- 10 Nisan 2014
- 43.713
- 116.229
- 798
- Konu Sahibi Kndihalinde
-
haklısın ben üniversitede son sınıftayken bir önceki yıl mezun olan ziraat mühendisi kütüphanecisi jeoloji mühendisi turizmcisi aklına ne gelirse sınıf öğretmeni oldu maalesefYanlış anlama ama Türkiyede ziraat mühendisleri bile bir dönem öğretmenliğe geçiş yaptı. Tanıdıklarım var. Ne psikolojik ne de pedagojik eğitim almadan birkaç ay formasyonla öğretmen oldular ve yıllardır devletde öğretmenler. Her sene sınavlara öğrenci yetiştiryorlar.
Dili öğretmek yine bir nebze daha kolay yada önemsiz kalıyor öylelerin yanında.
Evet ağırlık konuşma derslerine giriyorlar. Banada o şekilde teklif edilmişti.Aynen benim tanıdığım kanada dan geldi türkçe zor konusuyor yabancı dili gramer eğitimi yada kurallara göre ogretmek yerine konuşma dili şeklinde öğretiliyor
Kuzu 99 depreminden sonra Jeoloji ve jeofizik mühendisleri acayip kıymete binmişti.Puanları da artmıştı o dönem,sen hatırlarsın.Böyle acayip bir ülkeyiz iştehaklısın ben üniversitede son sınıftayken bir önceki yıl mezun olan ziraat mühendisi kütüphanecisi jeoloji mühendisi turizmcisi aklına ne gelirse sınıf öğretmeni oldu maalesef
Yanı alakasız bölümleri öğretmen oluyorsa yabancı dili şakır şakır konuşan biri yabancı dil öğretmeni olurhaklısın ben üniversitede son sınıftayken bir önceki yıl mezun olan ziraat mühendisi kütüphanecisi jeoloji mühendisi turizmcisi aklına ne gelirse sınıf öğretmeni oldu maalesef
Işte sen yapmamışın ama bu teklifi kaçırmak istemeyenler de dolu bur şeyler öğretiyor sa öğretmen sonuçtaEvet ağırlık konuşma derslerine giriyorlar. Banada o şekilde teklif edilmişti.
valla ben tercih yararken sözel bölümden olmama rağmen kazanabiliyordum öyle düşüktü puanları.ama okuması kolay olurmuydu yoksa sınıfta mı kalırdım orasını bilemiyorum.sıfır fizik sıfıra yakın matematik bilgim vardı çünkü.ama nereyi yazsam tutuyordu ilginçKuzu 99 depreminden sonra Jeoloji ve jeofizik mühendisleri acayip kıymete binmişti.Puanları da artmıştı o dönem,sen hatırlarsın.Böyle acayip bir ülkeyiz işte.
1 ingilizce öğretmeni oluyor zaten kolejde yanına da native speaker oluyor.dur başka ne oluyor yarın sorayım okula yahuu?Yanı alakasız bölümleri öğretmen oluyorsa yabancı dili şakır şakır konuşan biri yabancı dil öğretmeni olur
99 dan sonra baya revactaydi o bölümler,ondan önce haklısın herkes dalga geçiyordu o bölümlerle.valla ben tercih yararken sözel bölümden olmama rağmen kazanabiliyordum öyle düşüktü puanları.ama okuması kolay olurmuydu yoksa sınıfta mı kalırdım orasını bilemiyorum.sıdır fizik sıfıra yakın matematik bilgim vardı çünkü.ama nereyi yazsam tutuyordu ilginç
Boşa okumuş olan sınıftayım ben bacımsen tıbbı hangi üniversitede bitirdin kuzum?ankara istanbul değilse boşa okumuş oluyorsun ya.onu da diyen vardı hatırlarsan
Odtü ise tamam değilseBoşa okumuş olan sınıftayım ben bacım
ben 99 mezunuyum bu arada.99 dan sonra baya revactaydi o bölümler,ondan önce haklısın herkes dalga geçiyordu o bölümlerle.
Bizim millet öyle bir korku yaşayacak ki anca aklı başına gelecek,bu arada ben de o gece zor kurtuldum99 dan sonra baya revactaydi o bölümler,ondan önce haklısın herkes dalga geçiyordu o bölümlerle.
Kabul etmememin sebebi zaten bir işim olmasıydı. Yinede isteseydim haftanın 2-3 ayarlayabilirdim çünkü kendi işimi yapıyordum. Ama benden öğretmen olmaz, okadar sabrım yok. Birde okul ortamını sevmiyorum kafam kaldırmaz okadar gürültüyü. Onun dışında birde velilerle uğraş, kızım parmak kaldırmışş ama söz hakkı vermemişsin psikolojisi bozulduuu gibiIşte sen yapmamışın ama bu teklifi kaçırmak istemeyenler de dolu bur şeyler öğretiyor sa öğretmen sonuçta
b ile başlayan okul mu orası?ben de d ile başlayana kayıt yaptıracağımmm AnkaradaKabul etmememin sebebi zaten bir işim olmasıydı. Yinede isteseydim haftanın 2-3 ayarlayabilirdim çünkü kendi işimi yapıyordum. Ama benden öğretmen olmaz, okadar sabrım yok. Birde okul ortamını sevmiyorum kafam kaldırmaz okadar gürültüyü. Onun dışında birde velilerle uğraş, kızım parmak kaldırmışş ama söz hakkı vermemişsin psikolojisi bozulduuu gibiBirçoğu tanıdık olacaktı kendimde okulda veli olduğum için birşey desen olmaz demezsen olmaz. Ama avantajida çok tabii, çocuklar öğretmen çocuğu indirimden faydalanacaklardı vs.
Evet B…koleji.b ile başlayan okul mu orası?ben de d ile başlayana kayıt yaptıracağımmm Ankarada
Ateşi yaktı bir kerebu arada konu sahibi üyelik iptali yaptırmış biz hala konuşuyoruz
Üyelik iptalide pek moda oldu bu aralar.bu arada konu sahibi üyelik iptali yaptırmış biz hala konuşuyoruz
Kasiyer olmalısınız.Boşa okumuş olan sınıftayım ben bacım
Kabul etmememin sebebi zaten bir işim olmasıydı. Yinede isteseydim haftanın 2-3 ayarlayabilirdim çünkü kendi işimi yapıyordum. Ama benden öğretmen olmaz, okadar sabrım yok. Birde okul ortamını sevmiyorum kafam kaldırmaz okadar gürültüyü. Onun dışında birde velilerle uğraş, kızım parmak kaldırmışş ama söz hakkı vermemişsin psikolojisi bozulduuu gibiBirçoğu tanıdık olacaktı kendimde okulda veli olduğum için birşey desen olmaz demezsen olmaz. Ama avantajida çok tabii, çocuklar öğretmen çocuğu indirimden faydalanacaklardı vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?