ben neyim? kaçıncı plandayım

:) Ne yapıyorsa kalbimiz yapmıyor mu zaten ?

İnanın bana çoğu evlilik böyle gidiyor.. Eğer ayrılmayı gerektiren çözümsüz çok büyük sorunlar yoksa evlilik yutarak devam ediyor.
Alttan almak değilde bunun adı, az görmek, az duymak, anlayışlı olmak v.s v.s ve bunun en büyük mimarı ise kadınlar oluyor.
Zamanla erkeklerde nadiren birkaç tuğla ekleyerek devam ettiriyorlar işte kendilerince en büyük işi yaptıklarını sanarak. :)

ben zaten hep az görmeye az duymaya çalıştım bi kere fazladan tepki verdim böyle oldu dedimki kendi kendime demekki biz anlaşmıyoruz ben bizi anlaştırıyorum ben iyi olduğum sürece eşim iyi bana dokundu açıkcası dediğiniz çoğu evlilik böyledir ama inanın bu çok yorucu:)

Son düzenleme:
walla canım bu formun güzel tarafı da yalnız olmadığını ve bu yaşananların da olabiliritesini görmüş olmak.
ben de herkese katılıyorum asla ailesini kötületmezler. ağzını açtığın an yalnızsın demektir. bunu hissetmek istemiyorsan onlardan mış gibi olmak zorundasın maalesef ve çok sinir bozucu!!!!

Birde tersinden düşünün, eşiniz iyi oldukça sizde iyi olmaya devam ediyorsunuz bir yandanda.
Bakın tepkinize karşı tepki vermiş bu bile sizi kırmış.
Aynı şeyi o da düşünüyor olabilir; ''tepki verdim diye hemen evliliğini ve çocuğu tekrar gözden geçiriyor eşim diye geçirebilir aklından fikrinizden haberi varsa.
Tekrar söylüyorum sakın yüreğinizde büyütmeyin bu durumu.
Kırıldığınızı anlatın tatlılıkla.

tam bunu dyecektim belki de tartışmamanızın sebebi senin onun fikirlerine karşı çıkmaman bazen istediğin için bazense sorun çıkmasın diye.. e bu da seni yıpratır zamanla.

ben eşinin söylediklerini çok fazla buldum, fesatlıkla hiçbir ilgisi yok bunun. sen de onunla tartış madem tek başına tartışmasın canımm

Herzaman ona tavır yapma şansı vermeyin bence. birazda siz tavır yapın dış kapının mandalı olmadığınızı, o evin bir bireyi olduğunuzu anlasın. biri alttan aldıkça diğeri mutlaka her seferinde daha güçlü dönüş yapar. buna engel olun. ve size tek tavsiyem eşinizi iyice tanımadan,herşeyin yoluna girdiğine emin olmadan, size verdiği değeri iyice anlamadan çocuk yapmayın.

En zor tıpmıs senınkı Allah yardım etsın

Hepsi öyle canim, en iyisi ne iyi ne kötü birsey anlatmamak kendi aileden, ayrica bencede sen haklisin, madem sizin isim harfler yoktu, baska harfler secseydi, anne baba ismiyle plakami olur, onlarmi almis arabayi. Aman söylesen kötü oluyorsun, söylemesen zaten kötüsün, bosver hic üzme kendini.
Bence tepkini gösterdigin iyi olmus, herseyde taviz vermek iyi degildir. Somurtmaya devam ederse "Küsersen küs, kümesede gir" de. Ortada birsey yokken, sorun yaratip ve senin ailesiyle arani acacak esin bu gidisle, bir silkelenip kendine gelse bari.

Ayy şaka gibi
Anne babasının baş harfi olunca ne oluyomuş.. ilk kez duyuyorum. benim gördüğüm genelde eşinin ve kendisinn harfleri olur.

Hayır zaten çok gereksiz bişey bu, anne baba baş harfi ayrıca saçma geldi bana :)

Nasıl ya! Pilaka olayı kim olsa canını sıkar!

arkadaşlsr hemen hemen tüm erkekler icinmi ailesi ilk pilanda? Şaka gibi

ewet öyleymiş ben iken herkes iyi kötü olunca da böyle ben onlardan mı gibi davranıyordum benimsemeye çalışıyordum ama artık zor

aynı fikirdeyim yalnız değilmişim hatta konu başlığın bile benim çok kullandığım çok sorduğum bi cümle
ama insanı üzen bi soru

çocuk konusu hakkındaki düşüncemi bilmiyor ama 10 gün sonra randevum var iptal etmeyi düşünüyorum basit gibi görünüyor ama küçük küçük var ddaha böyle olaylarımız

söyledikleri fazla başından beri iyi niyetli olmaya çalışan biriyim

zaten sağlık problemlerim tedaviye başlayacaktım sanırım biraz daha düşünmem gerekiyor

evliliğimin ilk yıllarında bende bu soruyu kocama sorardım o da şakayla karışık önce çocuklarım sonra annem kardeşlerim arabam en son sen derdi.bende arabayı sat da bir sıra öne geliyim derdim.boşversene canım umursama hepsinin ailesi çok kıymetlidir ve tartışmalarda üste çıkmayı hangisi sevmiyor kieğer seni ailesine ezdirmiyorsa çok da kafana takma çoğu aynı bunların tek tipler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…