ya adetıme 2 gun var ama ben hamıle olduguma ınanıyorum bu ay belırtılerım var sızce beklemelımıyım ıdrar testı ıcın ..bırde gunum gelmeden kanda cıkar mı ?
ya adetıme 2 gun var ama ben hamıle olduguma ınanıyorum bu ay belırtılerım var sızce beklemelımıyım ıdrar testı ıcın ..bırde gunum gelmeden kanda cıkar mı ?
ben sana kızmadım medne neden kızayım yalnız deilsin çok var demk istedim ben kızsaydım daha evlenel, 3 ay olmuş bebek bebek diye ağlayanlar bi çokilla kızacaksam onlara kızardım ama bu karakter meselesi herkezin her konuya güçlü yaklaşımları olacak diye bi kaide allah beni bu güçlülerden kılmış elhamdülillah ...
ayrıca 2 senede buna üzülmek için kısa bi süre değil en kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşallah..
ben sadece ne zaman hayıflansam forumda gezinip tüp bebek formundan tut düşük yaşayanlardan tut 9 ay karnında taşıyıp ölü doğum yapanlara v.s bunları okuyup halime şükür diyorum..belki senide rahtlatır diye kurdum o cümleleri..
ewet canım yazını daha dikkatli okuyunca yanlış anladığımıda fark ettim.... ewet maalesef zayıfım bu irade konusunda ama neyapabilirim yapım bu benim kendimi değiştiremem ki .. yukarıdaki bayanında yorumu çok sıktı canımı resmen kıskanç kimsenin iyiliğini mutluluğunu istemeyen biri yaptı beni... elbetteki herkes kendi imtihanını yaşar rabbim kimseyi evlat hasreti ile imtihan etmesin.. ben sadece neden benim olmuyor die üzülenkerdenim çekemeyenlerden değilim....
Canim benim ben seni cok iyi anliyorum,arkadasta seni yanlis anladi herhalde.
sonucta cocugu oluyor insanlarin benim olmuyorsa kiskanmak sacma ama o insnin icim gidiyor eriyor derler ya o his iste,ki bu herkeste var kimse diyemez bende yok,yoksa sonucta cocuk istegimiz bu kadar cok olmaz,sonucta velasil kelam demem o ki anne olmak istiyoruz ve normal duygular senin ki
ama tabi yok mudur fesat olanlarda vardir tabi kiskanc olanlarda,ama o insanlar zaten baska konularda da öylelerdir hayatlarinda
kan tahlilinde hemen çıkar canım istersen bi sağlık ocağına git yaptır için rahat olsun
benimde bebeğim yok ve ben öyle 2 yıllık falan değil 9 yıllık evliyim ve daha yeni yeni deneyipte olmayınca karalar bağlayanları anlamıyorum.üstelik ben hamile haberlerine çok seviniyorum bazı insanlar benim yok kıskanırım diye bana söylemiyor demek ki sizin gibiler yüzünden de kıskanç yaftasını yiyoruz.kusura bakmayın ama başkasının sevincine üzülen biri için çokta bir şey yazamayacağım
ALLAH ne zaman izin verirse o zaman anne olursunuz.
hayatım boyunca hiç kıskanç vede fesat olmadım çok şükür.... desteğin için saol çok kırıldım ama
Cikabilir canim,
ama bekle o iki günüde bence
sabir et ve Insallah varsa net olsun durumun
Cikabilir canim,
ama bekle o iki günüde bence
sabir et ve Insallah varsa net olsun durumun[/QUO
bırde negatıf cıkarsa moralım bozulacagına 2 gun daha sabredeım en ıyısı haklısın canım cok saol
bencede çıkar idrarda ama belli de olmaz kesin sonuç kan testi canım ... umarım seninledir mercimeğin....:)))
merhabaBenden bir gün sonra evlenmişsiniz...bizimde bebek isteyeli 14 ay oldu..maalesef yok bizde tedaviye başladık...benden rahim filmi istediler..eşimden malum örneği...bakalım ne olacak bende bilemiyorum....niye olmuyor anlayamıyorum...
Benide muayene ettiler hormonlarım normal sadece bi tüplerim açıkmı değilmi ona bakılacak..allahım sen bizlere yardım et..
canim simdi bende anestezili ariyorum, bir yer buldum sadece sakinlesdirici ile yapiyoruz dediler, bilemedimki...cok korkuyorum kapali cikar diye..hic bir zaman oyle hafif bile enfeksion gecirmedim, fakat karin agrilarim olur bagirsaklarimda sik sik, simdi bu korkutuyor beni acaba tupler kapali o yuzdenmi diye..bi cekileseydim yaaaa dusunmekden kurtulurdum( canim sende tupler aciksa prblm nedir ?
anestezı alıcak kadar korkunc degıl canım hıc gerek yok ınan bana ben 1 ay bosa erteledım radyomarda az agrılı ıslem oluyor makıneler en son makıne bıraz ucret normale gore pahalı ama deger bence ıslem toplamında 5 dakıka suruyor 4 fılm cekıyorlar her bırınde 3 sn kadar agrı oluyor oda adet sancısından bıraz daha yogun okadar bana guven vallahi bak arastırdım okudum 1 ay bosu bosuna ertleledım anestezılı olucam dedım artı 100 tl odıceksın dedıler tamam dedım neyse doktor ıkna ettı anlamıcaksın bıle dedı dedıgıde oldu ... 450 tl cektırdım ben kendı ozel doktorumu ıstedıım
hatırlıyomusun ebn sana ozaman yazmıştım korkulacak hiç bişey yok diyegerçekten öyle değilmi yani çekilmeyen arkadaşlar da korkmasın boşa ...
saol canım desteğin içincanım o arkadaşta okuduğunu yanlış anlamıştır bak ondan başka kimse öyle düşünmüyor üzme kendini herkes senin ne demek istediğini biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?