Ben ne yapıyorum?Bilen Söylesin!

Bu yeni arkadaşa sevgilin olduğunu söyleyecegine.
Sevgiline dürust ol ve ayrılmak istediğini söyle.
Bu arada evlendiğinde her boşluğu böyle mi değerlendireceksin?

Çünkü dün davet etti, ilişkimi sonlandırmak ve bu konuşmayı yapmak tartışmak için yeteri kadar zamanım yok.
Acelen mi var ayrıldıktan sonra buluş.

Haa bir dalı tutmadan diğerini bırakmam diyorsan, hayat felsefen buysa bilemem.

Aynen Katılıyorum .
Bence iliskini de söyleme konu sahibi .
Zaten bugun olmasa bile yarın ayrılacaksın gibi duruyor .

Evet önceki yorumumda belirtmiştim, başkasına ilgi duyuyorsanız yeteri kadar sevmiyorsunuz demek ki artık..
Bence de konuşmalısınız ama buluşmadan önce...

Kahveyi içmeden ayrılmaniz şart değil..
Zaten kafanızda bitmiş zaten başkasına ilginiz başlamış..
Bir an önce söyleyin bitirin ilişkinizi..
Kahveden önce sonra pek fark yok..

Vala canım 5 yıl önceki halimi okudum.. o zamanlar birebir seninkisi gibi bir durumun içindeydim.. ben çoktan çalışmaya başlamıştım ama o hala öğrenciydi. Üstüne üstlük ailesi benim maaşıma güvenip oğullarına para da göndermiyorlardı.. kirasına kadar ben ödüyordum.. artık sanki ben onun velisi gibi olmuştum. o dönemde ondan o kadar nefret etmeye başlamıştım ki. Zaten kopmak üzereydi.. Sonra benim de senin gibi karşıma biri çıktı ve ben birkaç konuşmadan sonra baktım ki artık ben başkasından etkilenecek kadar bu ilişkiyi bitirmişim kafamda, resmen de bitirdim.. geri dönmeye çok çalıştı ama istemedim. Tanıştığım kişiyle de arkadaş olarak görüştüm ayrıldıktan sonra ve o kişi şu anda eşim :)) yani görüyorum ki zaten kafanda bitmiş. Uzatma ayrıl ve yeni insanları tanımak için de kendine engel koyma.. zaten sana değer verseydi sevgilin, kendini bu hallere sokmazdı diye düşünüyorum. O da kendi yaşam dönemine daha uygun biriyle emin ol daha mutlu olur zaten. Sevgilin ve sen şu anda hayatlarınızın farklı dönrmlerindesiniz ve kimyanız mümkün değil tutmayacaktır.

ayrılacaksan ayrıl . denize düsen tılana sarılır geaabı 10 yas büyük biri suan senin gözünde sadece liman ama iki gün sonra yine buraya konu acarsın gözümde eninle aynı seyleri paylasabilecek genc birileri var diye

Gerçekten de aynı duyguları yaşamışız sizinle. Ben sadece zamanlamadan emin olamıyorum. Yarın kahve içmeye gitsem mi, yoksa erteleyip erkek arkadaşımla bitirip öyle mi içsem? Sadece merak şuan benimkisi ve sohbet etmek istiyorum.

Gururum ve vicdanım var çünkü. Fakat aklıma takılan diğer bir nokta ya bunu söylersem ve sevgilisi olduğunu halde benle de buluştu falan deyip kötü şeyler düşünürse, arkamdan konuşursa?
Şimdi geç kardeşim gururu vicdanı falan, ikiside yok sende, açık ve net, istedigin kadar kendini kandır ama durum bu!
Artı adamin senin hakkinda sevgilisi varken benimle bulustu seklinde kotu dusunmesinden endiseleniyorsunda zaten yaptigin bu degilmi? Sevgilin varken onunla bulusmuyormusun sen? Ki zaten sevgilin varken bulusmayi kabul ederek zaten yapacagini yapmissin. Yani sen zaten adamin dusunmesinden korktugun durumdasin, o bilse dusunse ne fark eder bilmese ne fark eder, zaten bu durumun icindesin sen. Bu kotu dusunmek degil olan ne ise onu dusunmektir. Adam dusuncesinde hakli yani.
Ayrica sevgilini zaten aldatmissin o is gecti gitti, artik o aldatma lekesini alnina surdun. Bulusmaktan vazgecsen dahi bu degismez.
Bu arada sevgilini kucuk goruyorsunya en azindan o senden kat be kat onurlu bir insan. İşin olupta hain olacağına işsiz ol ama onurlu ol.
Zerre insanligin kaldiysa sevgilinden hemen ayrilirsin. Ama ne yaptigini itiraf ederek, zira o adam senin ne yaptigini bilmeden seni kaybettigi icin hayat boyu kendini suclayacak, adami aldattin bari bunu yapma.
İsi varmisda ayaklari ustunde duruyormusta bla bla bla.... Şerefin olmadiktan dunyanin kralicesi olsan neye yarar....

Son düzenleme:
Vala o işler öyle olmuyor hanımefendi. Ben de konu sahibiyle neredeyse aynı şeyleri yaşamış biri olarak, karşı taraf beni düşünmüyorsa ben onu hiççç düşünmem kimse de kusura bakmasın. Madem sevgilisi de adam olsaymış da şimdiye kadar bir işe girip sünepe sünepe evde oturmasaymış. Hem kız sadece bir kahve içmekten bahsetmiş siz neredeyse çocuk peydahlayıp ortada kalmış gibi yaftalamışsınız yok şerefsizlik bilmem ne. O sevgili müsveddesinin bu kız sabahtan akşama kadar çalışırken, geleceği için birşeyler yapmaya çalışırken kendisinin evde oturup toto büyütmesi şerefsizlik olmuyor mu peki? Ortak gelecek hayali kuran adam kusura bakmayın da zaten böyle olmaz olamaaaazz.

Hepimiz adimiz gibi biliyoruzki şu senin yaptığın ahlaksızlığı bir erkek yapmış olsa yorumlarda burada linc edilir be linc edilir sonrada mezara baş aşağı dik gömülür. Ama yapan kadın olunca canımlar cicimler havada uçuşuyor objektifliğe gel !!!
Ayıp be ayıp bu en baska kendinize nasil yakistiriyosunuz hayret verici... Bisey dersen ahlak bekcisisin!

Üstelik ne var biliyor musunuz? Erkek arkadaşımla devam etseydik ben kariyerimi, çevremi herşeyimi bırakıp onun iş kurduğu şehre gitmeye hazırdım. Ama kurma, öğrenme zahmetinde bile bulunmuyor. Bölümünü sevmiyormuş (ki bölümü türkiyenin en geçerli bölümlerinden). Ailesi rahata alıştırmış bu kadar da net bu. Bu yaptığı bana ayıp değil de ne?

Ben şöyle yapardım. Gündüz vakti sıradan bir kahvecide buluşup çok da fazla kalmamak suretiyle bir kahve içerdim. Ama bu da size bir işaret olsun ve derhal ayrıl sevgilinden. Daha fazla da uzatma.

İstedigin kadar kendinide konu sahibinide kandir kardesim hicbir anlami yok.
Zira aldatmak birlikte oldugun kisi ile alakali degildir, aldatmak kisinin bizzat kendisi ile alakalidir. bir melekle yada bir seytanla birlikte olabilirsin ama aldatmak kisinin kendi sahsiyeti kendi karakteri ile alakalidir.
Sen kendini kandir ne dersen de ama doğru tekdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…