İlk olacak, Allahtan doktor bayan, özellikle bayan istedim, rahat olma açısından bakalım..
inş. seninkisi rahat geçer ben defalarca gittim ama herdefasında kendimi kastım aslında korkulacak bişe yokta benim kasmamdan kaynaklı 1bir kaç sn süren bi can yanması sonrasında rahatım böle böle kaç doktora gittim
tamam canım, ona göre hazırlık yapayım ben. Adetliyken gidilmesi gerektiğini öğrendim. Bugün adet oldum, randevumu yarına aldım, testler felan yapılacak sanırım. Muayene edermi diye düşünüyordum, ben o zaman hazırlıklı gideyim. Bende sen gibi inşallah bir sorun çıkmaz diye dua ediyorum. Eşime sıra sonra gelir galiba. Inşallah ondada bir sorun çıkmaz . Rabbim sanada, banada, bizim gibi olanlarada yardım etsin. Cevabın için teşekkürler
amin canım amin ben gittim salı günü bana adetinin bitiminden 21 gün sonra gel dedi oda temmuzun 9 oluyo ben ogün kan vercem eşimde sperm örneği vercek daha sonrasındada adetimin 3. Günü gitcem bir sürü test yazdı yapılacak ama alttan muayne etceğini özellikle belirtti
Yarın adetimin 2. günü, randevuyu aldım. İlk kez gidiyorum bakalım. Alttan muayene edermi acep doktor?
Bende 1,5 senedir deniyorum ama olmuyo artık bende usandım hamile haberlerinden soranlardan geçen hafta doktora gittim çocuk için temmuz 9 da gidip başlicaz kan vercem ve adetimin 3. Günü tekrar gitcem ve testler yapılacak bu sırada eşiminde spermlerine bakılacak rabbim ne olursun bi sorun çıkmasın die okadar dua ediyorum ki .yüce rabbim ol der olur biliyorum hepimizin yüzünü güldürür inşallah . Anne olma sevgisini o tarifi olmayan duyguyu kendi çocuğumuzun kokusunu koklamayı herşeyi nasip etsin hepimize ama öncelikle hayırlı evlat olcaksa olsun bende hayırlı bi anne olcaksam oliyim .
evet canım sebepsiz rahim filmide çektirdim eşimin tahlilleride normal geçenlerde doktora gittim klomen versin diye veremem senin sorunun yok çocugun olur dedi bi önceki doktorumda rahim filminden sonra olmazsa aşılama demişti ama gitmiyorum aşılama için hem erken hemde dogal yolla olsun istiyorum gerçi aşılamada dogal ama böyle günüm geçsin heyecan yapayım ögreneyim istiyorumm
slmmm kızlarrrr... anladığım kadarıyla herkes artık tedaviye sıkı bi şekilde başlamayı planlıyor :))) umarım hepizde ilk denemede hamiş oluruz..forumda gezinirsen 20 yıldan tut 3 aya kadar bebek diye yananları görürsün yalnız değilsin ve yolun başındasın..
henüz ne aşılama ne ilaç ne bi tedavi uygulanmamış..ama 2 yılIN Doldu ise aşılama ile başlayabilirsin yoluna ALLAH KOLAYLIK VERSİN..
BENİMDE 4 YIL OLACAK BEKLEYELİ AMA UMUT KESİLMEZ HEP VAR VE BEBEĞİMİN OLACAĞINIDA BİLİYORUM ALLAHIN İZNİYLE ..
İSTEYEN HERKEZE NASİP ETSİN ALLAHIM...
Hemde nasıl rabbim hiç birimizi korktuğu şeyle sınamasın.
slmmm kızlarrrr... anladığım kadarıyla herkes artık tedaviye sıkı bi şekilde başlamayı planlıyor :))) umarım hepizde ilk denemede hamiş oluruz..
olimbera canım bana sinirlendin mi? nedir anlamadım2 yıl belki 20 yıla göre evet çok az bi zaman ama benim korkum zaten okadar baklamak.. en çok ondan korkuyorum :18::18::18::18::18: bu yüzdende endişeleniyorum ve haliylede üzülüyorum bide yapım gereği çok hassa ve karamsarım onunda etkisi var tabi üzülmemde....
anmmmmmmmmmmmmmmmmm biz ikiz olmiyakkkkkkkk
bende korkuyorum uzunca yillar sürmesinden
Herkese meraba.... Benim gibi 2 yıla aşkın bebiş için uğraşanlar var mı? Ve artık manevi açıdan yorulanlar. Gelin de dertleşelim
çok sıkılıyorum bugün. Hamile haberlerini duydukça gördükçe oturduğum yere kapanıp ağlayasım geliyorr...
benimde bebeğim yok ve ben öyle 2 yıllık falan değil 9 yıllık evliyim ve daha yeni yeni deneyipte olmayınca karalar bağlayanları anlamıyorum.üstelik ben hamile haberlerine çok seviniyorum bazı insanlar benim yok kıskanırım diye bana söylemiyor demek ki sizin gibiler yüzünden de kıskanç yaftasını yiyoruz.kusura bakmayın ama başkasının sevincine üzülen biri için çokta bir şey yazamayacağım
allah ne zaman izin verirse o zaman anne olursunuz.
benimde bebeğim yok ve ben öyle 2 yıllık falan değil 9 yıllık evliyim ve daha yeni yeni deneyipte olmayınca karalar bağlayanları anlamıyorum.üstelik ben hamile haberlerine çok seviniyorum bazı insanlar benim yok kıskanırım diye bana söylemiyor demek ki sizin gibiler yüzünden de kıskanç yaftasını yiyoruz.kusura bakmayın ama başkasının sevincine üzülen biri için çokta bir şey yazamayacağım
ALLAH ne zaman izin verirse o zaman anne olursunuz.
valla ben neden kusura bakim ki onu anlamadım :)) kusur sahibinindir canımAyrıcada sizin algılarınızda sorun varsa ona diyecek bişeyim yok... Benm yazımı gerçekten düşünerek okusaydınız anlardınız kimsenin mutluluğumda gözümün olmadığını.... Ben sadece kendime üzülüyorum neden olmadı die kendime hayıflanıyorum. çevremdekilere tabikide seviniyorum sadece onlara veren rabbim banada versin diyorum hepsi buu... Hem neden bana kızıyorsunuz ki allah ta sizi böyle yaratmış
kusura bakmayın derken belki biraz fevri oldu yazdıklarım diye. Başkasının sevincini duyunca üzülmeniz sizin kusurunuz olabilir.benim algım da sorun yok her şeyin çok farkındayım.ben yazınızı okudum ve çocuğunuzun olmamasına çok üzüldüğünüzü fark ettim.size kızmadım ama siz ve sizin gibiler yüzünden tüm çocuğu olmayanların yaftalandığını söylüyorum.siz başkasının çocuğuna ay benim yok diye baktığınız sürece bize acınarak bakılması olağandır.allah inancınız varsa her şeyin ondan geldiğini o isterse nasip edeceğini bilirsiniz.ama benim yorumumu yanlış anladığınız yetmiyormuş gibi benimle dalga geçer bir tavrınız var. Allah'ım çok şükür ki beni böyle yarattı peki sizi nasıl yarattı.size kızmamıştım ama sizin tavrınız sizin kişiliğinizi ortada.konuyu uzatıp tartışma ortamı yaratmayı düşünmüyorum.allah'ım neyi nasip ederse onu yaşarız.
ben sana kızmadım medne neden kızayım yalnız deilsin çok var demk istedim ben kızsaydım daha evlenel, 3 ay olmuş bebek bebek diye ağlayanlar bi çokilla kızacaksam onlara kızardım ama bu karakter meselesi herkezin her konuya güçlü yaklaşımları olacak diye bi kaide allah beni bu güçlülerden kılmış elhamdülillah ...
ayrıca 2 senede buna üzülmek için kısa bi süre değil en kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşallah..
ben sadece ne zaman hayıflansam forumda gezinip tüp bebek formundan tut düşük yaşayanlardan tut 9 ay karnında taşıyıp ölü doğum yapanlara v.s bunları okuyup halime şükür diyorum..belki senide rahtlatır diye kurdum o cümleleri..
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/529699-neden.html hiç bir şey dünyanın sonu değildir.ALLAH hayırlı zamanda hayırlısını nasip etsin cümlemize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?