Koptuğunuz yerde kalın, daha bulaşmayın. Sizin için daha hayırlı olacak anlaşılanZor oldu ama koptum.
Yok artık, daha olmaz zaten. O cümleden sonra ölsem gitmem.Koptuğunuz yerde kalın, daha bulaşmayın. Sizin için daha hayırlı olacak anlaşılan
Cirilla herkesin bir sınırı varmış. Gerçekten onsuz kendimi hiç düşünemiyordum. Ama insanlar karşılarındaki insanı bir anda uzağa savurabiliyormuş.Oğlak laneti filan bilmem de bir adet değer vermeyen erkek ve kacani kovalayan kadin gördüm ben bu hikayede.
Benim onu sevdiğim gibi asla sevmediğini net anladım artık.Ya sizin onu sevdiginiz gibi sizi sevmiyor yada baska biri ile de görüşüyor..
bu ikisi de degil karakter olarak böyleyse o daha kötü.. hic cekilmez adam olmaz.. yol ver gitsin..
Sevince birakmak kolay olmuyor bos sallama da diyebilirsin ama daha once yaptım oluyor.. bitiyor.. tarihe karisiyor..
Sonra karsina adam gibi biri çıkıyor oh be diyorsun.. en azindan benim oyle oldu..
Sende kendine sans ver sünepe erkekle yol yürünmez
Son zamanlarda yorumlarına aynen demek istiyorum ama öyle bir buton yokUmarım yanlış anlaşılmam ama sittirsin gitsin demeye geldimOkurken içim sıkıldı nedir o yahu zincirmiş mincirmiş hasbaya bak sanki Brad Pitt herkes unun peşinde. Tekmeyi at gitsin .
Siz de haklısınız. Galiba ne yaparsam yapayım gitmez diye düşünüyordu. Bunda da suç benim, gerçekten de gitmedim bunca zaman. Ama sonunda başardı valla. Bu sefer çok üzüldüm, içime oturdu. İstenmemek çok koydu ya.Burçla alakası yok sevdiklerine kıyamıyor tüm burçlar. İster takıntılı başak olsun, ister dengesiz ikizler, ister umursamaz oğlak, ister ben bilirimci aslan. Aslan erkeklerine de inanılmaz zor derler, egodan geçilmez derler ben de sevgilim de aslan burcuyuz ama o ego savaşlarını birbirimize yapmıyoruz. Evcil bir kediye dönüştü ormanların kralı anlayacağınız.
Sadece kaybetme korkusu yaşamadıkları insanlara karşı umursamaz olur tüm insanlar. İlla karşısındakinin bak bana şöyle yaparsan ben giderim diye sopa göstermesine de gerek yok. Ben yanlış bir şey yaparsam gitme ihtimali var düşüncesi bile yeter özenli davranmaya.
Ay yok Cherry ne Brad'i yanından geçmez.Umarım yanlış anlaşılmam ama sittirsin gitsin demeye geldimOkurken içim sıkıldı nedir o yahu zincirmiş mincirmiş hasbaya bak sanki Brad Pitt herkes unun peşinde. Tekmeyi at gitsin .
Böyle vıyk vıyk dengesiz erkeklerin hikayelerinden gına geldi.
Ay yok Cherry ne Brad'i yanından geçmez.Ben ondan çok daha güzelim emin ol.
Yanlış da anlamam hak ettiği bu çünkü.
Mesela bu yazışmalar tekrar nasıl başlıyor. Siz mi yazıyorsunuz ya da o yazdığı zaman hiçbir şey yok gibi mi davranıyorsunuz? Ayrıca sürekli sen beni istemiyorsun, sen bana değer vermiyorsun gibi cümleler de çok ters tepiyor erkeklerde. Siz sanki kendi değersizliğinizi kabul ediyorsunuz gibi oluyor. Kendinizle alakalı olumsuz cümleler kurmayın. Siz çok değerlisiniz hep bunu hatırlayın.Siz de haklısınız. Galiba ne yaparsam yapayım gitmez diye düşünüyordu. Bunda da suç benim, gerçekten de gitmedim bunca zaman. Ama sonunda başardı valla. Bu sefer çok üzüldüm, içime oturdu. İstenmemek çok koydu ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?