• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben ne yapcam şimdi ya:(

özür dilemesi gereken biri varsa bu kesinlikle eşiniz.
insan karısını gudubet der mi ya ne ayıp :20:

adam girip elini yıkaması bence hiç anormal bir şey değil. ne olcak el yıkama nedir ki ya 2 dk sürer.

ayrıca senin usta ile muhattap olmanı vs bu kadar istemiyorsa, o zaman ustaya ya parasını kendisi gidip iş çıkışında veya haftasonu filan da verebilir.

ayrıca merak etme, eşin bu tavırları sergileyen biri olarak yönetici olmuşsa emin ol sen çok çok daha iyi personel olursun.
azimle iş ara :34:

Kesinlikle :). Biraz olumlu şeylere duymaya ihtiyacım vardı. Kendi mi ezdırdımın farkındayım. Eşimin olan durumunu da... ama biraz olsun cesarete veyahut duymak istediklerimi unuttuğum benliğimi geri getirmesi ile yazıyorum işte:))

Kesinlikle :). Biraz olumlu şeylere duymaya ihtiyacım vardı. Kendi mi ezdırdımın farkındayım. Eşimin olan durumunu da... ama biraz olsun cesarete veyahut duymak istediklerimi unuttuğum benliğimi geri getirmesi ile yazıyorum işte:))

birine 40 gün deli dersen deli olurmuş sonunda :44:
oda sürekli sana yapamazsın edemezsin diyorsa özgüvenini zedeliyordur.
bu olay seni kendine gelmeye vesile olsun hayatında.
topla kendini ve iş aramaya asıl. nasibinde vardır muhakkak bir yer.
iş bulma hiç kolay değil.
bide çalışınca emin ol ham maddi ham manevi kendi daha da güçlü hissedersin. :34:

birine 40 gün deli dersen deli olurmuş sonunda :44:
oda sürekli sana yapamazsın edemezsin diyorsa özgüvenini zedeliyordur.
bu olay seni kendine gelmeye vesile olsun hayatında.
topla kendini ve iş aramaya asıl. nasibinde vardır muhakkak bir yer.
iş bulma hiç kolay değil.
bide çalışınca emin ol ham maddi ham manevi kendi daha da güçlü hissedersin. :34:
Kesinlikle canım çk Sağol

evet o güvensızlığı kıskançlığından watsap kullanamıyorum. önceden kullanıyordum şidmi yükletmıyor telefonuma. ( evlendıkden sonra) . Neymiş mesaj hakkı yeter. Kendısının watsapı var kullanır iş görüşmeleri için . ama bana gelince hayır çünkü konuşmalar ordan siliniyor kayıt altına kalmıyor işlem kaydı bır zırvalığı yok o yüzden takıp edemez kulanamazmışım. Hele ünv. arkılerımle hiç konuşamazmışım.
bana güvenıyormuş ama cahilliğimden bilmeden bi aptallık yaparmışım.

Bravo kocana tam erkeklerin(çoğunluk tabi kendi eşimi tenzih ederim) aradığı gibi bir kadın bulmuş kendine. Kusura bakma sana eş diyemeyeceğim sen 2014 yılını yaşadığımız modern çağda modern bir kölesin çünkü.
He canım he kıskançlıktan o. Özür dileyerek o telefonu da teslim et de mazallah bir aptallık yapar da bir insanla iletişime falan geçersin.
Bu yazdıklarını da okutuyor musun bari? Görürse Allah yarattı demez KISKANÇLIKTAN gözü döner haberin olsun.
Bir tek ayağında prangan eksik.
Sana tavsiye veremeyeceğim çok üzgünüm. Zira arkadaşlar bir sürü şey yazmışlar ama nafile. Allah yardımcın olsun.

Size tamamen katiliyorum.

ah keşke katılmanız bir hatunu daha kendine daha güvenen daha sağlam daha sağlıklı bir birey haline gatirse.... keşke herkes bnm dilediğimden çok daha fazla güçlü olsa da ben bunları konusmasamm.... ahh ahhh.... güzel ülkemin güzel kadınlarıı.... gücünüzün farkında bir olabilseniz.. insan istediğinde neler yapabiliyor bir bilseniz....

Bu adamın güveni sana karşı sıfır mı .. ?
Birde usta daha önceden de gelmiş etmiş..
Çok fazla abartmış..

Bu kadar ağır cümleler beni olduğum durumdan daha üzüyor. Ben herşeyimi açık açıl yazıyorum. Makesef burda bile bunu yazmim şimdi böyle derler pskolojisi uygulatoyorsunyz. Ben biraz olsun cesaret toplayım istedm. Bu kadar ezmenizin ne faydası var. Ben burada sadece biraz benliğimin bastırdığım sesi dışarda yani sizlerden duyup toplamak istedi m. Ama o kadar kırıldım ki bır daha asla buraya da gırmıcem. Kocam dan değil. Şuan hissetiklerimden. Teşşekür ederim hepinize sağolun yorumlarınız. Allah razı olsun.

tamam ortalık kötü ona katılıyorumda eşinizin bu kadar bağırmasına gerek yoktu yani.. sizide kırmış. :(
:50:Merhaba hanımlar çok uzatmayım 10. dk önce yaşanmış olduğum ve beni çok üzen bi konuyu hemen paylaşıım.
Çatı ustası çağırdık yan komşumuzun damı akıtıyordu bizden kaynaklı olduğunu söyledi.Eşim ustanın işinin bittiğini bize uğrucanı 100.tl vermemi istedi. Fakat o esnada tel. açık olsun dedi.(kendisi işte olduğundan telden söylüyor bunları). Neyse usta geldi eşimde telde. parayı verdim ( dha öncede elmişdi bu usta bi kaç kere çatı için.) ellerini yıkaya bilmek için müsade istedi, baktım elleri kötü tabi dedim. banyoya geçti ellerini yıkadı. tabi o esnada da benim tel. kulağımda eşim nereye gitti felan diye sordu banyoda ellerini yıkıcak. bağırmaya başladı ev müsait değil diyemiyormusun ne salak birisin . benım gibi adam nasıl bir kadınla evlendı bağırıo tabi. neyse adam çıktı teşeküür etti gitti. eşime dedim şimdi gitti diye tamam haklısın falan uzatmaylım bir daha olmaz dedim. Özür diledim. Buna karşılık özür dilesen ne olur ya adam bişi etse senin naptın belli değil ki dedi. çok gocundum nasıl benim naptım belli değil ki ne demek istiyorsun sus dedim bişiler diyo tabi hç susmadı.kapat telefonu diye bağırdım merak etme kapatıcm ben keyfımıde kaçırdın gudubet diyip kapatıcam dyip kapattı.. çok zoruma giittii... hala ağlıyorum.
sorunum şu napmamı önerirsiniz. Napim şimdi?:(

:50:Merhaba hanımlar çok uzatmayım 10. dk önce yaşanmış olduğum ve beni çok üzen bi konuyu hemen paylaşıım.
Çatı ustası çağırdık yan komşumuzun damı akıtıyordu bizden kaynaklı olduğunu söyledi.Eşim ustanın işinin bittiğini bize uğrucanı 100.tl vermemi istedi. Fakat o esnada tel. açık olsun dedi.(kendisi işte olduğundan telden söylüyor bunları). Neyse usta geldi eşimde telde. parayı verdim ( dha öncede elmişdi bu usta bi kaç kere çatı için.) ellerini yıkaya bilmek için müsade istedi, baktım elleri kötü tabi dedim. banyoya geçti ellerini yıkadı. tabi o esnada da benim tel. kulağımda eşim nereye gitti felan diye sordu banyoda ellerini yıkıcak. bağırmaya başladı ev müsait değil diyemiyormusun ne salak birisin . benım gibi adam nasıl bir kadınla evlendı bağırıo tabi. neyse adam çıktı teşeküür etti gitti. eşime dedim şimdi gitti diye tamam haklısın falan uzatmaylım bir daha olmaz dedim. Özür diledim. Buna karşılık özür dilesen ne olur ya adam bişi etse senin naptın belli değil ki dedi. çok gocundum nasıl benim naptım belli değil ki ne demek istiyorsun sus dedim bişiler diyo tabi hç susmadı.kapat telefonu diye bağırdım merak etme kapatıcm ben keyfımıde kaçırdın gudubet diyip kapatıcam dyip kapattı.. çok zoruma giittii... hala ağlıyorum.

Ben sizin ne kadar iyi niyetli oldugunuzu anliyorum, sonucta adam elini yikayip gidecek. Bazi erkekler umursamaz boyle durumlari tamam ama bazi erkekler de esiniz gibi cok abartir. Benim sahsi fikrime gore esiniz cok abartmis, bu sekilde tepki vermesi cok igrenc. Burada sizin iyi niyetli bir tavrinizdan baska hicbir sucunuz yok. Ama madem bu adamin huyu bu, siz de kendinizi bu duruma dusurup uzulmemek icin dikkat edeceksiniz. Burada sizin davranmaniz gereken durum esinizin hassasiyetine gore olmali idi. Esinizin huyunu bilmiyor musunuz? Madem bu adam bu olayi bu kadar sorun edecek, siz de dikkat edin bundan sonra. Yanlis anlamayin, amacim sizi yargilayip, icinize kapanik olmanizi onermek degil, ama bu gibi durumlarda laflari yiyip kalbi kirilan malesef siz olursunuz.

Esinize de tamirci icin ne yapayim adamin elleri kirli idi, dusunemedim, tek amacm insanlik, bundan sonra dikkat ederim vs deyin bence. Olay buyudukce siz daha cok kirilirsiniz yoksa.

eve bir yabancının girmesi bu devirde çok riskli evet. Ama ben eşinizin sözlerinde daha doğrusu hakaretlerinde size güvenmediğini hissettim. hoş değil. sakin bi zamanda usul usul, bu tavrının yanlış olduğunu anlatın. çok yıpratıcı sözler bunlar...

O kadar kızıp bağıracağına ve hakaret edeceğine ustanın parasını kendi verseymiş.
hadi iş bitmeden vermeyeyim dedi "usta işte telefonum iş bitince haber ver paranı ulaştırayım" deseymiş
olmadı tamirat günü izin alsaymış
yani size hakarete gelene kadar çookkkkk şey var yapılabilecek olan

evet insanlık öldü herkes iftiracı ve artniyetli ... size şöyle bir olayı anlatıyım hırsız eve gizliden giriyor öğle vaktinde kadın evde yanlız farketmiyor hırsızı .adam çantaya doldurmuş herşeyi tam kadın farketmeden kapıdan çıkayım derken kadının kocasıyla karşılaşıyor adam ne bu diye bağırınca karın açıklasın artık deyip kaçıyor.bursa da yaşanmış bir olaydır. hani nolcak şimdi bu kadın napıcak ?

Bu kadın kocasına ben tanımıyorum o kim diyecek,kocası inanacak yani kadın dediğimiz varlık da erkek kadar insan ve erkek kadar sözünün değeri var.sizin nasıl kadını yok sayan bir düşünce tarzınız var anlamadım yani??!!

Tası tarağı toplayıp bu diyarları terk edesim geliyor ya :47:
Bizim eve usta geldiğinde evde yalnız kalmayız.Velev ki kaldık,biz de telefonu açık bırakırız.Ne olur ne olmaz.Sorun daha ciddi.
Bu adamdan bebek yapmayın.Yine yıpranan siz olacaksınız.
Bebekle sorumluluk da öğrenilmez,ne biçim laf bu?
Usta o kadar iş yapmış,bir elini yıkayınca noluyor? Sanki kraliyet banyosu.Pehhh
Zihniyet bozukluğu bu.Kendi at koştursun meydanda,siz sinin.
Her ay telefon dökümlerimi gözüne sokar,kör ederim adamı.
Ne münasebet ya.
Ağzıma laflar geliyor,ban yiyemem durduk yere.
En kısa zamanda iş bulun,bu adamın şekeri fazla gelmiş.
:47:

Son düzenleme:
İstanbul gibi bir yerde , malum bir yerden bir yere gitmek 1 saatten aşağı değil..
Adamın niyeti kötü olsa , tecavüzcü, organ mafyası , katil vs .
Afedersiniz de, eşiniz telefondan ne yapabilirdi ?

Ya da eşiniz gelene kadar siz çooooooooooktan tecavüze uğrar, öldürülür,kaçırılırdınız....
Ama eşinizin aklı anca adam banyoya girince "doiiingg doiiing" etmiş.

Madem karısını ustalardan çok sakınıyor, böyle saçma sapan celalleniyor, karısının yanına bir akrabasını göndereydi, kendi duraydı :ssz:
Böyle yapay bir endişe, sakınma görmedim şahsen. :37:

Son düzenleme:

Benc eşin abartmiş :)))

vay arkadaş insan yabancıdan duysa neyse de kocasından naptığın belli değil ki dediğini duysa yıkılır
ki yıkılmışsında
Allah sabır versin o kocayla yaşayana

Bu kadar ağır cümleler beni olduğum durumdan daha üzüyor. Ben herşeyimi açık açıl yazıyorum. Makesef burda bile bunu yazmim şimdi böyle derler pskolojisi uygulatoyorsunyz. Ben biraz olsun cesaret toplayım istedm. Bu kadar ezmenizin ne faydası var. Ben burada sadece biraz benliğimin bastırdığım sesi dışarda yani sizlerden duyup toplamak istedi m. Ama o kadar kırıldım ki bır daha asla buraya da gırmıcem. Kocam dan değil. Şuan hissetiklerimden. Teşşekür ederim hepinize sağolun yorumlarınız. Allah razı olsun.

Herkes sizin iyiliğiniz için yorum yaptı. Kırılıp ne demek bir daha girmemek.
Hem eşinizin bir kaç özelliğini okuduktan sonra eminim ki siz buraya daha çooook girersiniz :50:

Eşinizin bu abartı kıskançlığı çok kötü . Kıskançlık değil kötü düşünce bu . Demek ki onun aklı böyle çalışıyor.
Bu kadar eşini kısıtlayan erkeklerin ileriki dönemlerde eşlerini aldatma ihtimali çok yüksek. Zaten çoğu örnekler hep böyle.
:50:

Bu usta daha öncede gelmiş tadilat için, muhtemelen bu sebeple müsade ettiniz ayrıca eşiniz de telefonun diğer ucundaymış.
Fazla tepki vermiş eşiniz bence, gudubet gibi laflar hiç hoş değil. Ustayla muhattap olmanızdan hoşlanmıyorsa kendisi bekleseymiş evde.

Back
X