- 12 Mart 2016
- 1.250
- 1.036
- 133
- 39
Asıl mühim olan buluşacağınız kişiden önce hayatnınızdaki kişiye bu durumu söylemek olmalı. Siz zaten bitirmişsiniz ona karşı tek güzel bir şey bile söylememişsiniz ki. Bitirin ve sonra yolunuza bakın. Üç sene en azından bunu hakaediyor
Kendini suçlu hissetme zaten ilişkin için elinden geleni yapmışsın ve hala yapıyorsun da Sonuç olarak karşılığını göremiyorsun Ama senin de hakkın Emek vermişsin Bazı şeylerin zamanı vardır uzadıkça kötü olur seninki de bu şekilde görünüyor görüşeceğim kişiyle bence erteleme bir çay iç duruma bak ilişkin olduğunu söylemene gerek yok bence karşı taraf farklı düşünmesin hakkında zaten olmayacak gibi olursa söylemenin bir anlamı yoktur olacak gibi olursa da hayatında biri olduğunu İlerleyen zamanlarda da unutmaya bilir kurup durur bence kafanda çok büyütme bak duruma
Sizin yasiniz icin normal bence. 18-28 olsa anormaldi. 20-30 olsa da anormaldi. 26-36 gayet uyumlu. Hakkinizda hayirlisi olsun. Oteki sorumsuzu Izmir marsiyla ugurlayin bir an once
Ben de onu demek istemistim zaten. Iliskiniz cokran bitmis durumda. Yuzyuze oldugunuzda da ayni kararliligi gosterseniz o da bittigini anlayacaktir. Bitti demeniz, sonrasinda da ayni kararliligi gosterip tum iletisi kesmeniz durumunda o da kabul edecektir zamanla. Vicdanimi susturamiyorum demissiniz de erkek arkadasiniz bu iliski icin cok da yatirim yapmazken, hatta kendi hayati ile ilgili adim atmazken siz omur boyu bu insani mi cekeceksiniz vicdaninizi durdurmak icin. Herkes kendi kaderini yazar ve kendi hayatindan mesuldur. Bir arkadasinizka buliyor gibi bir kahve icme isini bence cok vicdan meselesini yapmaniza gerek yok. Bu arada madem bitmisse iliskiniz kararinizi da erkek arkadadiniza sonra bildirmelisiniz. Kahve ictiginiz kisiyle sadece tanismak icin gorusmekte bir makzur yok bence. Kafaniza uymasa da uysa da erkek arkadssinizla bitmis zaten hersey. Onun da toparlamak icin bir cabasi yok cunku anladigim kadariyla.Yorum yazanlar sanırım yolunda bir ilişkim olduğunu sanıyorlar. Ben her görüşmemizde böyle olmaz, ben ayrılmak istiyorum'a getiriyorum. Yüzyüze olduğumuzdan, bir şekilde çözülüyor beni ikna ediyor fakat sorunlar arka planda aynı şekilde kalıyor. Ben işyerine günü bitiyorum o yeni uyanıyor. Bu ilişki bende çoktan bitmiş durumda yarınki kişiyle alakası yok açıkçası. Ben sadece vicdanımı susturamıyorum
Zaten öyle. Gizli olunca normal mi oluyo durum?Sosyal medayada fotolarımız var erkek arkadaşımla, buluşacağım kişi ile de ortak tanıdıklarımız var. ne biliyim yarın bir gün laf olur söz geçer '' ee onun sevgilisi vardı daha geçenlerde'' gibi birşey olur. işler iğrenç bir hal alır.
Yahu bunun sadece bir kahveliği mi kalmış? Basbaya flört başlangıcı. Benim herhangi bir evli erkek arkadaşımla kahve içmem ahlaksızlık değildir, çünkü ben onun evli olduğunu biliyorum, o benim ilişkim olduğunu biliyor, aramızda flört yok, öğle arasında kahve içiyoruz sadece. Sadece bir kahve budur. Bu olayda bildiğin kişi karşı taraf ya sevgilim olduğunu öğrenirse diye tutuşmuş durumda :) Çünkü her iki erkeği aynı anda idare ettiğini biliyor.
Haklısınız, ne yapmalıyım?
Belki boşlukta olduğumdan, görüşünce hiç ilgi duymayacağım birine mesaj yüzünden ilgi duydum. Bir kahve ile bu şansı yarın vermek istiyorum.
Erkek arkadaşımla ise zaten olmuyor, bu kişiden önce de olmuyordu. Uzatmaları oynamaktan başka hiçbir şey değil bu.
Amaaan varsa var kime ne? Herseyin hesabini vermeyin elalemeAklıma gelen diğer bir konu, sevgilimle sosyal medayada fotoğrafımız var. Buluşacağım adamla da ortak tanıdıklar var işyerinden. ya birgün sözü geçer de lafı olursa. Ne yapacağım?
seni yargılamak bize düşmez şimdiden afola şöyle düşün bence sevgilinin sana aynı şeyi yaptığını.bence doğru değil evet sevgilinle ilişkiniz sıkıntılı olabilir ayrilirsin daha sonrasında istediğin kişiyle görüşürsun aynı seninkine benzer şeyleri bende yaşadım ama sonunda evlendik mutluyuz çok şükür bu benim şahsi fikrim tabiki son karar senin bende iptal etmelisin görüşmeyi rabbim hakkında hayırlısını versin inşallahMerhabalar,
26 yaşında, kendi ayakları üzerinde duran(çalışan) ve yalnız yaşayan bir bayanım. Yaklaşık 3 yıllık bir ilişkim var. Erkek arkadaşım benden birkaç yaş büyük olmasına rağmen uzayan okul hayatı, okul bitmesine rağmen hala işe girmemesi, bizim hala öğrenci gibi takılmamız ve benden farklı ilde yaşaması benim son zamanlarda fazlasıyla sinirime dokunmaya başlamıştı. Üstelik ben bu kadar çalışmayı seven, tembelliğe tahammülü olmayan biriyken. Mesafeleri de sevmem ben...
Hala annesinden harçlık almalar, bu kısıtlar sebebiyle hiçbir aktivitemizin olmayışı, benim gezmek, eğlenmek gibi isteklerim hep kursağımda kalan şeyler oldu. Üstelik artık çevremden, ailemden de tepki görmeye başladım, 'siz ne olucaksınız böyle, çalışmayacak mı bu çocuk, daha askerlik yapmadı' tarzında.
Maalesef benimde sinirime dokunuyordu rahat tavırları. Üstelik çalışmak sadece para kazanmak değildir ki, aynı zamanda insanın duruşunu, kendine güvenenini arttırır. Bambaşka biri olursun kendinden emin...
Bu durum mu beni sürükledi, ben mi çok yanlışlardayım bilmiyorum ama şöyle bir durum var. İşyerinde tanıştığım benden 10 yaş büyük biri bana ilgisini belli etmeye başladı. Kariyer hayatının olması, düşünceli tavırları maalesef ki boşluğuma denk geldi ve kahve içme teklifini kabul etmiş bulundum. (yarın için)
Çok yanlış birşey olduğunu biliyorum, aldatmanın sadece bedensel bir durum olmadığı düşünen biri olarak ne yapacağımı inanın bilmiyorum. Kimse bunu haketmez. İşyerinde bambaşka departmanlardayız ve çok çok az tanıyorum. Belki konuşunca tavırları düşünceleri hoşuma gitmeyecek ve devamı zaten gelmeyecek. En kötüsü de bu olur ya etkilenirsem? Açıkçası sallantı da olsa böyle bir ilişkim olduğunu söylemeyi planlıyorum. Gururum ve vicdanım var çünkü. Fakat aklıma takılan diğer bir nokta ya bunu söylersem ve sevgilisi olduğunu halde benle de buluştu falan deyip kötü şeyler düşünürse, arkamdan konuşursa? Sonuçta aynı işyeri...
Lütfen bana bu konuda yardımcı olun. Bi yanım yeni insan yeni heyecanlar için cıvıl cıvıl bir yanım vicdan azabından ölüyor. Ne yapmalıyım? Belki de bir bahaneyle bi görüşmeyi iptal etmeliyim? Ama belki zaten 1 saat muhabbet edince hiç uyumlu olmadığımızı farkedip arkama bakmadan devam edicem. Üstelik bir de az buz olmayan bir yaş farkı var? Daha önce evlendi mi, çocuğu var mı? Hiçbir şey bilmiyorum.
Kötüyüm, düşüncelerinize ve yol göstermenize ihtiyacım var.
Şimdiden teşekkürler her birinizie...
Sen eğer ilikim var falan demek istemiyorsan karşındaki çocuğa, yarınki görüşmeyi bir bahane ile iptal et, bir kaç hafta sonra ben davet edicem seni söz de. Hemen yarın erkek arkadaşından da ayrıl. Sonrasında bu çocukla bir iki hafta sonra görüşürsün.
Bence mantıklı. Yalnız bir sorum var ilişkini görüşmeye göre mi sonlandiracaksin neden bekliyorsun ?Kahveye davet eden adamı cidden karakter olarak tanımıyorum, işyerinde 3-4 kere iş için konuşmuşluğumuz var hepsi bu. Arkadaşca bir sohbet olacağı kesin, ama tabiki dediğin gibi flört gibi olacaktır.
Yazdıklarınız kafamı çok karıştırdı, şunu düşünüyorum bir de yarın görüşürüm biraz sohbet ederim devamını getirmek isterse ikinci görüşme veya mesajda ileri gitme gibi durumu açıklarım, hazır olmadığımı söylerim.
Bu arada ilişkimi de sonlandırırım. Ne dersiniz? Tek merakım sohbeti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?