normal de ne eşinizin o adamla konuşurken teli açık bırakmanızı istemesi ne de Sonradan söylediği kırıcı affedersiniz ama nereye çeksen gider o tarz laflar etmesi yalnış eşiniz çabuk sinirlenip sinirlerinince ne yaptığını bilmeyen biri değil galiba normalde öyle olsa bu kadar kırılmazdiniz diye düşünüyorum artık eve gelince konuşmasından belli olur Hata yaptığının farkında olur inş

inşallah. Bi kaç defa daha bu tarz şeyler yaşadık... yanı ağır sözleri sarf eder. Sadece ne kadar duysam da ben ondan duyduğum için çok kırılırım... bu aralarda hassasım hastlık dönemimde gecikti... dokunsan ağlıyorum zaten..... İnşallah şaşırttır,dediklerinin yanlış olduğunun farkına varıp öyle davranır.
Öyle umut etmek istiyorum her ne kadar tam tersi olacağını içimden geçirsem de...

başvuru yaptım beklıyorum hatta o büyük bir şirkette yönetici. Torpille olmasa bile kendısıdı cvımı br kaç fırmaya gönderdi oda istiyor çalışmamı. Fakat ona göre benim hayatta çalışmayı beceremezmışım evde rahata alışmışım.. Inş. Tez vakıt işimi bulur çalışmaya başlarım yanılır böylelikle.

siz iş için bile ondan medet umarken sizce ne değişir
hakkınızda hayırlısı olsun

şu okuduklarımdan sonra seninde modern bir köle oldugunu görüyor, buna ne güzel müsade ettiğini görüyor, sana eşinin dizi dibinde onun herşeyine razı gelerek, herşeyine katlanarak yaşayacağın mutlu bir ömür diliyorum..... sene olmuş 2014 biz kadın diyoruz ana diyoruz emek diyoruz güç diyoruz ayaklarınız yere bassın kendinizi ezdirmeyin kurban olmayın diyoruz ama sen hala "bana güveniyor ama çevreye güvenmıyor" gibi salakça bir cümleye bırde ustune cahilliğimden hata yaparmışım gibi bir kabullenme getiriyorsun.. ne denirki helal olsunn kocana... senden iyisini bulamazmışş....

Size tamamen katiliyorum.

başvuru yaptım beklıyorum hatta o büyük bir şirkette yönetici. torpille olmasa bile kendısıdı cvımı br kaç fırmaya gönderdi oda istiyor çalışmamı. Fakat ona göre benim hayatta çalışmayı beceremezmışım evde rahata alışmışım.. inş. tez vakıt işimi bulur çalışmaya başlarım yanılır böylelikle.

özür dilemesi gereken biri varsa bu kesinlikle eşiniz.
insan karısını gudubet der mi ya ne ayıp :20:

adam girip elini yıkaması bence hiç anormal bir şey değil. ne olcak el yıkama nedir ki ya 2 dk sürer.

ayrıca senin usta ile muhattap olmanı vs bu kadar istemiyorsa, o zaman ustaya ya parasını kendisi gidip iş çıkışında veya haftasonu filan da verebilir.

ayrıca merak etme, eşin bu tavırları sergileyen biri olarak yönetici olmuşsa emin ol sen çok çok daha iyi personel olursun.
azimle iş ara :34:

Back
X