ben neyim? kaçıncı plandayım

onlar bırak alayı arabalarını ödünç bile vermezler o araba düğün altınlarımızla alındı çok bozuldum bu plaka işine resmen arabadan soğudum

kesin ben de arabadan sonra geliyorumdur:)benim altınlarımla alınan arabaya onların baş harfleri şaka gibi

bende ikimizin baş harfini istedim madem yok herhangi başka bişey alsaydı çok sinirliyim arabayı görmek istemiyorum

Eğer biz arabanın plakası bizim baş harflerimizden oluşsun diye karar verdiysek
ve son anda o çark edip ailesinin baş harflerine öncelik verdiyse
ben de aynı sizin gibi bu duruma bozulurdum.
Ama gerçekten olaylar nasıl gelişmiş de sizin baş harfleriniz yokken onlarınki tesadüf eseri
bulunmuş. Sanırım önce bunu sorgulardım.
Ama çok da canımı sıkmazdım bunun için , "Altı üstü bir araba ne olmuş?" derdim.

Yalnız hep böyle küçük olaylardan büyük kavgalar çıkıyorsa alın eşinizi
karşınıza konuşun.Rahatsız olduğunuz, onun önemsemediği ama sizin önemsediğiniz
şeyleri dile getirin.Kırıldığınızı , sizi kırdığını bilsin.

Son düzenleme:
olayı eşimin anlattığı kadar biliyorum ama ne olursa olsun gereksiz bişey olmuş illaki vardır bence bizim ismimize yakın bişey.bu olay bi yana ben ne zaman aksi görüş bildirsem tartışma çıkıyor

olayı eşimin anlattığı kadar biliyorum ama ne olursa olsun gereksiz bişey olmuş illaki vardır bence bizim ismimize yakın bişey.bu olay bi yana ben ne zaman aksi görüş bildirsem tartışma çıkıyor

sizin isminizin bas harfleri yoktu,hadi yakini da yoktu diyelim...
esinizin anne-babasinin bas harflerini almasi tam bir sacmalik.onlara alinan hediye araba olsa anlarim.
tartismalariniza gelince...
demek simdiye kadar herseye hı hı demissiniz simdi itiraz etmenize tahammul edemiyor esiniz.hani kirk yil sirtinizda tasirsiniz birgun yoruldum diye indirirsiniz sizden kotusu olmaz.o hesap arkadasim.maymun gozunu acinca cirkeflesiyor erkek milleti.sanki kocanin her gorusune katilmak zorundayim.

bizimki yokmuş yakını da yokmuş bi de ben çift isimliyim:)hiç biri yokmuş tam bi saçmalık bize arabalarını ödünç vermeyen insanları plakaya kazıtıyoruz acaba aynını ben yapsam eşim severmiydi bu fikri .diğer mevzuya gelince evet eşimin aksi görüşe tahammülü yok ama hatalı benim farkıındayım

Son düzenleme:
Minnie;

Aslında pek de üzerinde durulacak bir mevzu degil.

Ben bu olayın şöyle geliştiğini düşündüm..

Sen hep onun ailesinden veryansın ediyorsun,
o da bu olayda da yine tartışma çıkmasın diye tesadüf dedi...
Hatta belki de demese sen anlamayacaktın bile, ama eşinin içine öyle bir yer etmiş ki bu durum,
yine ailesi yüzünden tartışma yaşanmasının önünü kesmek adına sadece tesadüf diyebilmiş.
Çünkü biliyor ki karısı çok cin, hemen anlayacak :)

Ama ben eşine inandım biliyor musun?
Bence de tesadüf sadece...

aksine ben hiç veryansın etmem (ailesiyle ilgili)bi edeyim dedim kudurdu:)bu pilaka olayınında tesadüf olduğunu düşünmüyorum bizimle ilgili harflerle bişey bulamadıysa bile herhangi bişey yapsaydı bu gereksiz davranışın farkına vardı eve gelir gelmez (ben pilakayı billmeden önce)yemeğe çıkalım vs demeye başladı (zemin hazırlıyor)basit bişey belki ama çok şey anlatıyor ben kendimi çok dışarda hissettim o ve ailesi var ben de öylesine bi varlık adını kendi bile koyamamış belki de babasının yanında benimle ilgili bişeye bakmamıştır bile onlardan çekiniyor sanırım

sizin başharflerinizi bulamayınca içimden geçen diğer alternatifi seçeyim diye düşünmüş olsa gerek bende bozulurdum ama pekte büyütülücek değil gibi

bizdede aynı sorun var eşim ve annesi sürekli telden irtibat halindeler ben bile annemle o kadar konuşmuyorum ana kız olmammıza rağmen ...ben birşey sölüyorum yok diyo annesine sölüyorum oda oğluna söyleyince eşim tamam diyo anlıyorum ki annesi benden önde ki hep aksini savunur fakat yaşananlar ortada eşimin önce annesi sonra ailesi ki bizi ( kızım ve beni )bu durumda ailem olarak görmüyor ..aklınıza gelecek en ufak birşeyi bile annesi biliyor biz bir ev aldık bide ne öğreneyim sürprizzzzzz aynı siteden onlarda ev almış hemde bizim evden büyük ki onların oturduğu ev kendilerinin bizim ki kira...........artık karşılıklı camdam cama konuşurlar tel masrafıda ortadan kalkmış oldu günün 24 saati gözlem altındayız hapşırsak koşarlar heralde.........

alırken babası yanındaydı telefondada istediğimiz gibi yok dedi başka bişey söylemedi tartışırken de sana hesap mı vericem iyiki de böyle yapmışım falan dedi canım sıkıldı

offf hepsi aynı sıkıştılarmı hakaret... sen bişey dedinmi fesat olursun kötü niyetli olursun ama kendi aileleri göz göre göre kötülükte yapsa iyi niyetli olurlar. yaşlı onlar çocuk gibiler denir (kv 49 yaşında) malesef hiçbiri ailesine toz kondurmuyo en güzeli sessiz kalmak gerçi ondada içimiz içimizi yiyor. ben evlendiğimden beri kv nin sokmadığı laf kalmadı söyleyince kötü oldum. annemin normal konuşmasında bişeye alınıp ortalığı ayağa kaldırdı ki onla ilgili bile değildi. ya bu deveyi güdücez ya bu diyardan gidicez gerçekten konuşmaları can yakıcı. benim eşimde yapıo bana aynısını bazen gözüm hiçbişi görmüo. biz sessizsek evlilik süper ama azcık ses çıkardınmı ortalığı zindana çeviriolar. dillerinin kemikleri malesef yokkk

bence başkalarının sana değer vermesini bekleme...

seni kaçıncı sıraya koyduğunu bu kadar önemseme...

senin onu kaçıncı sıraya koyduğunun veya koymayacağının önemli olmasını hissetmesini sağla...

değerimizi biz belirleriz aslında, başkaları değil...

canim mecburen sen gidip alttan alacaksin,tesadüf demis ya esin,tamam de gec.erkek evlenince degisiyormus bunu ben de gordum.evliligini yurutmek istiyorsan mecbursun ailesini sevmeye.ben bugune kadar hic saygisizlik etmedim;ama sessiz ve pek konuskan olmayan halimi hep sorun ettiler.kv nin bir sey istedigi gibi olmasin,hemen ogluna kizlarina soyler.ben her seferinde kendi kendimle kalirim,aglarim.ama mecburen yine ayaga kalkarim.normalde biz de anlasabiliyoruz,ailesyle yasadigim icin(yilda bikac ay yasayacakmisiz beraber) ben cok zorlaniyorum.burda arkadasim da yok.yani demek istedigim eger evliligi yurutmek istiyorsak ailesine esin istedigi gibi davranmak zorundayiz.

kesinlikle cok dogru.ben evleneli henuz 5 ay olacak yarin;2 aydir ayni evdeyiz.bunun boyle oldugunu cok iyi anladim dun.aaah ah...

sizin başharflerinizi bulamayınca içimden geçen diğer alternatifi seçeyim diye düşünmüş olsa gerek bende bozulurdum ama pekte büyütülücek değil gibi
aslına bakarsanız tek bir cümle söyledim eşim büyüttü olayı fesat vs... bi sürü laf etti

çok haklısın çok güzel ifade etmişsin ...eşim böyle deva ederse ben onu baya son sıralara koyacağım o kesin

aynen öyle onları kendi kafalarında canlandırdıkları tarzda görmeye devam ediyorlar onlar ne dese ne yapsa haklı ben hep saygımı korudum kötü laf etmedim ilk kez haklarında bişey söyledim böyle oldu

inanmıyorum ya evden haberin yokmuydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…