- 4 Ekim 2012
- 16.984
- 33.514
- 798
- Konu Sahibi Kndihalinde
-
O zaman da eğitimci olmak böyle küçümsenmişti ve kimse ses çıkarmamıştı. Yine sizin gibi düşünenler vardı ve maalesef ülke yönetiyorlardı. Cihaza barkod okutmanın eğitimi varsa evet olmalı. Buna göre ziraat mühendisi almasın devlet. Portakal bahçesi bakan Raşit dayı daha iyi yapıyor . Girsin çalışsın.dediginiz seye benim yasim yetmiyor galiba. ogretmenlikle ilgili de bir sey yazmadim. siz cihaza barkod okutup tc girmeyi ogretmenlikle kiyasliyorsaniz bilmiyorum. onu ben soylemedim ama.
ben turkiyede sbs ve ygs/lys haric sinava girmedim ama siz ogretmendiniz, kpssyi biliyorsunuzdur. sureci, atanma sartlarini vs. o yuzden bu iki ornegin alakasizligini kendiniz dusunup bulursaniz beni yormus olmazsiniz. tibbi sekreter olmak icin ya o bolumden onlisans mezunu ya da sertifika sahibi olup kpssye girip atanmak gerekiyormus simdi baktim. yani elini kolunu sallayan yapamiyor, ha eger yetkinligini kanitlarsa tabi ki bahsettiginiz ciftci de kpssye girip ziraat islerine baksin. ben neden karsi cikayim? kpssden haberiniz yokmus gibi konusmaniz beni gulumsetti.O zaman da eğitimci olmak böyle küçümsenmişti ve kimse ses çıkarmamıştı. Yine sizin gibi düşünenler vardı ve maalesef ülke yönetiyorlardı. Cihaza barkod okutmanın eğitimi varsa evet olmalı. Buna göre ziraat mühendisi almasın devlet. Portakal bahçesi bakan Raşit dayı daha iyi yapıyor . Girsin çalışsın.
Yarın olaya sizin gibi bakanlar kpss’yi de kaldırır ola ki seçilirlerseben turkiyede sbs ve ygs/lys haric sinava girmedim ama siz ogretmendiniz, kpssyi biliyorsunuzdur. sureci, atanma sartlarini vs. o yuzden bu iki ornegin alakasizligini kendiniz dusunup bulursaniz beni yormus olmazsiniz. tibbi sekreter olmak icin ya o bolumden onlisans mezunu ya da sertifika sahibi olup kpssye girip atanmak gerekiyormus simdi baktim. yani elini kolunu sallayan yapamiyor, ha eger yetkinligini kanitlarsa tabi ki bahsettiginiz ciftci de kpssye girip ziraat islerine baksin. ben neden karsi cikayim? kpssden haberiniz yokmus gibi konusmaniz beni gulumsetti
Buyrun araştırın, bilginiz olmadan emin olmayın.su an boyle bir sey olmadigina da eminim.
varsayim uzerinden konusmayin benimle rica ederim. yazmak istedigimi anladiginiz halde carpitmayin.Bugün size göre cihaza barkod okutmayı herkes yapar, yarın damar yolu açmak çok kolay, beş yıl sonra din eğitimi önemsiz Melahat hoca dua öğretir geçer, dün de çpcukları bir sınıfa sokup başına adam vermek tahsil gerektirmezdi. Bu düşüncenin sonu yok yani onu anlatmaya çalışıyorum…
arastirir, birinci agizdan ogrenir, sizinle de paylasirim dilerseniz. devletin politikalarinin sorumlulugunu yazdigim gorusumle aliyor olmuyorum. ucretli ogretmenlikten bahsediyorsaniz o ayri bir konu, ben kpssye girip bildiginiz kadrolu ogretmenlikten bahsediyorum. ha ama yine arastiririm, varsa mesela son atamalarda ingilizce ogretmeni yerine atanmis ziraat muhendisi, sizi de haberdar ederim. :)Buyrun araştırın, bilginiz olmadan emin olmayın.
Torpilliler mi geçiyor onların önüne?abdde de health information mezunlari issiz kaliyor, judaic studies mezunlari ayni sekilde.
Ben son yıllarda demedim. Geçmişte eğitimi hafife almış uygulamalardan örnek verdim.ingilizce ogretmeni yerine atanmis ziraat muhendisi, sizi de haberdar ederim. :)
hayir uzmanlik gerektiren bir isleri yok. onlarin yapabilecegi isi herkes yapabildigi icin ve bizim ulkemizdeki gibi merkezi bir sinavla ise alinmadiklari icin yetkinligini belgeleyen herkes ise girebiliyor.Torpilliler mi geçiyor onların önüne?
ben su an dedim. yani 90li yillarda bu olmus olabilir ama su an ziraat mezunlari kpssye girip ogretmen olarak atanmiyor. eminim de buna ama yine de sizin icin teyit ederim.Ben son yıllarda demedim. Geçmişte eğitimi hafife almış uygulamalardan örnek verdim.
Çok mühim bir konudan eminsiniz hiçbiriniz bilmiyorduk tebrikler. Ben onları örnek olarak verdim. Bugün böyle oluyor demedim. Örnek hani misal, example… bugün barkodu cihaza okutmayı küçümsemek insanların işine gelir ve önemsiz kabul edilir. Bu mantık , yarın başka önemli konuları işine gelen herkesin önemsiz kabul etmesine kapı açar. Eğitimi öğretmenden iyi bilen veli, sağlığı doktordan iyi bilen hasta gelip kavga çıkarıyor mesela. Çünkü diplomaya saygı yok. Herkes hermokolog… Sonu yok yani.. o yüzden konu insan ayrımı yapmadan eğitim öğretime gereken önemi vermeliyiz. Sevgilerben su an dedim. yani 90li yillarda bu olmus olabilir ama su an ziraat mezunlari kpssye girip ogretmen olarak atanmiyor. eminim de buna ama yine de sizin icin teyit ederim.
saldirganliginizin sebebini cozemedim?Çok mühim bir konudan eminsiniz hiçbiriniz bilmiyorduk tebrikler.
Yetkinlik; geçen sene 2dönüm pancar ekmesiha eger yetkinligini kanitlarsa tabi ki bahsettiginiz ciftci de kpssye girip ziraat islerine baksin
Açıklama diyoruzsaldirganliginizin sebebini cozemedim?
Ben kendi mesleğimden örnek verdim. Eğitimci olarak sizden de fikir alabilirizŞimdiki öğretmenler aşırı yetkin ve liyakatli, pedagojiden süper anlıyor ya tek derdmiz 30 sene önce atanan emekli olmuş ziraat mezunu formasyonlu öğretmen
Daha geçen hafta burda görmedik sanki 8 yaşında çocuklarla zengin koca muhabbeti yapan, eşyalarını camdan fırlatan öğretmeni.
Her iş konusunda konu öğretmenlere gelmese şaşıracağım. Ülkedeki tek meslek grubu
komik mi bu?Yetkinlik; geçen sene 2dönüm pancar ekmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?