ailesine hiç saygısızlık etmedim uyum sağlamaya çalıştım mükafatı fesatlıkla suçlanmak oldu .sen de kendini üzme ağlama:)canim mecburen sen gidip alttan alacaksin,tesadüf demis ya esin,tamam de gec.erkek evlenince degisiyormus bunu ben de gordum.evliligini yurutmek istiyorsan mecbursun ailesini sevmeye.ben bugune kadar hic saygisizlik etmedim;ama sessiz ve pek konuskan olmayan halimi hep sorun ettiler.kv nin bir sey istedigi gibi olmasin,hemen ogluna kizlarina soyler.ben her seferinde kendi kendimle kalirim,aglarim.ama mecburen yine ayaga kalkarim.normalde biz de anlasabiliyoruz,ailesyle yasadigim icin(yilda bikac ay yasayacakmisiz beraber) ben cok zorlaniyorum.burda arkadasim da yok.yani demek istedigim eger evliligi yurutmek istiyorsak ailesine esin istedigi gibi davranmak zorundayiz.
kesinlikle cok dogru.ben evleneli henuz 5 ay olacak yarin;2 aydir ayni evdeyiz.bunun boyle oldugunu cok iyi anladim dun.aaah ah...
ailesine hiç saygısızlık etmedim uyum sağlamaya çalıştım mükafatı fesatlıkla suçlanmak oldu .sen de kendini üzme ağlama:)
boşver diyorum mecburen ama sinirim bozuluyor işte elimde değilben sana anlatsam sasirir kalirsin canim...o yuzden bosverrr de gec...
boşver diyorum mecburen ama sinirim bozuluyor işte elimde değil
yöntem bu haklısın allah hepimize sabır versin evlilik cidden zor bi de bu müdaheleci ana babalarla daha zorsonuna kadar haklisin canim ama iste,ne yapalim.gecinmek icin duymuyorum,gormuyorum bilmiyorum
yöntem bu haklısın allah hepimize sabır versin evlilik cidden zor bi de bu müdaheleci ana babalarla daha zor
Anasını babasını dövme yaptırsın canım yoksa hayırlı evlattan sayılmazmış öyle söyle eşine...
inanmıyorum ya evden haberin yokmuydu?
hayret bişey ya şaşırdımcıks yoktu canım kv dem hep isterdi ama kp yok derdi evimiz var ne gerk 2 ci ev derdi ama maşallah ana oğul(yani kocam) adamın altın girmiş üstünden çıkmış ikna etmişler voltran yapmışlar gene kim durur önlerinde....
çok güldüm :)))) walla doğru söylüyosun öyle tatmin olurlar belkiAnasını babasını dövme yaptırsın canım yoksa hayırlı evlattan sayılmazmış öyle söyle eşine...
maalesef oluyor canım evde kedi gibi düşkün olan adam onların yanında biraz değişik davranıyor yada sözlerinden çıkmıyor senin canın neden sıkkınbende aynı dertten muzdaribim ailesi için kavga ettik yine ve küstük konuşmuyoruz
benim eşim evlenmeden önce böyle değildi ama şimdi aileci oldu çıktı k.validemin sözünden çıkmayacak nerdeyse......ailesi yüzünden sorun çıkarıyorsan ailesinde bi sorun var demektir bunu düşünsün bence eşinHepsi mi aynı olur bu erkek milletinin. En iyisi dediğim kocam evliliğimizin ilk günlerinde " annem böyle iste askım idare et. Biliyorum cok uzuyo seni ama idare et nolur" derken şimdi " ailem yüzünden hep sorun çıkarıyorsun" diyo. Haklı haksız ayrımı yapamıyolar
valla canım canını sıkmak istemem ama nasıl başlarsa öyle gidiyor sanırım ben daha yeni sayılırım 2.5 yıllık evliyim eşimin bazı davranışlarını yontmaya çalışıyorum bazılarında başarılı oluyorum ama kalan kalıyor aile konusunda da aile elini çekmezse rahat edilmiyorbiz evleneli 9 yıl olacak hep aynı dert elimizdeki parayı eşimin ailesine yediriyoruz :S
benim eşim evlenmeden önce böyle değildi ama şimdi aileci oldu çıktı k.validemin sözünden çıkmayacak nerdeyse......ailesi yüzünden sorun çıkarıyorsan ailesinde bi sorun var demektir bunu düşünsün bence eşin
valla canım canını sıkmak istemem ama nasıl başlarsa öyle gidiyor sanırım ben daha yeni sayılırım 2.5 yıllık evliyim eşimin bazı davranışlarını yontmaya çalışıyorum bazılarında başarılı oluyorum ama kalan kalıyor aile konusunda da aile elini çekmezse rahat edilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?