- 10 Nisan 2014
- 43.713
- 116.229
- 798
- Konu Sahibi Kndihalinde
-
hastanede çalışıyor işte amannnn .otreraaa öylesine bir sağlık çalışanı işteeKasiyer olmalısınız.
Benim kız için de bir dua alayımhastanede çalışıyor işte amannnn .otreraaa öylesine bir sağlık çalışanı işteeedit:benim kız da otrera gibi olsunnn çok aminnnn
tüm ergenler gençler istedikleri bölümleri kazansınlar sonra da gönüllerince iş bulsunlarr .burada işsizlikten bunalmış gençlerin konularını okuyunca üzülüyorumBenim kız için de bir dua alayım.
Ama çok vasat üni bitirmiş. Ne hacettepiler ne istanbul üni mezun dr. lar varken Otera hanım mis gibi kasiyerlik yapsın.hastanede çalışıyor işte amannnn .otreraaa öylesine bir sağlık çalışanı işteeedit:benim kız da otrera gibi olsunnn çok aminnnn
valla burada bir üye yazdı doğuda tıp okusan ne olacakmış diye.yav benim kız doğuda tıp kazansa oynayacağımm sevinçten.öyle zor kazanması tıp ı.Ama çok vasat üni bitirmiş. Ne hacettepiler ne istanbul üni mezun dr. lar varken Otera hanım mis gibi kasiyerlik yapsın.
Nor: Çok Amin. Allah yollarını açık etsin hepsinin inşallah.
Kafalar kafalarvalla burada bir üye yazdı doğuda tıp okusan ne olacakmış diye.yav benim kız doğuda tıp kazansa oynayacağımm sevinçten.öyle zor kazanması tıp ı.
Yemin ediyorum,şu toplumun bir ferdi olmak bazen aşırı yoruyor beni☹.valla burada bir üye yazdı doğuda tıp okusan ne olacakmış diye.yav benim kız doğuda tıp kazansa oynayacağımm sevinçten.öyle zor kazanması tıp ı.
Kasiyerlik?İşsizim.
Yaştan dolayı almıyorlar,genç ve dinamik ekip arkadaşı arıyorlarmişKasiyerlik?
benim kız anaokulundaydı sınıf velileri evde toplandık.ben kız çok hevesli tıp okuyacağım dr olacağım diyor biz de destekleyeceğiz dedim.velinin biri atıldı:önemli olan çocuğun mutluluğu bizim bir akraba var hakim oldu evlenemediYemin ediyorum,şu toplumun bir ferdi olmak bazen aşırı yoruyor beni☹.
Öyle ortamlarda fermuarımı çekip oturuyorum kuzu,yoksa fena gerilir ortambenim kız anaokulundaydı sınıf velileri evde toplandık.ben kız çok hevesli tıp okuyacağım dr olacağım diyor biz de destekleyeceğiz dedim.velinin biri atıldı:önemli olan çocuğun mutluluğu bizim bir akraba var hakim oldu evlenemediben şokkkk doktor olanlar mutsuzluktan ölüyor mu acaba dedim ya da ilkokul mezunu kadın hakim hanımı evlenmedi diye kendinden aşağı mı görüyor daha neler duyacağım dedim. cahille aşık atmayacaksın kuzum.düşmanın bile akıllı olacak
Aklıma geldi. Evlendiğim ilk yıllar hem kariyerim hem evliliğim otursun diye kaç sene çocuk düşünmedim, kv demişti çocuğun tadını bir bilsen diplomani yirtar keşke hiç okumasaydım hemen evlenip çocuk yapsaydım derdinbenim kız anaokulundaydı sınıf velileri evde toplandık.ben kız çok hevesli tıp okuyacağım dr olacağım diyor biz de destekleyeceğiz dedim.velinin biri atıldı:önemli olan çocuğun mutluluğu bizim bir akraba var hakim oldu evlenemediben şokkkk doktor olanlar mutsuzluktan ölüyor mu acaba dedim ya da ilkokul mezunu kadın hakim hanımı evlenmedi diye kendinden aşağı mı görüyor daha neler duyacağım dedim. cahille aşık atmayacaksın kuzum.düşmanın bile akıllı olacak
İleri seviye exceli herkes bilmez ama. Okulda hücreye yazma, birkaç formül yazma ve temel grafik oluşturma gösteriliyor. Excel sadece bundan ibaret değil. Benim mühendis kuzenim ileri excel bilmiyor. Kendisi şu anda iyi yerlerde. İlgi duymuyor bazı şeylere.Zaten bilgisayar muhendisi olup da excel bilmiyorsa 5 eline 5 de parmaklarina onun..
Halk egitimden 3 aylik kurs alan bile kullanabiliyorken su zamanda.
Bu düşünceleriniz çok yanlış ve inanın etrafınıza bu yüzden farklı bir enerji yayıyorsunuzdur. Belki bazı şeyler bu yüzden olmuyor.Yazdıklarımı dönüp baştan okuyun kaldiki benim gibi nice insanlar var deyip belirttim kafanız rahatki sizin kolaycilik deyip geçebiliyorsunuz benim derdim yalandan insanların torpil denilen şeyle okumuş insanların önüne geçmeleri benim bahsim kendim değil ben ve benim gibi olanlar yorum yaparken ona göre yapın sizin kolaylıkla elde edebildiğiniz şeyler için insanlar emek harcayıp çaba sarfediyor
Delta ve celta eğitimleri var İngilizce için. Delta ile diploma, celta ile sertifika alıyorsunuz. Sanırım sadece delta ile öğretmenlik yapmaya hak kazanıyorsunuz. İngilizce bilmeniz yeterli ve parayı basmanız.ingilizce almanca bilerek de ogretmen olamiyorsunuz
Pedagojik formasyon eğitimi zaten eğitim fakültesinde görülen dersler. Psikoloji de var sınıf yönetimi de var. Var da var. Ziraat mühendisliği mezunu mesleki ve teknik liselerde öğretmenlik yapmak için almıştır. Matematik, fizik, kimya, biyoloji vs öğretmenliği için değildir.Yanlış anlama ama Türkiyede ziraat mühendisleri bile bir dönem öğretmenliğe geçiş yaptı. Tanıdıklarım var. Ne psikolojik ne de pedagojik eğitim almadan birkaç ay formasyonla öğretmen oldular ve yıllardır devletde öğretmenler. Her sene sınavlara öğrenci yetiştiryorlar.
Dili öğretmek yine bir nebze daha kolay yada önemsiz kalıyor öylelerin yanında.
sınıf öğretmeni olarak alındılar eski yıllarda.tüm arkadaşlarım tanıdıklarım oldu öğretmen.kütüphanecisinden su ürünleri bölümüne turizmcisinden jeolojine mühendisine dek formasyon aldılar ve sınıf öğretmeni olarak atandı hepsi de.Delta ve celta eğitimleri var İngilizce için. Delta ile diploma, celta ile sertifika alıyorsunuz. Sanırım sadece delta ile öğretmenlik yapmaya hak kazanıyorsunuz. İngilizce bilmeniz yeterli ve parayı basmanız.
Pedagojik formasyon eğitimi zaten eğitim fakültesinde görülen dersler. Psikoloji de var sınıf yönetimi de var. Var da var. Ziraat mühendisliği mezunu mesleki ve teknik liselerde öğretmenlik yapmak için almıştır. Matematik, fizik, kimya, biyoloji vs öğretmenliği için değildir.
Türkiye gerçekleri bunlar.. Bunlar değişemeyeceğine göre biz daha sağlam adımlar atmalıyız.Şu dışarıdan verilen ustalık belgelerini ,sertifikaları, teknisyen olmayı vs anlamıyorum
O zaman neden okulu var bunun o kadar kolaysa ?
Kimse başka bi şehre okumaya falan gitmesin bu tür şeyleri beklesin bence gayet kullanışlı oluyor
İki yıllık okumakta bişey değil ayrıca bilginin hızlandırılmış hali gibi bişey öyle mükemmel aydınlanamıyorsun
İki yıllık tercih etmektense meslek lisesi mezunu kalmayı tercih ederim mesela arada çok bir fark yok
Nasıl olsa sonuç aynı ikisindede işsizsin
Günümüzde iki yıllık okuyan ilköğretim seviyesinde görülüyor artık
Bir nesil onlar sayesinde heba edildi maalesef.sınıf öğretmeni olarak alındılar eski yıllarda.tüm arkadaşlarım tanıdıklarım oldu öğretmen.kütüphanecisinden su ürünleri bölümüne turizmcisinden jeolojine mühendisine dek formasyon aldılar ve sınıf öğretmeni olarak atandı hepsi de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?