Ben ne zaman anne olacağım :(

merhaba canım benim bende 3 yıldır istiyorum görünürde hiç bir problem yok ne eşimde ne bende ama demekki suan için nasibimizde yok kesinlikle yalnız deilsin geceleri sadece sen hayal kurmuyosun eşinin acaba nasıl bir baba olur diye düşünen yalnız sen deilsin umarım senin burada yazan arkadaşlarımın ve inş. içinde benimde en kısa zamanda meleklerimiz gelirrr sabırlaaa bekleyelim

oyle canim hep hayaller.. bazen hayal kurmaya baslayinca burakiyorum, kendime kiziyorumm insallah bi zaman gelir hayallarimiz gercek olur

bende oyle cabuk karar verdim, gitdim ama aanestezili yapmiyoruz dedi , ben yinede o bur gun icin yazildim, ama bugun baska bi hastahaneye gidecem orda anestezili yapiyorlarmis, yaparlarsa yapdiracam anestezili..cok kuruntu yapiyorum inan artik nefes alamaz oldum ((

melek2828 canım çok saol iyi duaların için... inş inş. hepimiz de en hayırlı ve en kısa süerde versin meleklerimizi... amin... ummuUmar canım kasma bukadar kendini valla sonra neden sıktım bukadar canımı die kızıyor insan kendine :))) rahat olllll...... bak olup bitecek ve tertemiz çıkacak tüplerin Allahın izniyle sen yeter ki zanını iyi al iyi düşün ki iyi olsun
ben hiç korkmamıştım tüplerimden ve şükür ki açık çıktı

oyle canim hep hayaller.. bazen hayal kurmaya baslayinca burakiyorum, kendime kiziyorumm insallah bi zaman gelir hayallarimiz gercek olur
amin canım inş...

inş. canım suanda çok çok uzak geliyor bebegimizin olması ama duayı elden bırakmıcaz rabbim inş. bizlerede nasip edicekk inş...

amin canım inş...

inş. canım suanda çok çok uzak geliyor bebegimizin olması ama duayı elden bırakmıcaz rabbim inş. bizlerede nasip edicekk inş...

yaaaa öyle deme
sen bendende karamsarsın nie öle diyorsun olur inş. sizin sorun nedir ki.. sanırım sebepsizdi değil mi sizinde..... :44::44::44::44:

yaaaa öyle deme
sen bendende karamsarsın nie öle diyorsun olur inş. sizin sorun nedir ki.. sanırım sebepsizdi değil mi sizinde..... :44::44::44::44:

Haaaaahhhhh anam tam sende benim gibi delisin kesin,dün bu konuda süphelerimiz vardi ama simdi kesinlesti

bende cok karamsarimmmm

Haaaaahhhhh anam tam sende benim gibi delisin kesin,dün bu konuda süphelerimiz vardi ama simdi kesinlesti

bende cok karamsarimmmm

Selam hatunlarrrrrrrrr

naber??

medneeeeeeee aksam biraz kacamak yaptimmmmmmmmmm

slm canım hoşgeldin.... iyidir çok şükür senden nehaber ? :)) valla mı bende akşam azıcık fazla yedim

slm canım hoşgeldin.... iyidir çok şükür senden nehaber ? :)) valla mı bende akşam azıcık fazla yedim

hosbuldum canim

Vallahi ne olsun be canimmmmm kendimi ya hamileysem bilem diye avutuyorum,yani böylece kandiriyorum fazlada ümitsizlenmemek icin

ben patetes salatasi yapmistim ve patlicanla biber dolmasi,artik aksamlari mümkün oldugunca esimede yedirmiyorum ekmek.

inş. hamişsindir :)) bide bi bakıyomuşun 2. çizgi yuppiiiiiiiiiiii belli olmaz bu işler... maşallah dolma ve patates salatasi diyet için biraz ağır bi menü değil mi ? bacım bende kısır yaptım akşam yanınada menemen eşim için kısır yemedi uyuz sade menemen i yedi keşkem benim kocişde kilo alabilse almayı bi yana bırak bugünlerden işi nedeiyle 5 kilo daha vermiş ben bu adama nasıl kilo aldırıcam yawwww

bacimmmmm sagol canimmmmmm

o cizgiyi en kisa zamanda sende gör

anam ama az yeme sartiyla kendi sahsim icin ve ekmek yok yaninda zati,hem ben coooook az yedim,fakat sonra mutfakta esimdende gizli sapittim biraz ve yedim azcik daha

benim esimde aksine Masallah

anam esine bol bol saglikli ama kalorili seyler yedirsen ozaman???:26:

olmiii anam olmiiii :))) adama ne yedirdiysem bana yariiiii kilo almiiii heriffff.....

Bende 1,5 senedir deniyorum ama olmuyo artık bende usandım hamile haberlerinden soranlardan geçen hafta doktora gittim çocuk için temmuz 9 da gidip başlicaz kan vercem ve adetimin 3. Günü tekrar gitcem ve testler yapılacak bu sırada eşiminde spermlerine bakılacak rabbim ne olursun bi sorun çıkmasın die okadar dua ediyorum ki .yüce rabbim ol der olur biliyorum hepimizin yüzünü güldürür inşallah . Anne olma sevgisini o tarifi olmayan duyguyu kendi çocuğumuzun kokusunu koklamayı herşeyi nasip etsin hepimize ama öncelikle hayırlı evlat olcaksa olsun bende hayırlı bi anne olcaksam oliyim .

yarın adetimin 2. Günü, randevuyu aldım. Ilk kez gidiyorum bakalım. Alttan muayene edermi acep doktor?

evet canım edecek çünki bana öle dedi alttan muayne etcez rahminin ultrasyonunu çekcez falan dedi korkma hiç bişey olmaz. Yüreğini ferah tut .

evet canım edecek çünki bana öle dedi alttan muayne etcez rahminin ultrasyonunu çekcez falan dedi korkma hiç bişey olmaz. Yüreğini ferah tut .

Tamam canım, ona göre hazırlık yapayım ben. Adetliyken gidilmesi gerektiğini öğrendim. Bugün adet oldum, randevumu yarına aldım, testler felan yapılacak sanırım. Muayene edermi diye düşünüyordum, ben o zaman hazırlıklı gideyim. Bende sen gibi inşallah bir sorun çıkmaz diye dua ediyorum. Eşime sıra sonra gelir galiba. İnşallah ondada bir sorun çıkmaz . Rabbim sanada, banada, bizim gibi olanlarada yardım etsin. Cevabın için teşekkürler

yaaaa öyle deme

evet canım sebepsiz rahim filmide çektirdim eşimin tahlilleride normal geçenlerde doktora gittim klomen versin diye veremem senin sorunun yok çocugun olur dedi bi önceki doktorumda rahim filminden sonra olmazsa aşılama demişti ama gitmiyorum aşılama için hem erken hemde dogal yolla olsun istiyorum gerçi aşılamada dogal ama böyle günüm geçsin heyecan yapayım ögreneyim istiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…