ne tesadüf de mi zaten beni hep kötü tesadüfler bulur:)Ayyy inanmıyorum yaaaaa,tesadüfsede tesadüfün böylesi:))))))İnsanın istemediği ot burnunun dibinde bitermiş...
büyük sorunlar yok belki ama bu kırıcı durumlar oluyor bazen diyorum ki sorun olmamasının nedeni belki de benim azıcık sesimi çıkarsam belki de kötü olacak herşey söyledikleinizi uygulamaya çalışıcam tartışma gözümde değil kalbimde büyüdü galiba çok güzel bi tanım olmuş:)
ben zaten hep az görmeye az duymaya çalıştım bi kere fazladan tepki verdim böyle oldu dedimki kendi kendime demekki biz anlaşmıyoruz ben bizi anlaştırıyorum ben iyi olduğum sürece eşim iyi bana dokundu açıkcası dediğiniz çoğu evlilik böyledir ama inanın bu çok yorucu:):) Ne yapıyorsa kalbimiz yapmıyor mu zaten ?
İnanın bana çoğu evlilik böyle gidiyor.. Eğer ayrılmayı gerektiren çözümsüz çok büyük sorunlar yoksa evlilik yutarak devam ediyor.
Alttan almak değilde bunun adı, az görmek, az duymak, anlayışlı olmak v.s v.s ve bunun en büyük mimarı ise kadınlar oluyor.
Zamanla erkeklerde nadiren birkaç tuğla ekleyerek devam ettiriyorlar işte kendilerince en büyük işi yaptıklarını sanarak. :)
ve bana saygısız için fesat dedi
yalnız deilim galiba:):)) benzer konulardaki tüm tartışmalarda sık sık duyduğum cümle çınladı kulaklarımda :))
yalnız deilim galiba:)
ben zaten hep az görmeye az duymaya çalıştım bi kere fazladan tepki verdim böyle oldu dedimki kendi kendime demekki biz anlaşmıyoruz ben bizi anlaştırıyorum ben iyi olduğum sürece eşim iyi bana dokundu açıkcası dediğiniz çoğu evlilik böyledir ama inanın bu çok yorucu:)
büyük sorunlar yok belki ama bu kırıcı durumlar oluyor bazen diyorum ki sorun olmamasının nedeni belki de benim azıcık sesimi çıkarsam belki de kötü olacak herşey söyledikleinizi uygulamaya çalışıcam tartışma gözümde değil kalbimde büyüdü galiba çok güzel bi tanım olmuş:)
Herzaman ona tavır yapma şansı vermeyin bence. birazda siz tavır yapın dış kapının mandalı olmadığınızı, o evin bir bireyi olduğunuzu anlasın.
Nasıl ya! Pilaka olayı kim olsa canını sıkar!arkadaşlar ben 2.5 senelik evliyim eşimle sık sık tartışmayız genel anlamda iyiyizdir ama benim bazı itirazlarım olduğu zaman işin rengi değişiyor eşim tartışmaya başlıyor ve küsüyor yani ben bir cümle dahi sarfetsem diğer düşüncelerimi paylaşamadan tartışma evresine geçiyor ve küsüyor bir anda bambaşka adam oluyor genelde fikir ve düşüncelerimiz uyuşur ama uyuşmadığı noktalarda durum bu.ailesiyle aramı her zaman iyi tutmaya çalıştım ufak tefek şeyler olduğu zaman görmezden geldim saygımı hiç bozmadım dün akşam kurduğum bi cümle sadece bi cümle yüzünden tartıştık ailesine en ufak laf ettirmediğini anladım dün geceden beri moralim çok bozuk demekki ben hiç bişeyim onlar herşey...işitmediğim laf kalmadı inanın söylediğimde de bişey yok buraya yazsam mı bilemedim basit bi mevzu ama siz eşlerinize bu konularda nasıl yaklaşıyorsunuz adam haksızken bile üste çıkıyor nasıl bi tutum sergilemeliyima(tartışma sebebi biz 2 ay önce arabamızı değiştirdik arabaya plaka alınacaktı başka şehirden geldi çünkü. bende ikimizin baş harfi olsun istedim ikimizin baş harfi yoksa bile sadece onun isminin baş harfi yada benimki olsun istedim çok önemli değil ama madem değişcek böyle olsun dedik o da ok dedi dün bi geldi istediğimiz gibi bişey yoktu bazıları da internettn ayrılmış bende e f yaptırdım ama tesadüf dedi dedi yani annesi ve babasının baş harfleri bende surat astım bari tesadüf deyip insanı salak yerine koyma dedim tartıştı ve küstü
ewet öyleymiş ben iken herkes iyi kötü olunca da böyle ben onlardan mı gibi davranıyordum benimsemeye çalışıyordum ama artık zorwalla canım bu formun güzel tarafı da yalnız olmadığını ve bu yaşananların da olabiliritesini görmüş olmak.
ben de herkese katılıyorum asla ailesini kötületmezler. ağzını açtığın an yalnızsın demektir. bunu hissetmek istemiyorsan onlardan mış gibi olmak zorundasın maalesef ve çok sinir bozucu!!!!
ama insanı üzen bi soruaynı fikirdeyim yalnız değilmişim hatta konu başlığın bile benim çok kullandığım çok sorduğum bi cümle
çocuk konusu hakkındaki düşüncemi bilmiyor ama 10 gün sonra randevum var iptal etmeyi düşünüyorum basit gibi görünüyor ama küçük küçük var ddaha böyle olaylarımızBirde tersinden düşünün, eşiniz iyi oldukça sizde iyi olmaya devam ediyorsunuz bir yandanda.
Bakın tepkinize karşı tepki vermiş bu bile sizi kırmış.
Aynı şeyi o da düşünüyor olabilir; ''tepki verdim diye hemen evliliğini ve çocuğu tekrar gözden geçiriyor eşim diye geçirebilir aklından fikrinizden haberi varsa.
Tekrar söylüyorum sakın yüreğinizde büyütmeyin bu durumu.
Kırıldığınızı anlatın tatlılıkla.
söyledikleri fazla başından beri iyi niyetli olmaya çalışan biriyimtam bunu dyecektim belki de tartışmamanızın sebebi senin onun fikirlerine karşı çıkmaman bazen istediğin için bazense sorun çıkmasın diye.. e bu da seni yıpratır zamanla.
ben eşinin söylediklerini çok fazla buldum, fesatlıkla hiçbir ilgisi yok bunun. sen de onunla tartış madem tek başına tartışmasın canımm
zaten sağlık problemlerim tedaviye başlayacaktım sanırım biraz daha düşünmem gerekiyorHerzaman ona tavır yapma şansı vermeyin bence. birazda siz tavır yapın dış kapının mandalı olmadığınızı, o evin bir bireyi olduğunuzu anlasın. biri alttan aldıkça diğeri mutlaka her seferinde daha güçlü dönüş yapar. buna engel olun. ve size tek tavsiyem eşinizi iyice tanımadan,herşeyin yoluna girdiğine emin olmadan, size verdiği değeri iyice anlamadan çocuk yapmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?