Ben ne zaman anne olacağım :(

forumda gezinirsen 20 yıldan tut 3 aya kadar bebek diye yananları görürsün yalnız değilsin ve yolun başındasın..
henüz ne aşılama ne ilaç ne bi tedavi uygulanmamış..ama 2 yılIN Doldu ise aşılama ile başlayabilirsin yoluna ALLAH KOLAYLIK VERSİN..
BENİMDE 4 YIL OLACAK BEKLEYELİ AMA UMUT KESİLMEZ HEP VAR VE BEBEĞİMİN OLACAĞINIDA BİLİYORUM ALLAHIN İZNİYLE ..
İSTEYEN HERKEZE NASİP ETSİN ALLAHIM...

İlk olacak, Allahtan doktor bayan, özellikle bayan istedim, rahat olma açısından bakalım..

inş. seninkisi rahat geçer ben defalarca gittim ama herdefasında kendimi kastım aslında korkulacak bişe yokta benim kasmamdan kaynaklı 1bir kaç sn süren bi can yanması sonrasında rahatım böle böle kaç doktora gittim

İnsan zamanla alışıyor mecburen değilmi, yapacak bişey yok. İnşallah emeklerimiz boşa çıkmasında

amin canım amin ben gittim salı günü bana adetinin bitiminden 21 gün sonra gel dedi oda temmuzun 9 oluyo ben ogün kan vercem eşimde sperm örneği vercek daha sonrasındada adetimin 3. Günü gitcem bir sürü test yazdı yapılacak ama alttan muayne etceğini özellikle belirtti

Anladım canım, baya uzun bir süreç, tahliller, testler vs. Bakalım yarın doktor neler yapacak, özellikle adet günümdeyken gidiyorum, önce hangi testlerden başlayacak görelim bakalım.İnsan stresli, heyecanlı oluyor. Allah yardımcımız olsun.

Yarın adetimin 2. günü, randevuyu aldım. İlk kez gidiyorum bakalım. Alttan muayene edermi acep doktor?

slmmm kızlarrrr... anladığım kadarıyla herkes artık tedaviye sıkı bi şekilde başlamayı planlıyor :))) umarım hepizde ilk denemede hamiş oluruz..
olimbera canım bana sinirlendin mi? nedir anlamadım 2 yıl belki 20 yıla göre evet çok az bi zaman ama benim korkum zaten okadar baklamak.. en çok ondan korkuyorum :18::18::18::18::18: bu yüzdende endişeleniyorum ve haliylede üzülüyorum bide yapım gereği çok hassa ve karamsarım onunda etkisi var tabi üzülmemde....

anmmmmmmmmmmmmmmmmm biz ikiz olmiyakkkkkkkk

bende korkuyorum uzunca yillar sürmesinden

benimde bebeğim yok ve ben öyle 2 yıllık falan değil 9 yıllık evliyim ve daha yeni yeni deneyipte olmayınca karalar bağlayanları anlamıyorum.üstelik ben hamile haberlerine çok seviniyorum bazı insanlar benim yok kıskanırım diye bana söylemiyor demek ki sizin gibiler yüzünden de kıskanç yaftasını yiyoruz.kusura bakmayın ama başkasının sevincine üzülen biri için çokta bir şey yazamayacağım
ALLAH ne zaman izin verirse o zaman anne olursunuz.

valla ben neden kusura bakim ki onu anlamadım :)) kusur sahibinindir canım Ayrıcada sizin algılarınızda sorun varsa ona diyecek bişeyim yok... Benm yazımı gerçekten düşünerek okusaydınız anlardınız kimsenin mutluluğumda gözümün olmadığını.... Ben sadece kendime üzülüyorum neden olmadı die kendime hayıflanıyorum. çevremdekilere tabikide seviniyorum sadece onlara veren rabbim banada versin diyorum hepsi buu... Hem neden bana kızıyorsunuz ki allah ta sizi böyle yaratmış

kusura bakmayın ama başkasının sevincine üzülen biri için çokta bir şey yazamayacağım

HALA NEDEN BURDASINIZ ????

kusura bakmayın derken belki biraz fevri oldu yazdıklarım diye. başkasının sevincini duyunca üzülmeniz sizin kusurunuz olabilir.benim algım da sorun yok her şeyin çok farkındayım.ben yazınızı okudum ve çocuğunuzun olmamasına çok üzüldüğünüzü fark ettim.size kızmadım ama siz ve sizin gibiler yüzünden tüm çocuğu olmayanların yaftalandığını söylüyorum.siz başkasının çocuğuna ay benim yok diye baktığınız sürece bize acınarak bakılması olağandır.ALLAH inancınız varsa her şeyin ondan geldiğini o isterse nasip edeceğini bilirsiniz.ama benim yorumumu yanlış anladığınız yetmiyormuş gibi benimle dalga geçer bir tavrınız var. ALLAH'ım çok şükür ki beni böyle yarattı peki sizi nasıl yarattı.size kızmamıştım ama sizin tavrınız sizin kişiliğinizi ortada.konuyu uzatıp tartışma ortamı yaratmayı düşünmüyorum.ALLAH'ım neyi nasip ederse onu yaşarız.

uğurlar olsun... Arkanıza bile bakmayın olur mu ? Lütfen...

ben sana kızmadım medne neden kızayım yalnız deilsin çok var demk istedim ben kızsaydım daha evlenel, 3 ay olmuş bebek bebek diye ağlayanlar bi çok illa kızacaksam onlara kızardım ama bu karakter meselesi herkezin her konuya güçlü yaklaşımları olacak diye bi kaide allah beni bu güçlülerden kılmış elhamdülillah ...
ayrıca 2 senede buna üzülmek için kısa bi süre değil en kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşallah..
ben sadece ne zaman hayıflansam forumda gezinip tüp bebek formundan tut düşük yaşayanlardan tut 9 ay karnında taşıyıp ölü doğum yapanlara v.s bunları okuyup halime şükür diyorum..belki senide rahtlatır diye kurdum o cümleleri..

Dogru diyorsun,

bende iki aydir deneyipte karalar baglayanlara diyesim geliyor bazen ohooooo ne oluyor ya size,ama iste dedigin gibi her insan farkli,biri 2 ayi digeri 6 ayi digeri 2 yili digeri bilmem neyi kafaya takar,herkesin algilamasi farkli ruh hali farkli yasam sartlari farkli

ya adetıme 2 gun var ama ben hamıle olduguma ınanıyorum bu ay belırtılerım var sızce beklemelımıyım ıdrar testı ıcın ..bırde gunum gelmeden kanda cıkar mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…