Ben neden okudum ? Bana akıl verin lütfen

haklısın ben üniversitede son sınıftayken bir önceki yıl mezun olan ziraat mühendisi kütüphanecisi jeoloji mühendisi turizmcisi aklına ne gelirse sınıf öğretmeni oldu maalesef

haklısın ben üniversitede son sınıftayken bir önceki yıl mezun olan ziraat mühendisi kütüphanecisi jeoloji mühendisi turizmcisi aklına ne gelirse sınıf öğretmeni oldu maalesef
Kuzu 99 depreminden sonra Jeoloji ve jeofizik mühendisleri acayip kıymete binmişti.Puanları da artmıştı o dönem,sen hatırlarsın.Böyle acayip bir ülkeyiz işte.

Yanı alakasız bölümleri öğretmen oluyorsa yabancı dili şakır şakır konuşan biri yabancı dil öğretmeni olur

Evet ağırlık konuşma derslerine giriyorlar. Banada o şekilde teklif edilmişti.
Işte sen yapmamışın ama bu teklifi kaçırmak istemeyenler de dolu bur şeyler öğretiyor sa öğretmen sonuçta

Kuzu 99 depreminden sonra Jeoloji ve jeofizik mühendisleri acayip kıymete binmişti.Puanları da artmıştı o dönem,sen hatırlarsın.Böyle acayip bir ülkeyiz işte.
valla ben tercih yararken sözel bölümden olmama rağmen kazanabiliyordum öyle düşüktü puanları.ama okuması kolay olurmuydu yoksa sınıfta mı kalırdım orasını bilemiyorum.sıfır fizik sıfıra yakın matematik bilgim vardı çünkü.ama nereyi yazsam tutuyordu ilginç

Yanı alakasız bölümleri öğretmen oluyorsa yabancı dili şakır şakır konuşan biri yabancı dil öğretmeni olur
1 ingilizce öğretmeni oluyor zaten kolejde yanına da native speaker oluyor.dur başka ne oluyor yarın sorayım okula yahuu?

99 dan sonra baya revactaydi o bölümler,ondan önce haklısın herkes dalga geçiyordu o bölümlerle.

Işte sen yapmamışın ama bu teklifi kaçırmak istemeyenler de dolu bur şeyler öğretiyor sa öğretmen sonuçta
Kabul etmememin sebebi zaten bir işim olmasıydı. Yinede isteseydim haftanın 2-3 ayarlayabilirdim çünkü kendi işimi yapıyordum. Ama benden öğretmen olmaz, okadar sabrım yok. Birde okul ortamını sevmiyorum kafam kaldırmaz okadar gürültüyü. Onun dışında birde velilerle uğraş, kızım parmak kaldırmışş ama söz hakkı vermemişsin psikolojisi bozulduuu gibi Birçoğu tanıdık olacaktı kendimde okulda veli olduğum için birşey desen olmaz demezsen olmaz. Ama avantajida çok tabii, çocuklar öğretmen çocuğu indirimden faydalanacaklardı vs.

b ile başlayan okul mu orası?ben de d ile başlayana kayıt yaptıracağımmm Ankarada

Tabiki tercih meselesi ve aynen çocuklarla uğraşmak büyük sabır işi
Iyi duvar gibi yıkılmaz bir psikolojiye sahip olmak lazım cidden zor iş ogretmenlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…