Ben neden okudum ? Bana akıl verin lütfen

Ben de öğretmenlik mezunuyum. Öyle bir cikmazdayim ki kpss hazırlanmak 1 yıl atama vermelerini beklemek 1 yıl bı de ek alıma kalınca.kafadan yarım yıl daha . En az 3 yil.
Kazanamadığıni tekrar hazırlanmaya başladığını varsayarsak hepsi sil baştan 5-6 yıl çöp. Önlisans mezunu olup iş beklemenize bı aey diyemem lise mezunu olup bir yerlere gelenleri bile görünce

hastanede çalışıyor işte amannnn .otreraaa öylesine bir sağlık çalışanı iştee edit:benim kız da otrera gibi olsunnn çok aminnnn
Ama çok vasat üni bitirmiş. Ne hacettepiler ne istanbul üni mezun dr. lar varken Otera hanım mis gibi kasiyerlik yapsın.
Not: Çok Amin. Allah yollarını açık etsin hepsinin inşallah.

Ama çok vasat üni bitirmiş. Ne hacettepiler ne istanbul üni mezun dr. lar varken Otera hanım mis gibi kasiyerlik yapsın.
Nor: Çok Amin. Allah yollarını açık etsin hepsinin inşallah.
valla burada bir üye yazdı doğuda tıp okusan ne olacakmış diye.yav benim kız doğuda tıp kazansa oynayacağımm sevinçten.öyle zor kazanması tıp ı.

Yemin ediyorum,şu toplumun bir ferdi olmak bazen aşırı yoruyor beni☹.
benim kız anaokulundaydı sınıf velileri evde toplandık.ben kız çok hevesli tıp okuyacağım dr olacağım diyor biz de destekleyeceğiz dedim.velinin biri atıldı:önemli olan çocuğun mutluluğu bizim bir akraba var hakim oldu evlenemedi ben şokkkk doktor olanlar mutsuzluktan ölüyor mu acaba dedim ya da ilkokul mezunu kadın hakime hanımı evlenmedi diye kendinden aşağı mı görüyor daha neler duyacağım dedim. cahille aşık atmayacaksın kuzum.düşmanın bile akıllı olacak

Öyle ortamlarda fermuarımı çekip oturuyorum kuzu,yoksa fena gerilir ortam.

Aklıma geldi. Evlendiğim ilk yıllar hem kariyerim hem evliliğim otursun diye kaç sene çocuk düşünmedim, kv demişti çocuğun tadını bir bilsen diplomani yirtar keşke hiç okumasaydım hemen evlenip çocuk yapsaydım derdin

Zaten bilgisayar muhendisi olup da excel bilmiyorsa 5 eline 5 de parmaklarina onun..
Halk egitimden 3 aylik kurs alan bile kullanabiliyorken su zamanda.
İleri seviye exceli herkes bilmez ama. Okulda hücreye yazma, birkaç formül yazma ve temel grafik oluşturma gösteriliyor. Excel sadece bundan ibaret değil. Benim mühendis kuzenim ileri excel bilmiyor. Kendisi şu anda iyi yerlerde. İlgi duymuyor bazı şeylere.

Bu düşünceleriniz çok yanlış ve inanın etrafınıza bu yüzden farklı bir enerji yayıyorsunuzdur. Belki bazı şeyler bu yüzden olmuyor.

Siz, aldığınız bu eğitimle bu kadar isyan ederseniz, her şeye torpil derseniz, kolaycılık derseniz burda yaptığınız gibi bir çok insanın hakkını yersiniz..

Kimin ne yaşadığını bilemezsiniz. Daha iyi bir iş bulmak para kazanmak istiyorsanız daha fazla donanım sahibi olmalı ve emek sarfetmelisiniz..

Şimdi, çocuklarımıza bile daha küçücükken ileride hayatlarına doğru yön verebilsinler, her anlamda özgürlükleri olsun diye türlü türlü aktiviteler yaptırıyoruz, kurslara, eğitimlere gönderiyoruz artı üstüne okullarına gidip türlü sınavlardan geçmeye çalışiyorlar..

Evet, torpil denen şey de var keşke öyle bir şey olmasa fakat her gördüğünüz insan o düzenin içinde değil.. 5 kişiyi torpille almışlarsa siz daha çok çalışın emeği ile kazanan 6. Kişi olun..

ingilizce almanca bilerek de ogretmen olamiyorsunuz
Delta ve celta eğitimleri var İngilizce için. Delta ile diploma, celta ile sertifika alıyorsunuz. Sanırım sadece delta ile öğretmenlik yapmaya hak kazanıyorsunuz. İngilizce bilmeniz yeterli ve parayı basmanız.
Pedagojik formasyon eğitimi zaten eğitim fakültesinde görülen dersler. Psikoloji de var sınıf yönetimi de var. Var da var. Ziraat mühendisliği mezunu mesleki ve teknik liselerde öğretmenlik yapmak için almıştır. Matematik, fizik, kimya, biyoloji vs öğretmenliği için değildir.

sınıf öğretmeni olarak alındılar eski yıllarda.tüm arkadaşlarım tanıdıklarım oldu öğretmen.kütüphanecisinden su ürünleri bölümüne turizmcisinden jeolojine mühendisine dek formasyon aldılar ve sınıf öğretmeni olarak atandı hepsi de.

Türkiye gerçekleri bunlar.. Bunlar değişemeyeceğine göre biz daha sağlam adımlar atmalıyız.

Bir nesil onlar sayesinde heba edildi maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…