Ben ne zaman anne olacağım :(

ya adetıme 2 gun var ama ben hamıle olduguma ınanıyorum bu ay belırtılerım var sızce beklemelımıyım ıdrar testı ıcın ..bırde gunum gelmeden kanda cıkar mı ?

Cikabilir canim,

ama bekle o iki günüde bence

sabir et ve Insallah varsa net olsun durumun

ya adetıme 2 gun var ama ben hamıle olduguma ınanıyorum bu ay belırtılerım var sızce beklemelımıyım ıdrar testı ıcın ..bırde gunum gelmeden kanda cıkar mı ?

kan tahlilinde hemen çıkar canım istersen bi sağlık ocağına git yaptır için rahat olsun

ewet canım yazını daha dikkatli okuyunca yanlış anladığımıda fark ettim.... ewet maalesef zayıfım bu irade konusunda ama neyapabilirim yapım bu benim kendimi değiştiremem ki .. yukarıdaki bayanında yorumu çok sıktı canımı resmen kıskanç kimsenin iyiliğini mutluluğunu istemeyen biri yaptı beni... elbetteki herkes kendi imtihanını yaşar rabbim kimseyi evlat hasreti ile imtihan etmesin.. ben sadece neden benim olmuyor die üzülenkerdenim çekemeyenlerden değilim....

bencede çıkar idrarda ama belli de olmaz kesin sonuç kan testi canım ... umarım seninledir mercimeğin....:)))

Canim benim ben seni cok iyi anliyorum,arkadasta seni yanlis anladi herhalde.

sonucta cocugu oluyor insanlarin benim olmuyorsa kiskanmak sacma ama o insnin icim gidiyor eriyor derler ya o his iste,ki bu herkeste var kimse diyemez bende yok,yoksa sonucta cocuk istegimiz bu kadar cok olmaz,sonucta velasil kelam demem o ki anne olmak istiyoruz ve normal duygular senin ki

ama tabi yok mudur fesat olanlarda vardir tabi kiskanc olanlarda,ama o insanlar zaten baska konularda da öylelerdir hayatlarinda

hayatım boyunca hiç kıskanç vede fesat olmadım çok şükür.... desteğin için saol çok kırıldım ama

siz yanlış anlamışsınız galiba çünkü 16 sayfanın 160 yorumunda kimse sizin gibi başkasının mutluluğuna üzüldüğünü düşünmemiş
bende hamile haberi aldığımda üzülürüm ama kendi adıma .. hamile adınada sevinirim tebrik ederim sağsalim doğum yapmasını dilerim.
sizde kusura bakmayın ama böyle düşünerek siz daha çok üzmüşsünüz
Allahım sizede banada bütün isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşallah

Son düzenleme:
hayatım boyunca hiç kıskanç vede fesat olmadım çok şükür.... desteğin için saol çok kırıldım ama

canım o arkadaşta okuduğunu yanlış anlamıştır bak ondan başka kimse öyle düşünmüyor üzme kendini herkes senin ne demek istediğini biliyor

evet cnm cıkar.eger cıkmazsa adetın gecıkırse bırkac gun sonra tekrar yaptır.sabah ılk ıdrarınla idrar testıde yapabılırsın.

merhaba
bizimde bebisimiz gelmiyor bi turlu yarin rahim filmi cektirecegim ama cok korkuyorum...

anestezı alıcak kadar korkunc degıl canım hıc gerek yok ınan bana ben 1 ay bosa erteledım radyomarda az agrılı ıslem oluyor makıneler en son makıne bıraz ucret normale gore pahalı ama deger bence ıslem toplamında 5 dakıka suruyor 4 fılm cekıyorlar her bırınde 3 sn kadar agrı oluyor oda adet sancısından bıraz daha yogun okadar bana guven vallahi bak arastırdım okudum 1 ay bosu bosuna ertleledım anestezılı olucam dedım artı 100 tl odıceksın dedıler tamam dedım neyse doktor ıkna ettı anlamıcaksın bıle dedı dedıgıde oldu ... 450 tl cektırdım ben kendı ozel doktorumu ıstedıım

hatırlıyomusun ebn sana ozaman yazmıştım korkulacak hiç bişey yok diye gerçekten öyle değilmi yani çekilmeyen arkadaşlar da korkmasın boşa ...

hatırlıyomusun ebn sana ozaman yazmıştım korkulacak hiç bişey yok diye gerçekten öyle değilmi yani çekilmeyen arkadaşlar da korkmasın boşa ...

aynen canımmmm ozamanlar sızler benı sakınlestırıyordunuz sımdıde ben arkadaslarımı cunku gercekten abartılacak ve anestezı alıcak bısey yokmus adet agrısından bıraz daha yogun ve toplamında ole abarttıkları kadar 15 dk surmuyor sadece 5 dk her bır fılmdede 3sn agrı okadar hemen gecıyor sonra:)) 1 ay bosu bosuna ertelemısım yaniii ..

canım o arkadaşta okuduğunu yanlış anlamıştır bak ondan başka kimse öyle düşünmüyor üzme kendini herkes senin ne demek istediğini biliyor
saol canım desteğin için
O bayanın yazısını okuyunca 2 dkk bi şok geçirdim dedim acaba ben çok mu sert bi dille yazmışım hislerimi.. Inan yazdığım yazıyı kaçkere okudum bilmem Ama malum şahıs çeke çeke yorumu nerelere çekti..... Ben kimsenin kötülüğünü hiiçç istmem neden istiim ki neden çekemim yani aklı başında insanlarız çok şükür hepimiz...sadece beklemek insanın maneviyatını biraz yıpratıyor ve doğal olarak hassalaşıyor insan... Asıl üzülmessem bence anormal bi durum olurdu.... Fatma girik bilem boş beşik filminde doğuran hayvanları bile görünce ağlıyordu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…