ben neyim? kaçıncı plandayım

ailesine hiç saygısızlık etmedim uyum sağlamaya çalıştım mükafatı fesatlıkla suçlanmak oldu .sen de kendini üzme ağlama:)

Anasını babasını dövme yaptırsın canım yoksa hayırlı evlattan sayılmazmış öyle söyle eşine...

inanmıyorum ya evden haberin yokmuydu?

cıks yoktu canım kv dem hep isterdi ama kp yok derdi evimiz var ne gerk 2 ci ev derdi ama maşallah ana oğul(yani kocam) adamın altın girmiş üstünden çıkmış ikna etmişler voltran yapmışlar gene kim durur önlerinde....

hayret bişey ya şaşırdım

bende aynı dertten muzdaribim ailesi için kavga ettik yine ve küstük konuşmuyoruz
maalesef oluyor canım evde kedi gibi düşkün olan adam onların yanında biraz değişik davranıyor yada sözlerinden çıkmıyor senin canın neden sıkkın

Hepsi mi aynı olur bu erkek milletinin. En iyisi dediğim kocam evliliğimizin ilk günlerinde " annem böyle iste askım idare et. Biliyorum cok uzuyo seni ama idare et nolur" derken şimdi " ailem yüzünden hep sorun çıkarıyorsun" diyo. Haklı haksız ayrımı yapamıyolar

benim eşim evlenmeden önce böyle değildi ama şimdi aileci oldu çıktı k.validemin sözünden çıkmayacak nerdeyse......ailesi yüzünden sorun çıkarıyorsan ailesinde bi sorun var demektir bunu düşünsün bence eşin

Son düzenleme:
biz evleneli 9 yıl olacak hep aynı dert elimizdeki parayı eşimin ailesine yediriyoruz :S
valla canım canını sıkmak istemem ama nasıl başlarsa öyle gidiyor sanırım ben daha yeni sayılırım 2.5 yıllık evliyim eşimin bazı davranışlarını yontmaya çalışıyorum bazılarında başarılı oluyorum ama kalan kalıyor aile konusunda da aile elini çekmezse rahat edilmiyor

ailesinde sorun olduğunu düşünür mü hiç ? asla

asla ve asla ailesine laf etme bu bir zamanla anlayacaktır asıl ailesinin sen olduğunu biz ayrılmadan döndük psikolog söyledi ona annesinin ne mal olduğunu bu sayede bana hak verdi sen zamana bırak ailesi yüzünden dert ediyodum şimdi başka kadınlar yüzünden dert ediyor oldum baktımki ailesi dert bile değilmiş yaşamaya devam et

ben 19 yaşında evlendim o zamanlar hiç sesim çıkmıyordu ama artık bi yere kadar sabrediyorsun Şimdi ben okuyorum okulöncesi öğretmenliği son sınıftayım ve inş. seneye çalışmaya başlıycam kendi kazancımı onlara vermek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…